[JiiKoo] fMobi v3.00(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
C:/ data/.config/fmobi klasörünün içinde

---------- Eklendi @ 13:09:50 ---------- Yazıldı @ 13:07:36 ----------

bu arada fMobiWigdet klasörünü sakın silmeyin..içinde widget'in kullandığı png dosyaları var..sonra programı baştan kurmak zorunda kalırsınız

fmobiyi kullanmıyorum artık sildim fmobiyi resimlerde gitti teşekkürler. Facinate kullanıyorum bildirim gelme özelliğide var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
nasıl rahatına geliyorsa kardeşim bu hafta hotfix çıkacak fmobi için bir de öyle denersin istersen :oke:

aykutozkann

aykutozkann

Üye
ayarlar kisminda yer alan register widget ne ise yarıyor tam olarak

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
widget i ana ekrana atmadan önce register widget dememiz gerekiyormuş ilk etapta..juusko'nun dediğine göre..

aykutozkann

aykutozkann

Üye
bende bir sorun var acaba widget ekranı çok geç geliyor çoğu zaman loading yazıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
widget hatalı herkeste kısmi problemler çıkıyor..düzeltip tekrar nokia mağaza'ya gönderecek

bora88

Üye
rastladığınız hataları eksiklikleri buraya yazarsanız bende juusko'ya bildiririm

e6da yorum yazarken harfler görünmüyor karambole yazıyorum :) sohbette de vardı bu sürümde gidermiş o hatayı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bunun gibi hataları sayfasında belirtirseniz yapacağı yamada bu hatalar da giderilmiş olur

aykutozkann

aykutozkann

Üye
tamamdir üstad yazalım. Şimdiye kadar kullandığım en iyi Facebook programı bizimde katkımız olsun

zbdy28

Üye
beyler ben sohbeti açamıyorum, bide mesaj bölümünde yazıyorum yorum a tıklıyorum gönderilmis gibi ama bakıyorum gönderilmemiş . program çok güzel ama sinir etti tek bende mi böyle

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben sohbeti açamıyorum, bide mesaj bölümünde yazıyorum yorum a tıklıyorum gönderilmis gibi ama bakıyorum gönderilmemiş . program çok güzel ama sinir etti tek bende mi böyle

logout yapıp tekrar bağlanmayı dene.yorumlar için de gizlilik ayarlarını kontrol et normal sayfadan

Quaresma53

Quaresma53

Üye
usta peki diğerinin üstüne kurablrmyz ?

zbdy28

Üye
lütfen yardım edin sinir oldum program çok hoşuma gitti ama mesajı gönderemiyorum . tek bende mi bu hata

---------- Eklendi @ 20:47:41 ---------- Yazıldı @ 20:39:50 ----------

logout yapıp tekrar bağlanmayı dene.yorumlar için de gizlilik ayarlarını kontrol et normal sayfadan
yorum derken normal mesaj kardeşim, yani mesajığ yollarken yorum seçeneği var ondan bahsettim . pcden gizlilik ayarlarına baktım sorun yok belki kızıcaksın ama logout yapmayıda bulamadım :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
arkadaşdaki sorn herkeste varmı ? ayrıca benmde merak ettğm konu şu acaba üzerine kursak diğer sürümün sorun olurmu ?

zbdy28

Üye
arkadaşdaki sorn herkeste varmı ? ayrıca benmde merak ettğm konu şu acaba üzerine kursak diğer sürümün sorun olurmu ?
sen yinede eskisini kaldır öyle yükle kardesim nolur nolmaz zararın olmaz uzunda sürmez zaten . bi dene sendede mesaöj sorunu var mı bakalım . program çok güzel tavsiye ederim

vsamanci

vsamanci

Üye
bişey daha var daha önce sohbette karşı taraf yazarken üstte kalem cıkıyordu anlıyorduk cevap gelicegini şimdi o yokdur bilginize ...

zbdy28

Üye
bişey daha var daha önce sohbette karşı taraf yazarken üstte kalem cıkıyordu anlıyorduk cevap gelicegini şimdi o yokdur bilginize ...

yine açıldığına şükret ben ne hallerdeyim :D
mesajı neden gönderemediğimi bi anlamadım çok saçma programı kaldırıp yükledim logout yaptım girdim her türlü aynı .

Quaresma53

Quaresma53

Üye
eyw usta denycemde kararsız kaldım şimdi siz böyle deyince açıkçası kurasım gelmedi =)

aykutozkann

aykutozkann

Üye
şu an için widget'in geç güncellenmesi dışında c6-01 de bir soruna rastlamadım. Yeni sürüm'de mesaj silme gelir diye bekliyorum ama mesaj silme yok hala

zbdy28

Üye
şu an için widget'in geç güncellenmesi dışında c6-01 de bir soruna rastlamadım. Yeni sürüm'de mesaj silme gelir diye bekliyorum ama mesaj silme yok hala
bende neden böyle anlamadım şunu gitti

Üst Alt