Jin Hao Theme Effect V2 Belle icin

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar efect yolu nerede? nasil bula bilirim? yardim edin ltfn. ilk kez efekt kuruyorum. telefon hackli

qwerty5757

qwerty5757

Üye
eski effect dosyasını silip bunu atcaz yerine demi ?

aşikar53

aşikar53

Üye
Teşekkürler abi

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Seçenekler menüsünü açınca altında bir effect çıkıyo onu kaldırmanın bir yolu varmıdır ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ya bence gereksiz yere abartılı oluyor bu effectler, telefon sanki ucuz çin malı telefonlarmış gibi bi görüntü veriyor, daha sade stabil bi effect yeterli bence ama tabi renkler ve zevkler tartışılmaz...

mirzasinan

mirzasinan

Üye
bunu nasıl yükleywbilirim

mirzasinan

mirzasinan

Üye
cevap verecek kimse yokmu

anyroom

Üye
yüklenmiyo

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
jin haonun efektlerinin hangi güzel arkadaşlar

MaxipmaN

Üye
Çok eski bu tarihe bakın refreshe olmaz bu

EmreSalman

Üye
kardeş ben bunu 603e yaptm fp2 yüklü galeriye girerken donuyor bide normal ana ekranda ara düğmesine basınca siyah ekran geliyor geç açılıyor neden acaba ?

EmreSalman

Üye
yardım edecek yokmu arkadaşlar ?

EmreSalman

Üye
tih :D şimdi onu kim bulacak :D neyse ya başka effect kullanacaz artık

bbluenightt

Üye
çok beğendım denemek isterim ama bu konuda cahilim arkadaşlar nasıl yükleyebilceğimi söylermisiniz c7 hackli telefonum

furko64

Üye
videoyu telefondan göremedim baska video var mi ?

hayalet0070

hayalet0070

Üye
eline saglık kardeş bende n8 belle var ama hack li mi bilmiyorum bi ara pach işlemi falan yaptıydım ama nasıl kuruluyor detaylı bir anlatım var bunun la ilgili .... şimdiden teşekkür ederim

torQaresma

Üye
Akadaslar Şimdi JinHao yeni müthiş özel tema etkisi ile geri geldi.
JinHao Etkileri v2 şimdi dahada optimize edilmiş ve önceki sürüme göre daha gelişmiş.
Tümbu özel tema efektini paylaşmak icin kredi JinHao gider.
:halay3:
[video=youtube;vLdg8btiuJU]http://www.youtube.com/watch?v=vLdg8btiuJU&feature=player_embedded#![/video]
tema çok güzel paylaşım için teşekkür ederim ancak bir sıkıntı var çözebiir misiniz telim 603 birisi beni aradığında kimin aradığını göremiyorum siyan bir ekran çıkıyor menü tuşuna basınca açılıyo ama malum menüye atıyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tema çok güzel paylaşım için teşekkür ederim ancak bir sıkıntı var çözebiir misiniz telim 603 birisi beni aradığında kimin aradığını göremiyorum siyan bir ekran çıkıyor menü tuşuna basınca açılıyo ama malum menüye atıyor
yakinlik sensoru acik yaada kapali bunlarla bir alakali sorun sensor ayarlarinizi kontrol edin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt