konu ile alakasız biraz ama bu rom ları denerken programları otomatik kuran bir uygulama var mı? backup ları restore ederken "yükle" "bitti" demeye gerek kalmadan kuran. mesala 15 tane backup programı seçtim ve telefona bıraktım ve programları kurdu ??
arkadaslar ics rc7 ve jb a7 de wifi sorunu sizde yokmu.kernel degistirmedn arconun kerneliyle bile belirli bi sure sonunda wifi kapatip acmadan bagli oldugu halde internete girmiyor.birde bluetooth ile fm radyo dinlemenin bir yolunu bulan varmi sprit veya orjinal romdaki radyo olabilir.(internet radyosu demiyorum)
Bende aynı sorunu yaşıyorum wifiye bağlı görünüyor ancak bir türlü internete giremedim mobil interte de bağlanamadım bir türlü bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba??
Bende aynı sorunu yaşıyorum wifiye bağlı görünüyor ancak bir türlü internete giremedim mobil interte de bağlanamadım bir türlü bir şeyleri yanlış mı yaptım acaba??
Ben cwm6 ile flashladim ve flashlama sonrasi wipe cache yapmadim simdilik sorun yok.onceden touch recowery kullaniyordum belki sendede bu sorun olabilir
arkadaşlar romu dun kurdum ilk izlenimlerim sarj cabuk bitiyor ve dosya yoneticileri yeterli degil bun n disinda pek bi eksiklik hissetmiyosunuz oldukca hizli ram kullanimi fazla ama hic bi takilma yasamadim simdiye kadar gorsellestirmesi iyi kisiselletirilme secenegi cok fazla tek sorun sarj gibi gorunuyor
arkadaşlar bu kernel kurulumu nasil yapılıyor birisi biraz bahsedebilirmi cwm uzerindenmi yoksa pc denmi ve telefondaki bilgileri siliyormu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
arkadaşlar bu kernel kurulumu nasil yapılıyor birisi biraz bahsedebilirmi cwm uzerindenmi yoksa pc denmi ve telefondaki bilgileri siliyormu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?