Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Joikusoft] JoikuSpot Premium v3.20(1188) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)
joikuspot programını kullanan tüm Nokia 808 kullacıları yada belle fp1ciler.... joikuspotta ayarlar kısmında 64 bit le wifi bağlantı ayarlarında durmadan internet kesintisi yaşadım. 128 bit ayarına getirip wifi şifresini 13 basamaklı yaparsanız. sanırım problem çözülüyor. kesintisiz internet oluyor. BUnlar işe yaramazsa bu çözümlerin yanında telefonunuzda rom patcher pasif duruma getirin.
yada programı sadece fabrika ayarları ile çalıştırırsanız da problem olmaz ama güvenlik açığı olur. Bunu tavsiye etmem.
wildtiger223
Üye
teşekkürler kardeşim eline sağlık
duf12
Üye
Bende premiumu kullanıyorum,her 15-20 dk bir bağnatı kopması oluyor. 128 bi olarak ayarladım,gene sorun devam ediyor.Diğer programı yüklesem sorun çözülür mü?Ne farkı var acaba
drhenry_14
Üye
teşekkürler>
duf12
Üye
Arkadaşlar başlarda 10-15 dakika bağlantı gitmezken şimdi 30 saniye civarında bağlantı kopuyor.Sorunu nasıl çözebilir
Knickknack
Üye
teşekkürler deniyoru hemen
tengin
Üye
Arkadaşalar Kusuruma Bakmayın Programın açıklamasını Okudum ama
pek bişey anlamadım bu program ne işe yarıyor dej avantajı ne oluyor
Bildiğimiz wirelles var ya telefonunun internetini kullanarak telefonu wirellese çeviriyor ve başkaları senin internetini kullanıyor wirelles den bağlanarak açık oldu mu yeterince bilmiyorum
xanax84
Üye
tam sürüm mü?
ID68
Üye
arkadaşlar buu program sadece 3G yimi dağıtıyor mesela ben wifi çekiyorum onu dağıtamamz mı???