Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jolla'ya Merhaba
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]
Üye
youtube'da desktop modunda izlemede sorun yok Mert kardeşim sorun forumda light sürümde oldugum için link'ler görünmüyor
mert_1047
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];5522275' Alıntı:
youtube'da desktop modunda izlemede sorun yok Mert kardeşim sorun forumda light sürümde oldugum için link'ler görünmüyor
Light surumden kastin mobil temaysa ben iki linkide goruntuleyebiliyorum bi sorun gozlemlemedim n9 da mobil temayla girmiyor diger bi cihazimdan denedim butun linkleri gosteriyor.
Neyse onemi yok mobil surumlerinide paylasiriz videolarin.
[ENGİN]
Üye
Yasal Uyarı: Yukarıdaki video MaxiCep.com sunucularında barındırılmamakta olup videonun içeriğiyle ilgili tüm yasal sorumluluk videonun yüklü olduğu siteye aittir.
sadece bu uyarı metnı görünüyör Maxicep light sürümü kullanıyorum kardeşim
mert_1047
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];5522402' Alıntı:
Yasal Uyarı: Yukarıdaki video MaxiCep.com sunucularında barındırılmamakta olup videonun içeriğiyle ilgili tüm yasal sorumluluk videonun yüklü olduğu siteye aittir.
sadece bu uyarı metnı görünüyör Maxicep light sürümü kullanıyorum kardeşim
o ne oluyor light eğer şu mobil sürüm olan mı katogorile filan farklı o C7 de öyleydi evet onda hiç bir video açılmıyor. ben direk normal giriyorum telden o şekilde açılıyor
[ENGİN]
Üye
masaüstü görünümdeyken solda en alttakı bölümden seçilen ligth sürümü kullanıyorum
pRime.
Üye
[ENGİN];5524504' Alıntı:
masaüstü görünümdeyken solda en alttakı bölümden seçilen ligth sürümü kullanıyorum