Joker.

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Joker.
Beni nasıl tanıyorsunuz ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Daha önce bi kaç kez görmüştüm ama forum kurallarına aykırı bi davranışı yok yani ne desem yalan olur zamana bırakıp tanıycaz artıkın :) :tebessüm:

anılbaran

anılbaran

Üye
Benden yardım istedigini hatırlıyorum bir kaç kez konuşmuştuk :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gayet yakışıklı ve saygılı bir gençsin...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
paylaştığım wdget konularnacevap yazıp c5 03 e c6 port olmadığından yakınan biri :P:

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun abiler 'kaptan' bi kere uyaru aldım :) [birisi telefonun rom yaktım açılmıyo (Engin Abi) dedi bi üye hard format at demiş ben de Allah'ım sana geliryorum gülücük filan koydum biraz dalga geçtim uyarı aldım]
anılbaran kardeş valla eski mesajlara okuyodum karşıma sizinle konuşmamız çıktı :)
OttomaN TigeR abi valla yaz gelsede gececiler muhabbetinde konuşsak çok özledim o günleri.
vee
Metalci Melek
O değilde Hakan filan diyodum oğlum filan çok kötü oldum yaşını görünce
Hakan abimsin artık :)
Tabii isyan edicem :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
dert değil :D sana bi öneri spb shell kurdum telefona wgz widgetleri spb shell ekranına ekleyebiliyorum :) hala c5 kullanıyosan bi dene belki sizdede eklenir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
c5in var genç bir kardeşimizsin bir aralar gereksizlerde takılıyodun yaz bitince birçok insan gibi sen de uzaklaştın buradan iyisin iyi :ehe

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
dert değil :D sana bi öneri spb shell kurdum telefona wgz widgetleri spb shell ekranına ekleyebiliyorum :) hala c5 kullanıyosan bi dene belki sizdede eklenir

Denemiştim bi ara olmamıştı :( Sürüm hangis

- - - Eklendi - - -

c5in var genç bir kardeşimizsin bir aralar gereksizlerde takılıyodun yaz bitince birçok insan gibi sen de uzaklaştın buradan iyisin iyi :ehe

Aslında hiç uzaklaşmadım sadece misafir gibiyim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
3.8 :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Arada gözüküyor forumda :hmmm Sohbetim olmadı daha :bilmm Pas geçiyorum :)

balabanya

Üye

duyu sipik türkişşşşşş NEDEN BEN ANLAMIYORUMMMM

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
aynen :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Salla ya :ehe

Joker.

Joker.

Üye