Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konuyu hortlatıyım beyler..:) 603 fp2 evols kullanıyorum. Denilenleri yaptım fakat olmadı. Acaba birşeyi eksik mi yapıyorum yoksa Telefon cfw li olduğu için mi olmuyor

Cfw ile alakali degildir yazdiklarimi sirasiyla yaparsan olacaktir dostum ezbere yapma!

Polymath

Polymath

Üye
Cfw ile alakali degildir yazdiklarimi sirasiyla yaparsan olacaktir dostum ezbere yapma!

Ezbere yapmadım.. Tek tek okuyarak yaptım. Cfw den dolayı büyük ihtimal.. Bir kaç arkadaşın yazısını gördüm. Bu modlar orjinal fw için demişler..

FP2 MODELLERİ KULLANAN ARKADAŞLAR BURADAN

fp2 joslogh mod edit by noss_bar

FP2 E için Joslogh mod

1] Alttaki zipten çıkan sys isimli klasörü xplore ile C ana dizine atın

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2]Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*MİF]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E-resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz [RESİMLİ ANLATIM ÜSTTE]

3] Alttaki konudan Pil renk Dosyalarından istediğinizi E-RESOURCE-APPS attıktan sonra restart

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...et-arsiv-guncellendi-22-09-2012-a-693987.html
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...et-arsiv-guncellendi-22-09-2012-a-693987.html

Rom patcher cfw de yüklü değildi. Bende kurdum yamaları aktif ettim. sys dosyasını Hafıza kartına atıp ordan C ye kopyaladım ( sorun burdada olabilir.) Kopyalarken üstüne yazılamıyor diye bir uyarı aldım. üstüne yazı işaretledim tamam a bastım. Değiştimi değişmedimi tam anlayamadım. Diğer yazılanlarıda tamamen yaptım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ezbere yapmadım.. Tek tek okuyarak yaptım. Cfw den dolayı büyük ihtimal.. Bir kaç arkadaşın yazısını gördüm. Bu modlar orjinal fw için demişler..

Rom patcher cfw de yüklü değildi. Bende kurdum yamaları aktif ettim. sys dosyasını Hafıza kartına atıp ordan C ye kopyaladım ( sorun burdada olabilir.) Kopyalarken üstüne yazılamıyor diye bir uyarı aldım. üstüne yazı işaretledim tamam a bastım. Değiştimi değişmedimi tam anlayamadım. Diğer yazılanlarıda tamamen yaptım.

O dosya telefonda yok ama senin gizli dosyalara erisimin yok sanirim oncelikle o sorunu cozmelisin ondan sonra dosyayi atabilirsin yerine

• Beğen
Tepkiler: Nextman

badbhl

Üye
Beyler kafayı sıyırcam ya eki görüntüle linlerine basıyorum hata veriyo site bide joslog mod kurmayı bilmiyorum c6-01 kullanıyorum bende Z: yok telefonum hackli lütfen birisi açık açık adım adım tam takır anlatabilirmi anlayacağım tarzdan hepinize şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlık

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kafayı sıyırcam ya eki görüntüle linlerine basıyorum hata veriyo site bide joslog mod kurmayı bilmiyorum c6-01 kullanıyorum bende Z: yok telefonum hackli lütfen birisi açık açık adım adım tam takır anlatabilirmi anlayacağım tarzdan hepinize şimdiden teşekkür ederim emeğinize sağlık

Dostum z yi gormek icin xplore gizli dosyaları görünür yapmalisin.

Hata veren dosyalarla musait bir zamanda ilgilenecegim

badbhl

Üye
Dostum z yi gormek icin xplore gizli dosyaları görünür yapmalisin.

Hata veren dosyalarla musait bir zamanda ilgilenecegim

Bahadır senin çalışmalarını tebrik ediyorum belle refresh kullanıyorum müsait olduğunda yardım et nolur şu toggleleri yapabileyim :(

MaxipmaN

Üye
refresh hazır modda link bozuk bu yeni site bıktırdı artık

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

badbhl

Üye
Bahadır linkleri düzeltirmisin biran önce telefon hazır linkleri bekliyorum :) teşekkür ederim ilgi ve emeğine şimdiden . Kısa zamanda düzeltmeye çalışırsın inş.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
lınklerı duzelttim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
teşekkürler abi :)

Snakekral

Snakekral

Üye
kardeş aknlcon.dll dosyasını c ye atınca bazı menüde görüntüler kayboluyor yardım et lütfen NOKİA 603 FP2

n8 refresh

Üye
e için uyguladım fakat çalışmadı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

n8 refresh

Üye
  • Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
abi senn temayı felanda kullanıorum bu kızlar arka taraftan çıkartılamıormu : )

Üst Alt