[ROM][4.2.2] Monster Build 16 [ION+PMEM] (Stabil/ Oyun/ batarya))

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
hocam güzelmiş :) hangi tema bu ?

hasaneness

hasaneness

Üye
Tesekkurler deniyecegim :D

hasaneness

hasaneness

Üye
denedikten sonra geri bildirim yaparsan , denemek isteyenlere bi fikir oluşturabilir.
Dostum nova launchr primeyi indirdim kullaniyorum harika daha fazla kisisellestirebiliyorsun hizi daha iyi donma vs hic bjsey yok oneriniz icin tesekkurler memnun kaldim :D

aJHier

aJHier

Üye
    Konu Sahibi
Dostum nova launchr primeyi indirdim kullaniyorum harika daha fazla kisisellestirebiliyorsun hizi daha iyi donma vs hic bjsey yok oneriniz icin tesekkurler memnun kaldim :D

Nova ayarları/Bak ve hisset/ Kaydırma animasyonları ve uygulama animasyonlarını
Işıktan daha hızlı yaparsan daha fazla verim alırsın

hasaneness

hasaneness

Üye
Soylemeden once yaptim dostum :D

• Beğen
Tepkiler: aJHier
nicked

nicked

Üye
Rom'un laucherini kullanmadım hiç çünkü çok kötü. Nova prime 2.2.3 ü kurmanı öneririm.
sana 1-2 resimde eklim
dostum nova launcherda kullanamadim bu icon packi?
nasl.yapicaz anlatirmisin sana zahmet.

aJHier

aJHier

Üye
    Konu Sahibi
u
dostum nova launcherda kullanamadim bu icon packi?
nasl.yapicaz anlatirmisin sana zahmet.
uygulama menüsündeyken simgeye basılı tut . ana ekrana atınca düzenleninustune bırak ordan iconu degiştir.
blawb adı iconun

cadde19

cadde19

Üye
Kardeş şu blawb icon packi mamarketten indirdim fakat uygulamayı tutup ana ekrana atınca bakıyorum aynı tema çıkıyor indirdiğim tema yok bir yardımcı olsan

aJHier

aJHier

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şu blawb icon packi mamarketten indirdim fakat uygulamayı tutup ana ekrana atınca bakıyorum aynı tema çıkıyor indirdiğim tema yok bir yardımcı olsan

Aşagıda verdipğim linkten İcon paketini indir.galeriye at.
Ondan sonra Novada uygulama menüsündeyken örnegin Facebook iconuna basılı tut Seni ana ekrana fırlatcak ama elini icondan kaldırma
sonra üstte iki yazı çıkıyor
Uygulama bilgileri ve Düzenle.
Düzenlenin üstüne bırakınca orda İconla ilgili istediğin herseyi degiştircek bi panel açılıyor ordan iconun resmine tıkla ve sana attıgım pack 'deki Facebook icounu seç.
Sonra onayla.
biraz uzun sürcek tek tek ama bu icon pack halinde olmadıgı için böyle ugraşmak zorundayız.

hasaneness

hasaneness

Üye
Tesekkurler :D

en-sel

en-sel

Üye
v17 yi kurdum evet şuanda ayarlarda bikere durduruldu hatası verdi sadece başka hata almadım

en-sel

en-sel

Üye
oyun vs denemedim de genel olarak çok hoş launcher de çok hızlı gerçekten
performası nasıl?
Hocam suan nette takılıyorum telefonla arada bir google play durduruldu hatası verdi ibb trafik uygulamasını indirdim o uygulamada hata verdi neden olabilir ki acaba?gapss flaş ladım konum pat diye buldu helal olsun netde de gayet güzel hızlı akıcı :)

• Beğen
aJHier

aJHier

Üye
    Konu Sahibi
Hocam suan nette takılıyorum telefonla arada bir google play durduruldu hatası verdi ibb trafik uygulamasını indirdim o uygulamada hata verdi neden olabilir ki acaba?gapss flaş ladım konum pat diye buldu helal olsun netde de gayet güzel hızlı akıcı :)

evet o hatası var. Gapps flashlayınca düzeliyor. Ancak bende hiç Google play hatası vermedi. belki hesabınla ilgilidir.

kendi tarayıcısı zayıf sana Önerim Dolphin Kur.

en-sel

en-sel

Üye
suan marketde hata vermiyo dolasıyorum marketde gapss ı kurunca düzeldi galiba şuan için hariika netde gezmesi vs yumuşak konum buluyo hemde pat diye helal olsun :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
gps sorunu
romu yapan rom ligh olsun diye uygulamaları siliyor
gapps içinde olan networklocationçapk uygulamsınıda sillmiştir
gps bundan dolayı yer bulamıyor
gapps flaşlayınca uygulama de mevcut olduğu için sp düzgün çallışıyor

• Beğen

amtslmtmz

Üye
Naasil indiriyoz acil cevap

imperative

Üye
Onuda kullandım bir süre sonra hata almıstım . özellikler duvar kagıdı konusunda.
Performans olarak aynı gibi.
Hocam Romu kurdum hiç bir sorun çıkmadı, 3 gündür kullanıyorum açıkcası MÜKEMMEL diyebilirim. Şimdiye kadar sayısız ROM denedim ama hepsi hüsrandı 1 günden fazla kullanmadım. Bunu bayağı kullanıcam gibi. Çok hızlı ve stabil hiç kasma yok istediğim her oyunu yükleyebiliyorum. ( Google maps de benim de konumum bulunmadı GAPPSı direk flashlasak sorun olur mu yoksa wipe ları yapmak gerekir mi ? )