asigsasi
Üye
yükledin uygulamalar dan saat digital kaldırLütfen bu konuda bana yardım edin isa abi
deniyorum hemen
Şimdide güncelleşme hatası aldım çıldırıcam yaaa
yükledin uygulamalar dan saat digital kaldırLütfen bu konuda bana yardım edin isa abi
deniyorum hemen
Şimdide güncelleşme hatası aldım çıldırıcam yaaa
Doğru teşsis aynen kaldırdım ama o sis uygulamasını nereye yüklüyeceğimi seçeöiyorum otomatik yüklüyoryükledin uygulamalar dan saat digital kaldır
e için modlama yapılmamış sa direk c ye yükler bu normaldir sen daha yapamadın mıDoğru teşsis aynen kaldırdım ama o sis uygulamasını nereye yüklüyeceğimi seçeöiyorum otomatik yüklüyor
İsa abi sis i yükledim ve dijital saati sis editör ile parçaladım ve mif i e reource apps a artım teli reset ledim ve oldue için modlama yapılmamış sa direk c ye yükler bu normaldir sen daha yapamadın mı
SANA ÇOOOOK TEŞEKKÜR Edeim yardımın çok oldu ve bende gelişme var artık çok ve senide boş yerw yordum ginede teşekkürler iyi akşamlarbak bu yorumu yeni gördümİsa abi sis i yükledim ve dijital saati sis editör ile parçaladım ve mif i e reource apps a artım teli reset ledim ve oldu![]()
SANA ÇOOOOK TEŞEKKÜR Edeim yardımın çok oldu ve bende gelişme var artık çok ve senide boş yerw yordum ginede teşekkürler iyi akşamlar

asigasi benimle kavga eeiyordu tamammı beni aşağılıyordu bende onu engellemiştim o yüzden konuyu göremedim şimdi engeli kaldırdım bakıyorum konuya ve bu arada asigasi beni ilk forum a geldiğim zaman beni çekemediYAPTIM SAOL HERŞEY İÇİN ŞEY BİRDE ŞU GALAXY S4 RESİMİNİ YOLLARMISINKARDEŞŞ BU BOZUK WİDGETİ YÜKLEDİM AMA BEYAZ DEĞİL GRİ YALNIŞ YAPMIŞSIN Bİ BAK
Ben o kavgay unuttum abi o zamanlar cahildim tabi de şimdi değiştim bana darılma İSA abibak bu yorumu yeni gördüm![]()
bana tesekkur etmedi gordunmu ben gidiyorumbak bu yorumu yeni gördüm![]()
Yaa darılma seninde yerin başka tabi swn olmasaydın İsa abiyi kim çağırıcaktı bir düşün seninde emeğin çook Sanada ÇOOOOOOK teşwkkkkürlerbana tesekkur etmedi gordunmu ben gidiyorum![]()
sıkıntı yokBen o kavgay unuttum abi o zamanlar cahildim tabi de şimdi değiştim bana darılma İSA abi
bu arada konuyu çok dağıttık @yaren_dede görmesin 
haha aynen konunun içinde başka konu açtık Maxicep tarihine Bir ilksıkıntı yokbu arada konuyu çok dağıttık @yaren_dede görmesin
![]()

sen baş tacısın dostumbana tesekkur etmedi gordunmu ben gidiyorum![]()
yaptığın her işin hakkını fazlasıyla veriyorsun
:profil resmine tıkla çıkarherkesin yaşı kaç ? Merak ettim de
artık konuyu dağıtmayalım artık ceza alırız32 vay ABİ ben 13sana soru soracağım evlimisin ?

Aynen Özür dilerim senide sorulara boğdum neyse iyi geceler yarın okul var yatmam lağzım iyi geceler Cartık konuyu dağıtmayalım artık ceza alırız![]()
ana dizindekileri silebilirsin.@yaren_dede 2]Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*MİF]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E-resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz. kardeşm ben bunu yanlşlıkla direk E ana dizine kopyaladım ne yapmam lazım ??
hepsini silebilirsin sorun olmaz388 tane mif dosyası kopyalamıştım şimdi bakıyorum 421 tane bu E ana dizindeki mif dosyalarıyla karıştı nasıl ayıracam peki ?