Haber Jolla Ilk Telefonunu 27 Kasım'da Satışa Sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Başına gelen felaketlere rağmen ve daha doğmadan ölü bir işletim sistemi olarak gelen hali hazırda çözülmemiş kronik sorunları bulunan N9 bu kadar tutulmuşken ve harikalar yaratıyorken geliştiriciler ile arkasında sağlam bir şekilde duran ekip ile yola çıkan ve hemen hemen aynı çatıdan gelmiş jolla neden tutmasın önü parlak ve piyasaya sert darbe vurabilecek bir tel yeter ki ilk izlenim iyi olsun

aynen birde donanimi kirpmasalardi daha iyiydi. hd bir ekran ve daha iyi bir donanim ile gelebilirdi. bakalim ciktiginda muhtemelen alirim :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aynen birde donanimi kirpmasalardi daha iyiydi. hd bir ekran ve daha iyi bir donanim ile gelebilirdi. bakalim ciktiginda muhtemelen alirim :)

size katılıyorum zira telefonun estetik ve donanım özellikleri de çok önemli alacak olanların bunlara da önem vermesi ortada lakin jollayı piyasada ki tüm telefonlardan ayıran özellikleri bilen kişileri bence çok zor bir durum bekliyor zira kat kat daha güçlü donanımlar ile güçlü kameralar ile hd ekranlar ile gelen telefonları sollayabilecek avantajları var jollanın umarım N9 a kusursuz bir portu olur sailfishin de bizde bu deneyimi tatmış oluruz ben yeni telefona sadece bu yüzden geçmiyorum bekliyorum sailfish deneyimini tatttıktan sonra geçeceğim :) tek isteğim şu cihazın nokiaya saç baş yolduracak bir satış oranına ulaşmasıdır öyle ki nokia N9 a ne büyük bir haksızlık ve zülüm yaptığını anlasın da iş işten geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Başına gelen felaketlere rağmen ve daha doğmadan ölü bir işletim sistemi olarak gelen hali hazırda çözülmemiş kronik sorunları bulunan N9 bu kadar tutulmuşken ve harikalar yaratıyorken geliştiriciler ile arkasında sağlam bir şekilde duran ekip ile yola çıkan ve hemen hemen aynı çatıdan gelmiş jolla neden tutmasın önü parlak ve piyasaya sert darbe vurabilecek bir tel yeter ki ilk izlenim iyi olsun
Yaratmak Allah'a mahsustur

Invoke

Invoke

Üye
Yaratmak Allah'a mahsustur

Evet, yani?
Beni yanlış anlama ama basit kelimelere basit laflara takılmayın. Oradaki olay o değil. Senin yazdığın cümle de bu gibi kullanımlar için söylenmiş bir cümle değil.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Evet, yani?
Beni yanlış anlama ama basit kelimelere basit laflara takılmayın. Oradaki olay o değil. Senin yazdığın cümle de bu gibi kullanımlar için söylenmiş bir cümle değil.
Ne olursa olsun hepimiz elhamdulillah muslumaniz o zaman hepimiz kullandigimiz kelimelere dikkat etmeliyiz

Invoke

Invoke

Üye
Ne olursa olsun hepimiz elhamdulillah muslaniz o zaman hepimiz kullandigimiz kelimelere dikkat etmeliyiz

İşin aslı, ne yazık ki hepimiz müslüman değiliz. Zaten bütün sorunlar bundan kaynaklanıyor ama konu bu değil. O kelimeyi basit işlerde ben de kullanmam ama kullanılmasını da abartmam, çünkü o anlamla bu anlam farklı. =P

Daha fazla konu dışına çıkmayalım. =)

Düzenleme sebebi: İmla.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve MertcaN9
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
İşin aslı, ne yazık ki hepimiz müslüman değiliz. Zaten bütün sorunlar bundan kaynaklanıyor ama konu bu değil. O kelimeyi basit işlerde ben de kullanmam ama kullanılmasını da abartmam, çünkü o anlamla bu anlam farklı. =P

Daha fazla konu dışına çıkmayalım. =)

Düzenleme sebebi: İmla.
Aynen konu disina cikmayalim

partyhard

Üye
Donanım ekran ve kamera rezilliği

MertcaN9

MertcaN9

Üye
eminim dinimi de kullandığım kelimelerin çıktığı kapıyı da senden daha iyi biliyorumdur 5 vakit kılmaya üşenenler geliyorlar 1 kelime üzerinden benim dini hassasiyetimi tartışıyorlar vay efendimayrıca cümle 'harikalar yaratıyorken' bu kadar düşük seviyede olmayın lütfen...

partyhard

Üye
eminim dinimi de kullandığım kelimelerin çıktığı kapıyı da senden daha iyi biliyorumdur 5 vakit kılmaya üşenenler geliyorlar 1 kelime üzerinden benim dini hassasiyetimi tartışıyorlar vay efendimayrıca cümle 'harikalar yaratıyorken' bu kadar düşük seviyede olmayın lütfen...
Adam hakli burdan dine gecis yapmak ne alaka. Bu deyim gibi bi seyv

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım bu arada partyhard donanım ekran ve kamera rezilliği demişsiniz evet rakiplerine göre çok düşük özellikler ile geliyor olabilir ama bu telefonu rakiplerinden ayıran özelliklerini araştırırsanız öyle ahım şahım bir donanım ile gelmesine gerek olmadığını görme fırsatınız olabilir ayrıca açık kaynak ve kusursuz bir multistang deneyimi olacak bu telefonda en iyi telefonda olmayacak bir multistang hemde

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Konuyu uzatmayın arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
fk555897

fk555897

Üye
İşletim sistemi güzel ama ekran kalitesi düşük.

Üst Alt