Jdownloader 0.9.579 AirTies Modeme Res Yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceza_70

ceza_70

Üye
    Konu Sahibi
Jdownloader 0.9.579 AirTies Modeme Res Yardım !!!!
Arkadaşlar download için Jdownloader programını kullanıyorum çok kullanışlı bi program ve beklemeden modeme oto-res ayarları yapmılmazsa belli bir bekleme süresi oluyor kullanalar bilir.Nette var Jdownloader modeme res diye ama eski modeller için var bu son sürümün ara yüzü içeriği farklı ve orada ki işleme basamaklarından bazıları yapamıyorum tek tek baktım tüm işlemelere ama olmadı eğer bilen varsa beni bu konuda resimli evya resimsiz düz anlatımla bilgilendirise çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: EbiXa

ceza_70

ceza_70

Üye
    Konu Sahibi
bilen yok mu ???

EbiXa

EbiXa

Üye

Kardeşim bu benim airtes modemimi resetlemek için netten bulduğum bir dosya.Ben USdownloader kullanıyordum fakat çalışma mantıkları aynı sanırım,programdan indirme bitince çalıştırması için bir dosya konumu soruyor,bu dosyayı gösteriyosun,indirdiğim yerde çoğu airties modeminde çalışmaktadır diyordu.Fakat modeme giriş için şifre olmıycak.Buyur linki:
:bigstar:

ceza_70

ceza_70

Üye
    Konu Sahibi
yok bunda dosya konu mu sormuyor ???

divani

divani

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
çoğu sitede araştırdım hemen her forumda arkadaşlar birsürü yöntem vermiş ama hiçbiri işe yaramıyor. Bu programlar da artık bu işi başaramıyor. Ben size kendi tekniğimi söyliyim,
Airties RT-206 modemim var, yapacağınız şey şu, modemi kurarken yada şifre vs. ayarlarını yaparken girdiğiniz arayüz varya oraya gireceksiniz 192.18.2.1 ile, sol taraftaki seçeneklerden İNTERNET seçeneği ve GELİŞMİŞ seçeneğine tıklayın ekrana gelen seçeneklerden G.Lite kutucuğundaki işareti kaldırın işaretli değilse de işaretleyin ve alttaki kaydet seçeneğine tıklayın hepsi bu kadar. Modem kendini resetliyor siz boşyere yerinizden kalkma zahmetine katlanmayın.
ben modem ayar sayfasını yani 192.168.2.1 olan sayfayı hiç kapatmıyorum, dosya indirdikçe aynı işlemi yapıp devam ediyorum...
Hadi Kolay Gelsin...

Bilgi Paylaşmak İçin Vardır,
Paylaşmak Sünnettir!....

accman

accman

Üye
airties rt-206 için çok uğraşmıştım ben elimde hazır betik var onu ekleyim umarım olur
önce programı açıyorsun "ayarlar"/"tekrar bağlan"/"router ip testi" yazıyor ona tıklıyorsun.hemn yine o sayfada modem kulanıcı adını şifreni giriyorsun.
onun altındaki beyaz büyük boşluğa şu kırmızyla yazdığımı aynen kopyalıyorsun ve işlem tamam

kardeşim bunu kopyala tıklama linki olan siyah yerler var gördüğün gibi onların başına ve sonuna http://www.maxicep.com/pc-program-m...er: [URL]http://%%%routerip%%%/loginmain.html
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 48

redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM

[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8
X-Requested-With: XMLHttpRequest
Referer:

<xmlrequest version="1.0.0"><command inst="sysmgr-0"><>reboot</><value/></command></xmlrequest>

[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[/HSRC]]]
[/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt