Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

username37

Üye
kardeşim yerideyil ama bi yardım etsen 2 haftadan beri arıyorum müzik çalara galeriden resim eklemek istiyorum
böyle bi proğram varmı

cover up var ama no albums diyo müzikleri falan görmüyo bi yardım kardeş şimdiden teşekür

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yerideyil ama bi yardım etsen 2 haftadan beri arıyorum müzik çalara galeriden resim eklemek istiyorum
böyle bi proğram varmı

cover up var ama no albums diyo müzikleri falan görmüyo bi yardım kardeş şimdiden teşekür

valla hiç araştırmadım dostum, ben pc den ekliyorum :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
araştırı versen kardeş nolursun .

ekteki uygulama ile galerideki resimleri şarkılara ekleyeblirsin dostum, ben denedim sonuç olumlu :)

son surum ve eski surumu ekliyorum ben eski surumu kullandım, son surumde resim ekleyemedim bi turlu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: I3itkin

username37

Üye

ekteki uygulama ile galerideki resimleri şarkılara ekleyeblirsin dostum, ben denedim sonuç olumlu :)

son surum ve eski surumu ekliyorum ben eski surumu kullandım, son surumde resim ekleyemedim bi turlu

kardeşim saol ama uygulamıyı yükledim üstüne tıklıyorum açılmıyor .s

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
manolyam63

manolyam63

Üye
aradaslar bu gırıs ekranın nasıl cogaltabılırız...

suleymaneser

suleymaneser

Üye
bende Z klasörrü çıkmıyor ve xplorem ingilzce :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kardeş biraz anlatsan resmi nasıl koycaz nasıl kullanılcak

uygulamayı aç ve seçenekler / tag düzenle / ID3v2 / mp3 seç / seçenekler / resim / ekle... resmi seçtikten sonra seçenekler / bilgiyi kaydet

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim adamsın oldu çok teşekür :)

- - - Eklendi - - -

ama müzikleri görmüyo kardeş

benim şarkılar sounds klasöründe ve görüyor, sende farklı bir klasörde ise sounds içine taşıyıp dene

ersncak42

Üye
ben fp2 için dediklerini aynen yaptım c ye.Restart yaptım yaptıgımda avkon gelmemiş ve o E resource apss içinden taşı dediğin mif dosyalarının ikonları gözükmüyor(haritalar mağaza office mobile gibi 23 tane) telefona flaş attım veri sil ve orjinal ayarları geri yükle dedim e ye format attım ama hala aynı gözükmüyor menüdeki bazı ikonlar.Ne yapabilirim?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ben fp2 için dediklerini aynen yaptım c ye.Restart yaptım yaptıgımda avkon gelmemiş ve o E resource apss içinden taşı dediğin mif dosyalarının ikonları gözükmüyor(haritalar mağaza office mobile gibi 23 tane) telefona flaş attım veri sil ve orjinal ayarları geri yükle dedim e ye format attım ama hala aynı gözükmüyor menüdeki bazı ikonlar.Ne yapabilirim?

Dostum cihaza format atinca cihazda orjinal dosya haric hersey silinir yani senin sorununla bu konunun alakasi yok gibi gozukuyor ama yinede soft format atarak cihazi normale cevirebilirsin

korhanad

Üye
yardııım beyler olmuyo ya aynısını yapıom ama reset atıom bazı uygulamaların mifleri kayıp :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yardııım beyler olmuyo ya aynısını yapıom ama reset atıom bazı uygulamaların mifleri kayıp :(

Dostum mif dosyalarini kopyalayıp tekrar tasi duzelecektir.
Yinede olmazsa @asigsasi yardimci olur :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

korhanad

Üye
saolun :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Polymath

Polymath

Üye
konuyu hortlatıyım beyler..:) 603 fp2 evols kullanıyorum. Denilenleri yaptım fakat olmadı. Acaba birşeyi eksik mi yapıyorum yoksa Telefon cfw li olduğu için mi olmuyor

Üst Alt