Jelly Bean Galaxy Wondera neden yok!!!

Kerim.

Üye

Mantıklı aslında

- - - Eklendi - - -

odinle orjinal romu flaslıcan orjinal olcak garantiye gircek sende garantiye yollucan

Home tuşu bozulursa
O tus olmadan rom atılmıyor galiba?

Ali58_58

Üye
downland moda giren bi program indir ama samsung seni zorlar belkide karşılamaz bakar eğer home tuşu kopmuşsa kırılmşsa karşılamaz yanmışsa karşılar

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi garanti sigorta değil

Kerim.

Üye

Sarangni

Üye

Samsung bu anlamda akıllı bir firma. A9 Cortex 800 mhz işlemciyi özellikle kullandığını normalde Ace 2 işlemcilerin 1Ghz olduğunu ama samsungun kısıtlayıp 800 mhz yaptığını düşünüyorum. Bu konuda birkaç yazı okumuştum.
O.C ile kaç mhz yükselecek merak ediyorum.

cortex47

Üye

mini 2'yi bırak ace plus'a bile vermişler,nerede bu adalet ?

çözünürlüğü düşük olduğundan grafik performansını yüksek bulmuşlardır.

- - - Eklendi - - -

Android kullanıpta Root-Custom romlu kullanmamak kullanıcı hatasıdır

alakası bile yok.dediğim gibi Nexus S ile Galaxy S TAMAMEN aynı

TAMAMEN aynı değil.

- - - Eklendi - - -

abi herkes ne çok biliyor. koca samsung anlamıyor, bir siz anlıyorsunuz. adam atıp tutuyor orada, neymiş satış stratejisiymiş. o zaman bu adam güncellemeyi neden mini 2 veya ace plus'a verip wonder'a vermemezlik yapsın? böyle satış stratejisi mi olur? demek ki wonder'da bir sorun var. her şeye kendi açınızdan bakmayın, biraz empati kurun.

- - - Eklendi - - -

bu zaten bir çok firmanın yaptığı bir şey. oc'lu işlemci daha fazla ısınır ve daha iyi bir soğutma gerektir. olayı budur. he bir şekilde başka donanımlarla ısınma sorununu hallederlerse işlemciye oc yaparlar.

Ali58_58

Üye
arkadaşım güldürme haklısın dedimya diğer konuda eğer jb güncellemesi alsaydı galaxy w kasmalar olcaktı neden derseniz çift çekirdek galaxy s2 ics ile kasmalar yaşadı çoğu kişi stock roma döndü ama cm katıksız android telefonu kasan samsung uygulamaları yok ve arconun nasıl yaptığını bilmiyorum romu hızlandırıyo bu arada jbnin ics ile alakası yok samsung ayıp etti jb gbden daha hızlı olcağnı açıkladı google ekibi vermemekle ayıp etti satışı kırmamak için galaxy wondere 1 sene oldu value pack verdi kesti attı. ama moralinizi bozmayın cm ekibinin sundukları bize yeter hatta artar garantiden çıkarım diye korkmayın maxicep ailesi size yardım eder garantiye sokar bi şekilde

- - - Eklendi - - -

evet stock roma dönmek en ama en kolayı odine gerek yok sadık kardeşimizin cm 9 ics adlı açtığı konuda orjinal roma dönmeyi anlattı kısacası cmwden yapılan yedeği kendi telefonumuza restore ediyoruz bu kadar

cortex47

Üye

acaba ben One icinmi konusuyorum önceki mesajlarıma bakın

arkadaşım birebir aynı diye tutturmuşsun. değil diyorum aynı diyorsun, bu durumda ikisini de çok iyi bildiğini iddia ediyorsun, kıvırma şimdi. gpu'larını sordum onu da bilemedin. Galaxy S PowerVR SGX540 kullanırken Nexus One Adreno 200 kullanıyor. demek ki TAMAMEN aynı değillermiş değil mi?

PriZm

Üye

off

arkadasım Nexus S vs Galaxy S dedim mesajları baştan oku

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Keşke Xperia Pro'nun orjinal ICS'si de Custom Rom ICS'leri veya Custom Rom GB'leri OFFICIAL olsaydı Hiç destek yok. Ancak ben yine de tek sürüme sıkışsam da (stok GB) mutluyum çünkü cihaz her türlü ihtiyacımı görüyor

Ancak SONY'den çok şikayetçiyim! Fırsatçılar. Ben telefona ICS gelecek diye satın almadım zaten alırken böyle birşey olacağını bilmiyordum dedikodularını duymuştum sadece.

one ile karıştırmışım, benim hatam. üzgünüm.

İki defa üst üste aynı hatayı yapmışsın Özür dilemeliydin bence.

O kadar Dedik Wonder Almayın Diye Işlemcisi Oclu diye güncelleme Almayacak diye dinlemediniz şimdi sövün burada samsung'a

Tepkiler: ~N.A.W.Y~