Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[JiiKoo] fMobi v1.04(0) Symbian^3 Signed
Sponsorlu Bağlantılar
Recep Özmen
Üye
Çok güzel :tsk:
Cane®
Üye
n8 belle ivo sürüm yüklü. qt leri ne yaparsam yapayım dil ne olursa olsun yükleniyo bi sıkıntı yok acılıyo fmobi yazısını goruyorum sonra ekran bembeyaz oluyo. herseyı denedım ama calıstıramadım. :S
ErcanSenn
Üye
Anna yükledikten sonra Fmobi kurarken "Qt Quick components for symbian " bileşeni eksik. Yinede yüklensin mi diyor. Evet deyince beyaz ekranda kalıyor. Ne yapmak lazım arkadaşlar
Anna yükledikten sonra Fmobi kurarken "Qt Quick components for symbian " bileşeni eksik. Yinede yüklensin mi diyor. Evet deyince beyaz ekranda kalıyor. Ne yapmak lazım arkadaşlar
Ama ben cihazı hiç flashlamadım , orjinal Anna sürümü kullanıyorum. Gene de İngilizce Dile dönmek gerekir mi ? Bazı programlar çalışmıyor qt tabanlı olanlar. ama qt nin tam anlamını bilemedigimden kuramıyorum. COk okudum herkes ayrı birşey söylemişler. kimi telefonu kasmayabaşladı demiş. Ovi gitti demiş. O yüzden korkumdan qt kuramıyorum
Ama ben cihazı hiç flashlamadım , orjinal Anna sürümü kullanıyorum. Gene de İngilizce Dile dönmek gerekir mi ? Bazı programlar çalışmıyor qt tabanlı olanlar. ama qt nin tam anlamını bilemedigimden kuramıyorum. COk okudum herkes ayrı birşey söylemişler. kimi telefonu kasmayabaşladı demiş. Ovi gitti demiş. O yüzden korkumdan qt kuramıyorum
ayriyeten kurmana gerek yok.zaten kurulu geliyor QT ve onunla yazilan programlar suan turkce dilinde kurulmuyor.ingilizce yaparsan kurulur.oviden guncelleme yapsanda sorun ayni sorun
e_smile
Üye
beyler ful versiyonu çıktı onu bi şaapabilcek war mı
polluxea♪
Üye
sagolasın kardes,gecen yüklemiştim beyaz ekran kalmıstı soft format atıp bi daha denedim simdi oldu