[JiiKoo] fMobi v1.04(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[JiiKoo] fMobi v1.04(0) Symbian^3 Signed
buyrun arkadaslar son versiyonudur ovide 2 euro satiliyor.

[video=youtube_share;qvsdLgp5LfQ]http://youtu.be/qvsdLgp5LfQ[/video]

fMobi is now available in version 1.4
Version 1.4 Released!
- Split screen
- Chat view updated
- Photo upload with previews
- Bug fixes
- UI modifications

arkadaslar simdi vericem fMobi telefon dili farketmiyor yukleniyor.yuklerken Quick Components eksik sorgusuna devam deyin yukleniyor menuden calistirabilirsiniz.icinden smart installer cikarildi.o yuzden sorunsuz yukleniyor.

download:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: marsoy, Silinen Üye 2149105, 02samsat ve 4 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

sertacfilm

Üye
teşekkürler

Castiel91

Üye
çok hoş ya

sertacfilm

Üye
tam kurulum biterken yüklenemedi hatası veriyor..ayrıca kurulum esnasında 1.04 değil 1.00 diyor ????????

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
tam kurulum biterken yüklenemedi hatası veriyor..ayrıca kurulum esnasında 1.04 değil 1.00 diyor ????????
Uygulamada sorun yok. Sürüm doğrudur. Sizin dediğiniz şey SmartInstaller sürümü.

sertacfilm

Üye
Uygulamada sorun yok. Sürüm doğrudur. Sizin dediğiniz şey SmartInstaller sürümü.

yanii ??? çözüm nedir acaba ??..zor bela yükledim fakat bu seferde kısayolu gelmedi.ama uygulama yöneticisinde yüklü gözüküyor

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yanii ??? çözüm nedir acaba ??..zor bela yükledim fakat bu seferde kısayolu gelmedi.ama uygulama yöneticisinde yüklü gözüküyor
valla ana ekran kisa yolunu bende ayarlayamadim.yapan varsa yazsin lutfen.

:rica:

sertacfilm

Üye
ilginize teşekkür ederim..yüklendi fakat bu seferde beyaz ekranda kalıyor...sağlık olsun napalım.sanırım qtime hatası veriyor..son sürümüde yükledim fayda etmedi.alman annası yüklü bi yerde bi yanlış yapıyorumama çözemedim.

----------Eklendi @ 00:21:01 ---------- Yazıldı @ 00:08:35 ----------

ilginize teşekkür ederim.fakat bu seferde beyaz ekranda kalıyor.buda sanırım qtime hatası anlamına geliyor.halbuki son versiyonunuda yüklemiştim..gene olmadı.sağlık napalım..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ilginize teşekkür ederim..yüklendi fakat bu seferde beyaz ekranda kalıyor...sağlık olsun napalım.sanırım qtime hatası veriyor..son sürümüde yükledim fayda etmedi.alman annası yüklü bi yerde bi yanlış yapıyorumama çözemedim.

ilginize teşekkür ederim.fakat bu seferde beyaz ekranda kalıyor.buda sanırım qtime hatası anlamına geliyor.halbuki son versiyonunuda yüklemiştim..gene olmadı.sağlık napalım..

Almanya Anna'sından kaynaklanıyordur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaslar anna dili turkce kullanirken QT uygulamalar zaten hata veriyor.telefon dili ingilizcede yukleme yapabilirsiniz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İngilizce yaparak deneyiniz. Açıldı sorun yok :oke:

Ekli dosyalar

Artles

Artles

Üye
c6 01 var açılmadı.
anna veya belle mi gerekiyor ?

devil____boy

Üye
gerekmiyor ben şimdi yükledim ve normal bir şekilde açıldı

Artles

Artles

Üye
allah allah bende niye açılmadı ??
sertifika felan diyor

devil____boy

Üye
programla imzala kendi telefonun için

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Problem?
Beyaz ekran sorunu? qt-components & Qt Quick components programlarını uygulama yöneticisinden kaldırın, fMobi programını tekrar yükleyin.

Üst Alt