[Joikusoft] JoikuSpot Premium v3.20(1188) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

jessebrighter

Üye
teşekkürler

cebim

Üye
Nokia E5 te çalışır mı bu program n79 da oluyor E5 ta açar sanırsam, açar mı demem E5 ekranı yatay uyum sağlar mı yani

gitz_1905

Üye
program için çok teşekkür ederim bide android işletim sistemi olan telefonlar wi-fi araması yaptığı zaman göremiyo nedeni nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: Salih ÖZKOÇ

djadem23

Üye
Saol

laylayloon

Üye
program için çok teşekkür ederim bide android işletim sistemi olan telefonlar wi-fi araması yaptığı zaman göremiyo nedeni nedir acaba

bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?

• Beğen
Tepkiler: Salih ÖZKOÇ
amficci

amficci

Üye
teşekkürler

rumuzozi

Üye
joikuspot programını kullanan tüm Nokia 808 kullacıları yada belle fp1ciler.... joikuspotta ayarlar kısmında 64 bit le wifi bağlantı ayarlarında durmadan internet kesintisi yaşadım. 128 bit ayarına getirip wifi şifresini 13 basamaklı yaparsanız. sanırım problem çözülüyor. kesintisiz internet oluyor. BUnlar işe yaramazsa bu çözümlerin yanında telefonunuzda rom patcher pasif duruma getirin.

yada programı sadece fabrika ayarları ile çalıştırırsanız da problem olmaz ama güvenlik açığı olur. Bunu tavsiye etmem.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
teşekkürler kardeşim eline sağlık

duf12

Üye
Bende premiumu kullanıyorum,her 15-20 dk bir bağnatı kopması oluyor. 128 bi olarak ayarladım,gene sorun devam ediyor.Diğer programı yüklesem sorun çözülür mü?Ne farkı var acaba

drhenry_14

drhenry_14

Üye
teşekkürler>

duf12

Üye
Arkadaşlar başlarda 10-15 dakika bağlantı gitmezken şimdi 30 saniye civarında bağlantı kopuyor.Sorunu nasıl çözebilir

Knickknack

Üye
teşekkürler deniyoru hemen

tengin

Üye
Arkadaşalar Kusuruma Bakmayın Programın açıklamasını Okudum ama
pek bişey anlamadım bu program ne işe yarıyor dej avantajı ne oluyor
:tşk:

bayon

Üye
Arkadaşalar Kusuruma Bakmayın Programın açıklamasını Okudum ama
pek bişey anlamadım bu program ne işe yarıyor dej avantajı ne oluyor
:tşk:

Bildiğimiz wirelles var ya telefonunun internetini kullanarak telefonu wirellese çeviriyor ve başkaları senin internetini kullanıyor wirelles den bağlanarak açık oldu mu yeterince bilmiyorum :D

xanax84

xanax84

Üye
tam sürüm mü?

ID68

Üye
arkadaşlar buu program sadece 3G yimi dağıtıyor mesela ben wifi çekiyorum onu dağıtamamz mı???

• Beğen
Tepkiler: nokia 808
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nasıl şifre koyuyoruz

• Beğen
Tepkiler: nokia 808
Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar buu program sadece 3G yimi dağıtıyor mesela ben wifi çekiyorum onu dağıtamamz mı???
Onu bende denedim sonuç olumsuz,operatör internetini dağıtıyorsun anladığım kadarı ile,benim internet paketim olmadığından kullanmadım

• Beğen
Tepkiler: ID68 ve nokia 808

Üst Alt