yaren_dede
Üye
abi senn temayı felanda kullanıorum bu kızlar arka taraftan çıkartılamıormu : )
Hangi tema?
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
abi senn temayı felanda kullanıorum bu kızlar arka taraftan çıkartılamıormu : )
carbonara drop1.1
abi yok dıosunda sen bana şuan sana nasıl ekran fotosu yollarım soyle bi anlatamadım galiba : )

bende z isimli bir disk görünmüyor ne yapabilirim.Sürümüm fp2
Evet hackledim benim xplore sürümüm 1.60 ingilizce kullanıyorum ayarlarda gizli dosyaları göster diye bir seçenek yok z diye bir şey çıkmıyor.sys dosyasını talimattaki gibi c sys bin içine attım daha sonra bir tane pil rengi indirdim z çıkmadığı için kendi hafıza kartıma attım daha sonra kopyalayıp e recource apps ın içe yolladım.Ama pil göstergem değişmedi.Cihazi hackledinmi?
Hack yaptiysan xplore ayarlardan gizli dosyalari gorunur yap.
Ilk sayfada resimli anlatim olmasi lazim anlatimi takip edin
Evet hackledim benim xplore sürümüm 1.60 ingilizce kullanıyorum ayarlarda gizli dosyaları göster diye bir seçenek yok z diye bir şey çıkmıyor.sys dosyasını talimattaki gibi c sys bin içine attım daha sonra bir tane pil rengi indirdim z çıkmadığı için kendi hafıza kartıma attım daha sonra kopyalayıp e recource apps ın içe yolladım.Ama pil göstergem değişmedi.
Hocam pardon ya sizide yorduk dil ingilizce olunca gizli dosyaları gösteri bulmakda zor oldu şimdi çıktı z türkçede yaptım şimdide resource ın içine gönderiyorum inşallah olurZ yoksa! modu yapamazsin dostum...
Oncelikle ayarlardan dili turkce yap ve gizli dosyalari gorunur yap z'yi gör ve sonra konuda anlatigim herseyi sirasiyla uygula
Yardımınız için sağolun bu arada.Hocam pardon ya sizide yorduk dil ingilizce olunca gizli dosyaları gösteri bulmakda zor oldu şimdi çıktı z türkçede yaptım şimdide resource ın içine gönderiyorum inşallah olurYardımınız için sağolun bu arada.
Kardeşim denilenlerin hepsini yaptım olmuyor zipten çıkarfım sys yi c ana dizinene attım daha sonra z den resource apps içindekileri de e resource apps ın içine gönderdim ve son olarakda pil gösterge dosyasını yani avkon 2.mif i e resource apps ın içine attım sonra baştan başlattım telefonu hiçbir değişiklik olmadı.Sadece pil göstergeside değil saat i değiştirmek istiyorum oda olmuyor çıldırmak üzereyim telefonum hackli o 2 tane eklenti dosyasıda kurulu ve etkin eksik olan bir şey yok ama nedense olmuyor.İşin ustası olan biri yardım etsin ne olur.kardeş sadece pil gostergesi istıosan zipi at tele xploreden c resource apps ye at restart yap değişir avkon 2 yazan dosyayı tabi
dıomkı bu işlemlerı yapmana gerek yok saatide değiştiremessın sadece c resource apps içine at istediğin bi avkono o,yınemı olmadı noss barın modu var arraştır sadece kur tele butun avkonları işlemsız yap tema efektınıde ac cvbını beklıom :dKardeşim denilenlerin hepsini yaptım olmuyor zipten çıkarfım sys yi c ana dizinene attım daha sonra z den resource apps içindekileri de e resource apps ın içine gönderdim ve son olarakda pil gösterge dosyasını yani avkon 2.mif i e resource apps ın içine attım sonra baştan başlattım telefonu hiçbir değişiklik olmadı.Sadece pil göstergeside değil saat i değiştirmek istiyorum oda olmuyor çıldırmak üzereyim telefonum hackli o 2 tane eklenti dosyasıda kurulu ve etkin eksik olan bir şey yok ama nedense olmuyor.İşin ustası olan biri yardım etsin ne olur.
dıomkı bu işlemlerı yapmana gerek yok saatide değiştiremessın sadece c resource apps içine at istediğin bi avkono o,yınemı olmadı noss barın modu var arraştır sadece kur tele butun avkonları işlemsız yap tema efektınıde ac cvbını beklıom :d
Hocam iki üstteki mesajımda yaptıklarımı yazdım harfi harfine denilenleri yaptım batarya göstergesi değişmiyor eksik yaptığım bir şey varmı yada bu konuda anlatılanlar dışında yapılacak birşey varsa yazarsan sevinirim.İyi forumlarBu modu yapmak maximodu yuklemekten
daha kolay dostum.
Bunu yapamayan onu hic yapamax cunku burada yaptigin seyleri oradada yapmak zorundasin.
Aksi bir durum soz konusu ise duzelt lutfen. Ona gore konuya ekleyim
Hocam iki üstteki mesajımda yaptıklarımı yazdım harfi harfine denilenleri yaptım batarya göstergesi değişmiyor eksik yaptığım bir şey varmı yada bu konuda anlatılanlar dışında yapılacak birşey varsa yazarsan sevinirim.İyi forumlar