Çalışıyor aynenYok ya bırak dursun.Her şey çalışıyor mu?

Birgün Aziz TouchWiz'e portlanacak bende kullanacağım.Gercekten çok kaliteli uygulama tavsiye ederim![]()

Birgün Aziz TouchWiz'e portlanacak bende kullanacağım.![]()
Bu arada albüm bilgilerini doğru dolduruyor ancak kapakları pek doğru gibime gelmedi tamam albüm ile alakalı ama ne biliyim sanatçının resminin olmasını beklerdim
Bende başka bir program var müzik ismine göre albüm kapaklarını otomatik yapıyor o çok iyiydi ama muzikleri internetten indirdiğim için hepsinin albüm adı "Music" veya "Bilinmeyen Sanatçı" idi o yüzden tüm müziklerin albüm kapağı aynıydı
Şimdi albüm ve müzik bilgileri doğru sırada kapakları halletmekte 
Ben genelde pcden ayarlarım hepsini mp3tag ile.
Sony'nin olayı da yabancı şarklılar ve bilindik Türkçe şarkılarda gayet doğru sonuçlar verdi bende. Sanatçı resimlerini ayrı yüklüyor olması lazım.

Musixmatch de infoları çok iyi detaylı buluyor tavsiye ederim.

Musixmatch benim favorim müzik dinlemek için değil bilgileri bulmak için kulanioyrum.

Note 3'te portlanmis hTc müzik çalar var şimdilik onunla idare ediyoruz tw uyumlu walkman son sürüm gelirse kurarım.![]()
Şarkı geçişleri çok hızlı + kulaklıktan müzik değişirken de hızlı tepki veriyor. Viper4Android ile uyumlu çalışıyor. Arayüzü felan da iyi baya güzel yapmışlar
LG QuickMemo da portlansa şu AOSP lere keşke 
Tamam walkman e tapiyoruzben kötü demedim portlansin yükleyeceğim diyorum zaten
![]()

AOSP roma geç![]()
"Storopia"Dur sana bir font önereyim, geçen m8 fontu soruyordun."Storopia"
adamlar yapıyor valla bir de bunu deneyeyim saol 
M8 fontu kullanıyorum telefonu daha çok sevdimadamlar yapıyor valla bir de bunu deneyeyim saol
![]()

AOSP roma geç![]()
Hazırda link var mı şimdi linkten linke girmeye üşeniyorum.Eski sürüm çalışıyor muydu sende? v3.1

Hazırda link var mı şimdi linkten linke girmeye üşeniyorum.![]()

Teşekkürler bu seferde reset atarsa bir daha cm12 olanı indirmicemHazırda yok ama hazır ederiz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben v3.5'in zipden ilgili dosyaları v3.1'i yükledikten sonra system da ilgili yerlere taşıdım. v3.1'de music info çalışır oldu ama zaten musixmatch filan kullanıyormuşsun, uğraşma boş ver.![]()