Jolla'ya Merhaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Camiamıza hayırlı olsun :d: cihaz adına gelişmeler ne zaman çıkar peki abilerim yani N9 a kurulabilecek kararlı bir yapı ?

Sdk ve kaynak kodun ne zaman verileceğine bağlı daha önceki yorumlardada belirttim yarın saat 10da sdk eventı var belki bi tarih verirler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
acele etmeye gerek yok bencede uzun sürsün ama düzgün bir portlama olsun biz bekleriz :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
teşekkürler bilgi için evet ya geç olsada sorun değil daha harmattanın tadını çıkarmadım ben :D bir de bir şey sormak istiyorum videolara baktım hepsine ama hala tam olarak yapısını anlamadım cihazın yani tuşsuz bir telefonda nasıl iş görüyor ?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgi için evet ya geç olsada sorun değil daha harmattanın tadını çıkarmadım ben :D bir de bir şey sormak istiyorum videolara baktım hepsine ama hala tam olarak yapısını anlamadım cihazın yani tuşsuz bir telefonda nasıl iş görüyor ?

Sisteme genel olarak swipe hakim yani N9'daki gibi swipela işliyor fakat swipe yapısı biraz farklı tabii.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Yani sistemin resmi çıkışını beklemiyicez diyosun Serdar?

Sdk ile source code ortaya çıktığında sistem cihazlara portlanmaya başlar tabii bootloader vs... avantajlardan dolayı ilk N9 ve N950de gördük zaten görünen o ki N950 için hazır :).

• Beğen
Tepkiler: pRime.
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sdk ile source code ortaya çıktığında sistem cihazlara portlanmaya başlar tabii bootloader vs... avantajlardan dolayı ilk N9 ve N950de gördük zaten görünen o ki N950 için hazır :).

Aralik sonuba gelse de kullanabilsem 920 almadan :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlaşılan çalışmalara başlayacaksın Mert :D

doctorrr

doctorrr

Üye
sen n9 dan sonra l920 den sıkılırsın abi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
meegonun suanki gorunumu daha guzeldi bence. tus kilidi ev ekrani ve menunun bagli olmasi guzel olmus saga sola kaydirilabilir ev ekrani da olsa cok guzel olur

PalmerTech

PalmerTech

Üye

O yuzden N9 u elimde tutmaya karar verdim kardesim 920 den sikildigimda N9 u kurcalayacagim

nerden almayı düşünüyorsun? bir de aldıktan sonra ne kadara aldığını bize de söylersen seviniriz :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nerden almayı düşünüyorsun? bir de aldıktan sonra ne kadara aldığını bize de söylersen seviniriz :)

ya Nokia shoptan ya da istanbul bilişimden alırım fiyat net değil ama iki tane alacağımdan tanesini 1500 e alırım diye umuyorum.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Konuşulanlar Fince olduğundan dolayı bişey anlamasakta arayüz sağolsun herşeyi açığa kavuşturuyor :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeşlerim video linklerini verirken mobil olanları da düşünelim izleyemiyoruz valla :s

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5522128' Alıntı:
kardeşlerim video linklerini verirken mobil olanları da düşünelim izleyemiyoruz valla :s

N9'da youtubeda desktop modunda bu videoları açtığımı hatırlıyorum ama madem öyle mobil sürümlerinide vereyim videoların.

Mobil versiyonu için buradan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...