[JiiKoo] fMobi v3.00(0) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Cane®

Cane®

Üye
cok cok cok teşekkurler kardesım 10 numara :) ne zamandır bunu beklıyodum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
widget daha iyi olabilirmiş birde simgelerde biraz değişikliğe gitmeli bence daha göze hoş gelen şeyler olabilir.. sağda ünlem çıkma sorununu da çözdüm benim face de fmobi engelliymiş :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu sefer tam olduysa satın almak lazım. Adamın hakkını verelim bence, bu işi gayet iyi yapıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende widget çalışmıyor loading yazıyor kalıyor öyle bir ayarı mı var acaba?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
loading sorunu bendede var bir kere buldu sonra yine loading...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o sorun da düzelirse direk mağazadan alırım

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Çok güzel birşey 2.60 a göre :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
widget için çözümü yazmıştı juusko sayfasında da bulamadım siz bi kurcalayıverin :) ben 2.60 ı satın aldım uğraşmış adam o kadar hakkını verelim 3.50 tl sigaraya vereceğine uygulamaya ver :)

sincarezindan

sincarezindan

Üye
tsekkurler

babaeskili

Üye
güzel de widget loading de devamlı:S

Crazy Drake

Üye
bana widget yükjlenmedi fmobi sorunsuz çalışıyor ancak widget ortalıkta yok. sildim yeniden yükledim yeniden başlattım yine yok, çözümü nedir

---------- Eklendi @ 00:21:06 ---------- Yazıldı @ 00:12:39 ----------

buldum: ayarlarda "register widget"e tıklamak gerekiyormuş

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​widget loading sorunu için logout yapıp tekrar bağlanın.olması lazım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
restart yapınca widget çalışıyor ama her ekran geçişinde tekrar güncelleme yapıyor sonrada takılıyor bidaha restart yapmak gerek çalışması için, yeni güncelleme şart

M.Uzun

M.Uzun

Üye
e6 da denedim oldukça iyi çalışıyor ama androiddeki gibi her bildirimde veya mesajda whatsapp gibi bildirim gelse çok iyi olurmuş widgetten daha iyi olabilirdi .. bunu iletebilirseniz kendisine çok iyi olur yinede güzel olmuş ellerine sağlık :)

kaavkw

Üye
Teşekkürler, çok iyi oldu bu. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
widgetdeki sorunu bulmuş pazartesi yeni versiyon upload edeceğini söyledi. Ben kullanmıyordum widget i ama kullanan arkadaşlar için iyi oldu bu.

aykutozkann

aykutozkann

Üye
kurdum demiyorum ilk izlenim yine süper olmuş sorunları denk geldikçe yazacağım teşekkürler

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
arkadaşlar şu küçük imgleri nereye kaydediyor bir türlü bulamadım acil silmem gerekiyor kız profillerine girmiştim kaydetmiş. Duvar kağıdı değiştirirken gözüküyor :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
C:/ data/.config/fmobi klasörünün içinde

---------- Eklendi @ 13:09:50 ---------- Yazıldı @ 13:07:36 ----------

bu arada fMobiWigdet klasörünü sakın silmeyin..içinde widget'in kullandığı png dosyaları var..sonra programı baştan kurmak zorunda kalırsınız

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt