eyv sağol hallettim,öncekilerde açık geliyordu sanırım bu özellikler..şarj knosusunda gözlemledikleriniz neler peki,şarjın dolma süresi uzadı sanki önceden 2 saatte falan doluyodu hemen
Şarjı daha 1 gün kullanmadan cevap veremem ama eksik yönleri overclock için kernel yok o yakında gelir birde geç şarj olayı var o da çok önemli değil onuda düzeltileceğine inanıyorum.
sanki şarjı çok iyi değil.battery calibrasyonu yapınca tekrar bakacagım. cpu yu performance da çalıştırdığımda antutu dan 5830 aldım.
Fm radio için blackmarket uygulamasından old spirit olanı yükleyin çalışıyor ozaman. telefon geldigi zaman da kitlemiyor. ama arama geldiği zaman kulaklıkdan çalma müziği gelmiyor titreşim varsa sadece titriyor. onu açmayı bulamadım.
bir de slim bean de uyarlansa baya güzel olurdu. görsel olarak ben daha çok beğendim.
merhaba cm10 alpha build 7 yi yükledim az önce, gapps i de flashladım fakat uygulama indirmek istediğimde; Örneğin;"Facebook" bir hata nedeniyle indirilemedi. (Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu. [RPC:S-5:AEC-0])gibi bir hata veriyor, bunu nasıl çözebilirim. ?
merhaba cm10 alpha build 7 yi yükledim az önce, gapps i de flashladım fakat uygulama indirmek istediğimde; Örneğin;"Facebook" bir hata nedeniyle indirilemedi. (Sunucudan bilgi alınırken hata oluştu. [RPC:S-5:AEC-0])gibi bir hata veriyor, bunu nasıl çözebilirim. ?
merhaba arkadaşlar cm10 da fotoğraf çekerken çekildi gibi gösteriyor fakat galeriden bakmak istediğimde fotoğraflar gri bir şekilde gözüküyor, pcden baktığımda ise "IMG_20130402_154822.jpg.tmp" şekilinde görünüyor, bunun nedeni nedir, bildiğiniz bir çözümü var mı ? ne yapmam gerekir ?
merhaba arkadaşlar cm10 da fotoğraf çekerken çekildi gibi gösteriyor fakat galeriden bakmak istediğimde fotoğraflar gri bir şekilde gözüküyor, pcden baktığımda ise "IMG_20130402_154822.jpg.tmp" şekilinde görünüyor, bunun nedeni nedir, bildiğiniz bir çözümü var mı ? ne yapmam gerekir ?