Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
carbonara drop1.1

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
abi yok dıosunda sen bana şuan sana nasıl ekran fotosu yollarım soyle bi anlatamadım galiba : )

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
bende z isimli bir disk görünmüyor ne yapabilirim.Sürümüm fp2

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ayarlara gır x ploreden dısklerı gorı tıklaa tmmdır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bende z isimli bir disk görünmüyor ne yapabilirim.Sürümüm fp2

Cihazi hackledinmi?
Hack yaptiysan xplore ayarlardan gizli dosyalari gorunur yap.
Ilk sayfada resimli anlatim olmasi lazim anlatimi takip edin

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Cihazi hackledinmi?
Hack yaptiysan xplore ayarlardan gizli dosyalari gorunur yap.
Ilk sayfada resimli anlatim olmasi lazim anlatimi takip edin
Evet hackledim benim xplore sürümüm 1.60 ingilizce kullanıyorum ayarlarda gizli dosyaları göster diye bir seçenek yok z diye bir şey çıkmıyor.sys dosyasını talimattaki gibi c sys bin içine attım daha sonra bir tane pil rengi indirdim z çıkmadığı için kendi hafıza kartıma attım daha sonra kopyalayıp e recource apps ın içe yolladım.Ama pil göstergem değişmedi.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Evet hackledim benim xplore sürümüm 1.60 ingilizce kullanıyorum ayarlarda gizli dosyaları göster diye bir seçenek yok z diye bir şey çıkmıyor.sys dosyasını talimattaki gibi c sys bin içine attım daha sonra bir tane pil rengi indirdim z çıkmadığı için kendi hafıza kartıma attım daha sonra kopyalayıp e recource apps ın içe yolladım.Ama pil göstergem değişmedi.

Z yoksa! modu yapamazsin dostum...
Oncelikle ayarlardan dili turkce yap ve gizli dosyalari gorunur yap z'yi gör ve sonra konuda anlatigim herseyi sirasiyla uygula

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Z yoksa! modu yapamazsin dostum...
Oncelikle ayarlardan dili turkce yap ve gizli dosyalari gorunur yap z'yi gör ve sonra konuda anlatigim herseyi sirasiyla uygula
Hocam pardon ya sizide yorduk dil ingilizce olunca gizli dosyaları gösteri bulmakda zor oldu şimdi çıktı z türkçede yaptım şimdide resource ın içine gönderiyorum inşallah olur :) Yardımınız için sağolun bu arada.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Hocam pardon ya sizide yorduk dil ingilizce olunca gizli dosyaları gösteri bulmakda zor oldu şimdi çıktı z türkçede yaptım şimdide resource ın içine gönderiyorum inşallah olur :) Yardımınız için sağolun bu arada.

Anlatimi takip et ve bastan yap.
Ilk yaptigini yok farzet ve ezbere! yapma

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
butun
işermleri yaptım sadece sys yi c ana dizine atamadım yinede olrmu denıyıorum bıtane avkonla e dekı ana dızıne atacam dosya açılamadı hatası alıorum taşıma yaparken

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Hocam adımları tek tek uygulamama rağmen pil göstergesinin rengi değişmedi.Hata yaptığımı zannetmiyorum.Kaç kere denedim :bilmem: Bir yardım lütfen

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş sadece pil gostergesi istıosan zipi at tele xploreden c resource apps ye at restart yap değişir avkon 2 yazan dosyayı tabi

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
kardeş sadece pil gostergesi istıosan zipi at tele xploreden c resource apps ye at restart yap değişir avkon 2 yazan dosyayı tabi
Kardeşim denilenlerin hepsini yaptım olmuyor zipten çıkarfım sys yi c ana dizinene attım daha sonra z den resource apps içindekileri de e resource apps ın içine gönderdim ve son olarakda pil gösterge dosyasını yani avkon 2.mif i e resource apps ın içine attım sonra baştan başlattım telefonu hiçbir değişiklik olmadı.Sadece pil göstergeside değil saat i değiştirmek istiyorum oda olmuyor çıldırmak üzereyim telefonum hackli o 2 tane eklenti dosyasıda kurulu ve etkin eksik olan bir şey yok ama nedense olmuyor.İşin ustası olan biri yardım etsin ne olur.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim denilenlerin hepsini yaptım olmuyor zipten çıkarfım sys yi c ana dizinene attım daha sonra z den resource apps içindekileri de e resource apps ın içine gönderdim ve son olarakda pil gösterge dosyasını yani avkon 2.mif i e resource apps ın içine attım sonra baştan başlattım telefonu hiçbir değişiklik olmadı.Sadece pil göstergeside değil saat i değiştirmek istiyorum oda olmuyor çıldırmak üzereyim telefonum hackli o 2 tane eklenti dosyasıda kurulu ve etkin eksik olan bir şey yok ama nedense olmuyor.İşin ustası olan biri yardım etsin ne olur.
dıomkı bu işlemlerı yapmana gerek yok saatide değiştiremessın sadece c resource apps içine at istediğin bi avkono o,yınemı olmadı noss barın modu var arraştır sadece kur tele butun avkonları işlemsız yap tema efektınıde ac cvbını beklıom :d

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dıomkı bu işlemlerı yapmana gerek yok saatide değiştiremessın sadece c resource apps içine at istediğin bi avkono o,yınemı olmadı noss barın modu var arraştır sadece kur tele butun avkonları işlemsız yap tema efektınıde ac cvbını beklıom :d

Bu modu yapmak maximodu yuklemekten daha kolay dostum.
Bunu yapamayan onu hic yapamax cunku burada yaptigin seyleri oradada yapmak zorundasin.
Aksi bir durum soz konusu ise duzelt lutfen. Ona gore konuya ekleyim

EDE 46 MARAS

EDE 46 MARAS

Üye
Bu modu yapmak maximodu yuklemekten
daha kolay dostum.
Bunu yapamayan onu hic yapamax cunku burada yaptigin seyleri oradada yapmak zorundasin.
Aksi bir durum soz konusu ise duzelt lutfen. Ona gore konuya ekleyim
Hocam iki üstteki mesajımda yaptıklarımı yazdım harfi harfine denilenleri yaptım batarya göstergesi değişmiyor eksik yaptığım bir şey varmı yada bu konuda anlatılanlar dışında yapılacak birşey varsa yazarsan sevinirim.İyi forumlar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Hocam iki üstteki mesajımda yaptıklarımı yazdım harfi harfine denilenleri yaptım batarya göstergesi değişmiyor eksik yaptığım bir şey varmı yada bu konuda anlatılanlar dışında yapılacak birşey varsa yazarsan sevinirim.İyi forumlar

Baska birsey yok dostum. Mifleri tasidiysan sadece "c sys bin" icindeki dosyanin orda olup olmadigini kontrol orda ise mod calisir yok ise calismaz.
Mod sadece o dosyadan ibaret cunku!
Istersen soft format atip tekrar dene takildigin yer olursa yardimci olurum

Üst Alt