kardeşim yerideyil ama bi yardım etsen 2 haftadan beri arıyorum müzik çalara galeriden resim eklemek istiyorum
böyle bi proğram varmı
cover up var ama no albums diyo müzikleri falan görmüyo bi yardım kardeş şimdiden teşekür

valla hiç araştırmadım dostum, ben pc den ekliyorum![]()
araştırı versen kardeş nolursun .

ekteki uygulama ile galerideki resimleri şarkılara ekleyeblirsin dostum, ben denedim sonuç olumlu
son surum ve eski surumu ekliyorum ben eski surumu kullandım, son surumde resim ekleyemedim bi turlu
kardeşim saol ama uygulamıyı yükledim üstüne tıklıyorum açılmıyor .s
bende Z klasörrü çıkmıyor ve xplorem ingilzce![]()
kardeş biraz anlatsan resmi nasıl koycaz nasıl kullanılcak
pardon dostum python gerekli ekten indirip yukle
kardeş biraz anlatsan resmi nasıl koycaz nasıl kullanılcak
uygulamayı aç ve seçenekler / tag düzenle / ID3v2 / mp3 seç / seçenekler / resim / ekle... resmi seçtikten sonra seçenekler / bilgiyi kaydet

saol kardeşim adamsın oldu çok teşekür![]()
saol kardeşim adamsın oldu çok teşekür
- - - Eklendi - - -
ama müzikleri görmüyo kardeş
benim şarkılar sounds klasöründe ve görüyor, sende farklı bir klasörde ise sounds içine taşıyıp dene
ben fp2 için dediklerini aynen yaptım c ye.Restart yaptım yaptıgımda avkon gelmemiş ve o E resource apss içinden taşı dediğin mif dosyalarının ikonları gözükmüyor(haritalar mağaza office mobile gibi 23 tane) telefona flaş attım veri sil ve orjinal ayarları geri yükle dedim e ye format attım ama hala aynı gözükmüyor menüdeki bazı ikonlar.Ne yapabilirim?
yardııım beyler olmuyo ya aynısını yapıom ama reset atıom bazı uygulamaların mifleri kayıp![]()