Kerim.
Üye
valla benim anladığım kadarı ile satamadığı telleri güncelleme yaparak sattırmaya çalışıyormuş gibi geldi ayrıca şu ace 2 elinde bir dünya 800 mhz işlemci vardı onları da ice desteği vererek elinden çıkarttı işe tamamen kendi çıkarları için yapıyor milletin fikri zikri pek umrunda değil galiba
odinle orjinal romu flaslıcan orjinal olcak garantiye gircek sende garantiye yollucan
downland moda giren bi program indir ama samsung seni zorlar belkide karşılamaz bakar eğer home tuşu kopmuşsa kırılmşsa karşılamaz yanmışsa karşılar
- - - Eklendi - - -
dediğim gibi garanti sigorta değil
valla benim anladığım kadarı ile satamadığı telleri güncelleme yaparak sattırmaya çalışıyormuş gibi geldi ayrıca şu ace 2 elinde bir dünya 800 mhz işlemci vardı onları da ice desteği vererek elinden çıkarttı işe tamamen kendi çıkarları için yapıyor milletin fikri zikri pek umrunda değil galiba
kısacası zorlama diyor herşeyin bir çözümü var
Cyanogen Mod 9-10 Officialen iyi custom rom hangisi
kısacası zorlama diyor herşeyin bir çözümü var
"Custom Romsuz Android Ferrari görünümlü şahin'e benzer"
odin den atarsın.doğru yaparsan herhangi bir sıkıntı çıkarmaztamam anladımpeki stock rom atmak zor mu?
mini 2'yi bırak ace plus'a bile vermişler,nerede bu adalet ?
Android kullanıpta Root-Custom romlu kullanmamak kullanıcı hatasıdır
alakası bile yok.dediğim gibi Nexus S ile Galaxy S TAMAMEN aynı
Samsung bu anlamda akıllı bir firma. A9 Cortex 800 mhz işlemciyi özellikle kullandığını normalde Ace 2 işlemcilerin 1Ghz olduğunu ama samsungun kısıtlayıp 800 mhz yaptığını düşünüyorum. Bu konuda birkaç yazı okumuştum.
O.C ile kaç mhz yükselecek merak ediyorum.
TAMAMEN aynı değil.
PowerVr 540 ?
demek ki nexus one'ı bilmiyormuşsunuz.
acaba ben One icinmi konusuyorum önceki mesajlarıma bakın
arkadaşım birebir aynı diye tutturmuşsun. değil diyorum aynı diyorsun, bu durumda ikisini de çok iyi bildiğini iddia ediyorsun, kıvırma şimdi. gpu'larını sordum onu da bilemedin. Galaxy S PowerVR SGX540 kullanırken Nexus One Adreno 200 kullanıyor. demek ki TAMAMEN aynı değillermiş değil mi?
Bkz:Galaxy S ve Nexus S donanımları tamamen aynı sadece tasarımları farklı Nexus tam güncelleme alırken Galaxy S GB'da kalıyor.
Android kullanıpta Root-Custom romlu kullanmamak kullanıcı hatasıdır
alakası bile yok.dediğim gibi Nexus S ile Galaxy S TAMAMEN aynı
simdi anladınmı?
one ile karıştırmışım, benim hatam. üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?