iPhone 3GS 3.1.3 den 4.1 e yükseltemiyorum hata veriyor !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS 3.1.3 den 4.1 e yükseltemiyorum hata veriyor !!!!!
Arkadaşlar ben iphone 4 - 4.1 sürümünü ilk çıktığında yüklemiştim şimdi de kullanıyorum. Dün abim köyden geldi. Onun 3.1.3 sürümlü 3GS i var ve bana 4.1 yüklememi söyledi. Ancak itunestan shift+update yapıyorum 3194 hata veriyor.

Cihaz yurtdışı 05.12.11 basebandlı iphone 3GS. En son sürüm olan 4.2.1 yüklemek istemiyorum jb daha çıkmadı ancak 4.1 jb ve unlock yapılıyor. Yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor itunes.

Not: Doğal olarak 4.1 SSH kaydı yok.

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar ben iphone 4 - 4.1 sürümünü ilk çıktığında yüklemiştim şimdi de kullanıyorum. Dün abim köyden geldi. Onun 3.1.3 sürümlü 3GS i var ve bana 4.1 yüklememi söyledi. Ancak itunestan shift+update yapıyorum 3194 hata veriyor.

Cihaz yurtdışı 05.12.11 basebandlı iphone 3GS. En son sürüm olan 4.2.1 yüklemek istemiyorum jb daha çıkmadı ancak 4.1 jb ve unlock yapılıyor. Yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor itunes.

Not: Doğal olarak 4.1 SSH kaydı yok.
Eğer kullandığınız 3.1.3 fw'li telefonunuz jbli ise direkt orjinal 4.1 yüklemeyin. baseband yükseltmeyen 4.1 cfw bulun(ya da 4.2.1 cfw) böylece unlock sorununuz da olmaz ve kurulumdan jb li olur telefonunuz.
Bu arada yeni fw yüklemek için en yeni itunes sürümünü indirip kurun.

(Bu arada 3.1.3 fw'ini jb yapmak için spirit ya da unlock.me kullandıysanız bu anlattığım cfw yükleme işi işe yaramaz(diye biliyorum).İyice araştırın derim ilkönce yani, ve elinizden geldiği kadar basebandinizi yükseltmemeye çalışın)

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
iPhone spirit ile jb yaptım ondan custom fw işe yaramıyor. itunes en sondan bir önceki sürüm bide son sürümü indirip deneyeyim.

--------------- Ekleme ---------------

itunes son sürümü yükledim yine aynı hatayı verdi. Benim bu telefona 4.1 yüklemenin başka bir yolu falan varmı bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt