[Jin Hao V4] Belle effekt 24/02/2012 çıktı!!

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Jin Hao V4] Belle effekt 24/02/2012 çıktı!!

Yeni belle effekt Jin hao v4

Cihaziniz hackli olmasi gerekiyor

ben kurdum ve kullaniyorum sorunsuz calisiyor

[video=youtube;uxWWHaaSybc]http://www.youtube.com/watch?v=uxWWHaaSybc&feature=youtu.be[/video]

Ekli dosyalar

Tepkiler: alexkara, yesilyol22, MehmetErdaL ve 5 diğerleri

distakjo

Üye
vay be, bu gerçekten güzelmiş. Ekran koruyucu modunda bile dönüyor.

uribaju

Üye
teşekkürler birşey sormak istiyorum,ekran koruyucu modundayken saate tıkladığınızda kilit açılıyor bu mod mu yoksa programla yapılan birşey mi?

oo seçeneklere basınca arkada dönen şey gitmiş çok kasıyordu telefonu

FlaxLy

Üye
Teşekkürler Güzelmiş

----------Eklendi @ 16:19:40 ---------- Yazıldı @ 16:17:18 ----------

Nasıl kuracağız. Bilgilendirme yapsaydınız

hemen deniyorum teşekkürler

edit: denedim gerçekten çok güzel

yav bende v3 yüklüydü onu kaldırdım şimdi v4 kurmak istiyorum güncelleştirme hatası diyo... not: telefonum hackli

^BaRoN^

Üye
Sis şeklinde kurma.Rar olanını indir ve effects içindeki dosyaları E\Effects konuma at teli kapatıp aç.

Bu arada teşekkürler kurtuluş abi,bu versiyon en iyisi olmuş.

Tepkiler: resulalan
Sis şeklinde kurma.Rar olanını indir ve effects içindeki dosyaları E\Effects konuma at teli kapatıp aç.

Bu arada teşekkürler kurtuluş abi,bu versiyon en iyisi olmuş.

hocam çok teşekkür ederim hallettim gerçekten beğendim güzel olmuş

ekran koruyucu modundayken saat bende videodaki gibi dönmüyor ve ekrana tıklayınca kilit felan acılmıyor.yanlış nerde yaptım kurtuluş usta

ekran koruyucu modundayken saat bende videodaki gibi dönmüyor ve ekrana tıklayınca kilit felan acılmıyor.yanlış nerde yaptım kurtuluş usta.

yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen uyarısı alıyorum telimde belle yüklü
yardımcı olabilirmisiniz

Re13eL

Üye
arkadaşlar güncelleştirme hatası alanlar daha önceden efect yolu değiştirme konusundaki sis dosyasını yüklemiştirler büyük ihtimal çünkü bendede öyleydi. Bu sebeple önce:
1-Yüklü uygulamalardan belle base pkg programını sileceksiniz.
2-Sildikten sonra burdaki sis dosyasını indirip yükleyeceksiniz.
bunun nedeni ikiside aynı isimle telefona yüklenmeye çalışıyor ama daha önceki yüklediğiniz base pkg nin üzerine yüklenemediği için güncelleştirme hatası veriyor.

bunu yapmam diyenler sis dosyası yerine diğerini indirip E deki efect klasörünün içine atıcak .