[JiiKoo] fMobi v1.04(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

sado826

sado826

Üye
bunu yüklemek için anna yada belle mi olması şimdi ? yoksa olmadanda yüklenior mu bende hata veriorda hep :S

devil____boy

Üye
ilk defa nokiada facebook uygulaması hoşuma gitti :pro:

Artles

Artles

Üye
harika bir uygulama , şimdi yaptım , müthiş !
paylaşım için çok teşekkürler.

@sedo826
hayır gerekmiyor benim c6 01de ne anna nede belle var sorunsuz calıstı ılk sorun verdıgınde telefonun tarihi yanlısmıs onları düzelttim sertifika sorununda
ve iphonedan hiç bir farkı kalmamış gerçekten müthiş , artık m.facebooka elvedaa :D herşeyi ile harikaa (:

çok beğendim çok..

sado826

sado826

Üye
smart installer dosyayı yükleme hatası verior 2. verilen dosyada ise güncelleştirme hatası veriyor anlamadım gitti şu işi :S
ben önceki sürümü kaldırıp yüklemeyi başardım demokraside çareler tükenmez :D

sertacfilm

Üye
anna yüklü arkadaşlar..telefonunuzu yüklemeden önce ingilizceye cevirin ve o şekilde yükleyin..sorunsuz yüklenip acılıyor.daha sonra türkçe yapıp kullanmaya devam edin....yardım için teşekkürler..

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Problem?
Beyaz ekran sorunu? qt-components & Qt Quick components programlarını uygulama yöneticisinden kaldırın, fMobi programını tekrar yükleyin.

qt-components & Qt Quick components programlarıyla ilgili bir şey soruyor . evet diyorum yüklüyor ama beyaz ekran çıkıyor açılmıyor uygulama . uygulama yöneticisine baktım orda görünmüyor qt-components & Qt Quick components programları . nasıl silebilirim başka türlü .. ? belle yüklü bende bu arada .

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

qt-components & Qt Quick components programlarıyla ilgili bir şey soruyor . evet diyorum yüklüyor ama beyaz ekran çıkıyor açılmıyor uygulama . uygulama yöneticisine baktım orda görünmüyor qt-components & Qt Quick components programları . nasıl silebilirim başka türlü .. ? belle yüklü bende bu arada .
arkadas beyaz ekran cozumu icin Qt Quick components silmen gerekiyor ama gorunmuyor diyorsun istersen Qt Quick components yeni versiyonu yuklemeyi dene yada yeniden belle flash at ben bunu Delight belle v3.0 kullaniyorum istersen indirebilirsin.
burdan:http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/delight-belle-v3-0-08-09-2011-a-543125.html

wratH!

wratH!

Üye
Bende yorum yaparken splitscreen olmuyor. yine aynı yazı yazmak için ayrı bir pencere geliyor.

uribaju

uribaju

Üye
teşekkürler sorunsuz çalıştırdım..

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
arkadas beyaz ekran cozumu icin Qt Quick components silmen gerekiyor ama gorunmuyor diyorsun istersen Qt Quick components yeni versiyonu yuklemeyi dene yada yeniden belle flash at ben bunu Delight belle v3.0 kullaniyorum istersen indirebilirsin.
burdan:http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/delight-belle-v3-0-08-09-2011-a-543125.html

QT uygulamalarını bulup tek tek yükledim . Hepsini yüklüyor ama Qt Quick components zaten var diyor yüklemiyor . Uygulama yöneticisinde yok nerden silebilirim ?

mdogan58

Üye
thankssss....

rester7

Üye
oviden fmobiyi indirirken yüklemeye hazırlanıyor derken, hemen arkasından yükleme iptal edildi uyarısı geliyo. qt uzantılı bişeyler indirdim callcenterdan önerilen qt uzantılarını da indirdim nafile. burdaki linkten indirip yükleyeyim dedim o da nafile.çözüm önereblir misiniz?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oviden fmobiyi indirirken yüklemeye hazırlanıyor derken, hemen arkasından yükleme iptal edildi uyarısı geliyo. qt uzantılı bişeyler indirdim callcenterdan önerilen qt uzantılarını da indirdim nafile. burdaki linkten indirip yükleyeyim dedim o da nafile.çözüm önereblir misiniz?
telefon dilini ingilizce yap kurulduktan sonra turkcede kullanabilirsin.

rester7

Üye
dediğinizi yaptım,telefonun dilini ingilizce yaptım . verdiğiniz linktenbilgisayarıma indirdim "unable to install"
diyo ve ovi suitte 2148532241 gibi bi hata kodu oldugunu söylüyor. başka bi link verilmiş ondan indirdim onu yükledi fakat uygulamayı açınca ekran bembeyaz oluyo. acaba anna güncellemesi yaparken bişeyleri mi eksik yaptım?

vursavus

Üye
teşekkürler....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
harika bir uygulama , şimdi yaptım , müthiş !paylaşım için çok teşekkürler.@sedo826hayır gerekmiyor benim c6 01de ne anna nede belle var sorunsuz calıstı ılk sorun verdıgınde telefonun tarihi yanlısmıs onları düzelttim sertifika sorunundave iphonedan hiç bir farkı kalmamış gerçekten müthiş , artık m.facebooka elvedaa :D herşeyi ile harikaa (:çok beğendim çok..
bu ne mutluluk sevindim begendine

marsoy

marsoy

Üye
tşklerrr hocam saolll

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardess cook sagol ama belle de calısmıyor yav :(

Üst Alt