[JiiKoo] fMobi v3.00(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
herkeste farklı farklı hatalar oluyor anlaşılan yeni fmobi eskisine nazaran pekçok sorunla geldi..bende burada yazılanları toplayıp juusko'ya bildiriyorum. çıkaracağı ''hotfix'' de bu sorunları da gidersin diye. sanırım bu hafta onunla uğraşacak..muhtemelen cuma veya c.tesi nokia mağaza'da yeni sürümü indirebilirsiniz dedi.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
eyw usta sağolasın o zman bunu değil gelince direkt onu yüklerim ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bişey daha var daha önce sohbette karşı taraf yazarken üstte kalem cıkıyordu anlıyorduk cevap gelicegini şimdi o yokdur bilginize ...

O kalem halen çıkıyor. Ben 2,6 nın üzerine yükledim. İlk başta açılmadı ve sosyal ağlar ile giriş yapmaya yönlendirdi beni. Sosyal ağlardan girdiğimde gördüm ki sayfaları yönetme yetkisiyle ilgili bir izin gerekliliği varmış. Buna izin ver dedikten sonra normal giriş yaptım. Register widget ile widget i çalıştırdım. Widget fena değil. Yalnız sohbette çok sorun yaşadım. Arkadaşlarımla konuşurken birden fmobi kapanıp kayboluyordu. 3-4 kez arka arkaya oldu aynı şey, ama sonrasında 2 arkadaşla aynı anda sohbet etmeme rağmen bir sorun yaşamadım. Sanırım ilk oturumda tam oturmamıştı program. Bu arada zaman tüneli gibi kapak resimli görünüm gelmiş, hoş duruyor.
Bu arada sohbet mesajları alındığında ekrana baloncuk tarzı bir bildirim gelme özelliği olsa ve direk o baloncuktan cevabı yazıp yollama gibi bir opsiyonlu mesajlaşma şekli seçme imkanımız olsa fena olmazdı ;)
Bildirimler de benzer şekilde baloncuklu bir temayla gelebilir aslında, gayet güzel olurdu.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi

hotfix i nokia QA'ya göndermiş..c klasöründeki fmobi dosyası gizli olacakmış bir de widget'de düzeltmeler yapmış. bu hafta sonuna kadar indiririz herhalde..biraz daha sabır :)

adam gerçekten uğraşıyor ve sorunları anında çözüyor..bence mağazadan 3.50 tl verip programı satın almak en güzeli :) kaliteli işleri desteklememiz lazım..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

hotfix i nokia QA'ya göndermiş..c klasöründeki fmobi dosyası gizli olacakmış bir de widget'de düzeltmeler yapmış. bu hafta sonuna kadar indiririz herhalde..biraz daha sabır :)

adam gerçekten uğraşıyor ve sorunları anında çözüyor..bence mağazadan 3.50 tl verip programı satın almak en güzeli :) kaliteli işleri desteklememiz lazım..

Kesinlikle. Bu arada şimdi 3,0 ı satın aldığımızda güncelleme gelince tekrar satın almak gerekiyor mu? yoksa ücretsiz güncelliyor mu?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bir programı alınca belirli bir indirme sayısına kadar hak veriyor sanırım.güncellemeleri vs de ücretin içinde oluyor. 1 kere ödüyorsun yani

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
teşekkürler

zbdy28

Üye
inşallah benim sorunda düzelir bu şekilde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sensation :)

bu arada 3.0.1 versiyonunu Nokia QA'ya göndermiş juusko..umarım widget ve benzeri sorunlar giderilmiştir..bugün yarın güncelleriz nokia mağazadan

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
bekliyoruz ustacım burdanda paylaşılırsa sevinirz saygılar =)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
setup'ı düşer düşmez paylaşırım. Umarım sorunlar giderilir.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
umarım :) bekliyoruz saygılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mağazada hala 3.0.0 var bunu satın alsam güncellemeyi tekrar satın almam gerekir mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
1 kere aldıktan sonra tekrar ücret ödemene gerek yok.güncellemelerini de nokia mağaza'dan yapabilirsin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şu resimleri kaydetme olayı hoşuma gitmedi ya :/

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gelsin de öyle alcam mağazadan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
3.1.0 güncellemesi gelmiştir.mağazadan indirebilirsiniz. sis dosyası bulununca da paylaşılacaktır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hemen bakıyorum alacağım :tşk:

Üst Alt