hocam güzelmişhangi tema bu ?
Tesekkurler deniyecegim![]()
Dostum nova launchr primeyi indirdim kullaniyorum harika daha fazla kisisellestirebiliyorsun hizi daha iyi donma vs hic bjsey yok oneriniz icin tesekkurler memnun kaldimdenedikten sonra geri bildirim yaparsan , denemek isteyenlere bi fikir oluşturabilir.

Dostum nova launchr primeyi indirdim kullaniyorum harika daha fazla kisisellestirebiliyorsun hizi daha iyi donma vs hic bjsey yok oneriniz icin tesekkurler memnun kaldim![]()
dostum nova launcherda kullanamadim bu icon packi?Rom'un laucherini kullanmadım hiç çünkü çok kötü. Nova prime 2.2.3 ü kurmanı öneririm.
sana 1-2 resimde eklim
uygulama menüsündeyken simgeye basılı tut . ana ekrana atınca düzenleninustune bırak ordan iconu degiştir.dostum nova launcherda kullanamadim bu icon packi?
nasl.yapicaz anlatirmisin sana zahmet.
Kardeş şu blawb icon packi mamarketten indirdim fakat uygulamayı tutup ana ekrana atınca bakıyorum aynı tema çıkıyor indirdiğim tema yok bir yardımcı olsan
v17 yi kurdum evet şuanda ayarlarda bikere durduruldu hatası verdi sadece başka hata almadım
Hocam suan nette takılıyorum telefonla arada bir google play durduruldu hatası verdi ibb trafik uygulamasını indirdim o uygulamada hata verdi neden olabilir ki acaba?gapss flaş ladım konum pat diye buldu helal olsun netde de gayet güzel hızlı akıcıperforması nasıl?

oyun vs denemedim de genel olarak çok hoş launcher de çok hızlı gerçekten
Hocam suan nette takılıyorum telefonla arada bir google play durduruldu hatası verdi ibb trafik uygulamasını indirdim o uygulamada hata verdi neden olabilir ki acaba?gapss flaş ladım konum pat diye buldu helal olsun netde de gayet güzel hızlı akıcı![]()
oyun vs denemedim de genel olarak çok hoş launcher de çok hızlı gerçekten
Hocam suan nette takılıyorum telefonla arada bir google play durduruldu hatası verdi ibb trafik uygulamasını indirdim o uygulamada hata verdi neden olabilir ki acaba?gapss flaş ladım konum pat diye buldu helal olsun netde de gayet güzel hızlı akıcı![]()
Hocam Romu kurdum hiç bir sorun çıkmadı, 3 gündür kullanıyorum açıkcası MÜKEMMEL diyebilirim. Şimdiye kadar sayısız ROM denedim ama hepsi hüsrandı 1 günden fazla kullanmadım. Bunu bayağı kullanıcam gibi. Çok hızlı ve stabil hiç kasma yok istediğim her oyunu yükleyebiliyorum. ( Google maps de benim de konumum bulunmadı GAPPSı direk flashlasak sorun olur mu yoksa wipe ları yapmak gerekir mi ? )Onuda kullandım bir süre sonra hata almıstım . özellikler duvar kagıdı konusunda.
Performans olarak aynı gibi.