Performans ve stabilliği artırmak için şu işlemleri sırasıyla uygulayiniz castagnalt kernel yüklemeniz çok önemli linkleri akşam ekleyeceğim dileyen arkadaşlar için daha sonra 4cylturbo engine croosbreeder ve lovin script bunlara ilave olarak nova launcher kurmanızı şiddetle tavsiye ederim yardım isteyenler yazsın
Merhaba arkadaslar rom root islerinde yeniyim galaxy w cihazima cm10 modu yukledim yukledikten sonra oyun performansi ve hiz icn bir sey kurmak gerekiyor mu simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar rom root islerinde yeniyim galaxy w cihazima cm10 modu yukledim yukledikten sonra oyun performansi ve hiz icn bir sey kurmak gerekiyor mu simdiden tesekkurler
Gerekmezmi castagnalt kernel 4cylturbo engine/croosbreeder/lovin script ve nova launcher bunları kurduktan sonra telefonun 2 3 kat hızlandığını göreceksin
Şimdi hangi kernel daha iyi castagnalt kernel mi batur kernelmi ... ?? link te verirseniz sevinirim castagnalt kernel için...
bu arada 4cylturbo engine/croosbreeder/lovin script dedikleriniz nelerdir.. nasıl yüklenir link varmıdır.. bilgilendirirseniz sevinirim..