Joikusoft JoikuSpot Premium v3.0.921 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned [Orijinal Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
tesekkurler

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
güzel paylaşım. Teşekùrler.

djoxy

Üye
sertifika sorununu hallettim ama bu seferde güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemez hatası alıyoorum ne yapmalıyım. Konuyu takipteyim bekliyorum..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

djoxy

Üye
sertifika sorununu hallettim ama bu seferde güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemez hatası alıyoorum ne yapmalıyım. Konuyu takipteyim bekliyorum..

bunu indirin ve telefonu ovi suite yani bilgisayara bağlayın ardından pcden yüklemeye başlayın kurulum tam gerçekleşiyor.

ray20

Üye
Teşekkürler kardeşim :heyo:

eddyredline

eddyredline

Üye
bu vireleslerde çalışıyorsa niye nokıa n73 için bunu verdiler
n73 icin bir kac yil once cikan bir urun var onu alirsan wifi kullanabilirsin ama 40 kusur mb hafiza ile ne yapabilirsin birsey diyemem. urun hafiza karti yerine yerlesiyor yani hafiza kartini cikarman gerek, ortalama deger 30-40 dolar falandi emin degilim su an icin, :) n73 dahili wifi donanimi tasimiyor. arkadasim :(

yasin0611

yasin0611

Üye
teşekkurler

maktama

maktama

Üye
Arkadaşımın N8 telefonuna(pr 1.2, v14 tü sanırım) sertifikalayıp kurdum. adamın 4GB interneti var telefon hattında paylaştırıcam ama gel gelelim programı açmaya çalıştığımda "Joikuspot başlatılamadı" hatası alıyorum Acaba nedendir. Bu arada aynı programı başka arkadaşların da 5800XMlerine kurdum, çalışıyor. Bu tlefon arkadaşın olduğu için format ya da reset de atmak istemiyorum. Bilgisi olan!!!

burakefe56

Üye
tamda böyle bir program arıyordum saol kardeşim

rapkolik_31

Üye
arkadaslar ben n73 tel. Uzerınden bt. Ile laptoptan net.e baglanmaya calısıyorum -laptopta 'baglandı' dıyor ama ag erısımı yok..sorun hakkında yardımcı olabılırsenız sevınırım.

Üst Alt