JB'li 3GS'i 4.0.1'den 4.2.1'e yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berktezkosar

berktezkosar

Üye
    Konu Sahibi
JB'li 3GS'i 4.0.1'den 4.2.1'e yükseltme
selam arkadaşlar.. benim avusturalya'dan gelme pasaport'a kayıtlı iphone 3GS'im var.. geldiğinde bir abim jailbreak yaptırmıştı serviste. şuan 4.0.1 ve jb'li. ben 4.2.1'i indirip jb yapmak istiyorum.
Bu konularda biraz acemiyim.. forumlarda birsürü şeyler okudum ssh kaydı ve baseband gibi.. yardımcı olursanız sevinirim :) ayrıca bu işlemlerden sonra telefonumdaki oyunlar ve app.ler silincek mi?
(iPhone 3GS fw:4.0.1(8A306)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
baseband yükseltmeden sn0wbreeze 2.2 ile custom fw yapıp 4.2.1 yükleyebilirsin..bunu yapmak için tinyumrella 4.21 sürümünü sitesinden indir, pc de java kurulu olmalı bu programı kur telefonunu pc ye tak programı aç sağda üstte save ssh düğmesine bas shsh ni alırsın, sonra netten yine 3gs için 4.2.1 i ve ih8sn0w un sitesinden sn0wbreeze 2.2 yi indir sn0w u çalıştır 4.2.1 i göster sonra ileri ileri deyip custom fw yi hazırla onu itunese gösterip yükle cydaiya girip diğer işlemleri yaparsın....

berktezkosar

berktezkosar

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol nadir abicim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.2.1 yükleyince onun shsh sini de almayı unutma..

berktezkosar

berktezkosar

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rehberini restore etmeden sim karta kaydet restore yapınca hepsi gidecek..bunun için cydiadan sim manager ı indirip kur tüm rehberi gönder sime..

berktezkosar

berktezkosar

Üye
    Konu Sahibi
back up'da rehber'i de alıyor değil mi?

--------------- Ekleme ---------------

son birşey.. forumda okudum çoğu kişi telefonu açıp kapattıktan sonra takıldığını söylemiş. ben de bunları yaşamak istemiyorum eğer olacaksa. 4.1'İN JB'ği var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
var her sürümün şu an jb si var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt