[jb] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega Rom V19.2 ---yeni--- (kaçmaz 0 Bug..)

S2 test sürümü yüklü şuan Onun Üstüne omegla yi Yuklesem Sorun Cikarmi Veya Hata Verirmi Simdiden tşk

Wipe Data/Factory resete girdim ama orda Wipe Chache yok sadece yes dalete all user data var diyer yazılar hep no no no var nasıl yapacagımı yardım olun lutfen 2 saattir deniyorum

Wipe Data/Factory resete girdim ama orda Wipe Chache yok sadece yes dalete all user data var diyer yazılar hep no no no var nasıl yapacagımı yardım olun lutfen 2 saattir deniyorum

Teşekkürler siyah karnel yükledim hal oldu Omega yida yükledim güzelmiş hakkeden artık güzel paylasimlarini Bekliyorum :rolleyes:

Slm arkadasim benim bi sorum olacakti hispa mi ne anten ayari h+ kApatmak istiyorum gizli kodu kabul etmiyor bazi kodlari kabul etmiyor onceden ediyordu h+ nasil kapatabilirim bu omegada

arkadaşım v23 yükledim ama ne yaptıysam çalıştıramadım telefonumda jb 4.1.2 orjinal stock rom var philiz kernel rootlu telefon yüklüyorum bunu samsung yazısında takılıyor sürekli aynı yerde dönüyor sürekli orjinal roma dönüp root yapıp yükledim ama sürekli aynı sonucu aldım bir yardım edermisin lütfen

custave

Üye

tekrar yukle ikincikez ustune

LEWQ37

Üye
Ben yukledim tabi forumdan değil ama buda aynısı ztn rom super sarj filan ii gidiyo baya ozellikleride super yuklemeye deger tavsiye ederim Soru sormak isteyen olursa Mail:lewentakdemir@gmail.com

Hocam öncelikle paylaşımınız için saolun bu roma uygun root dosyasını nereden bulabilirim

kuzey79

Üye
selam benim tel rot lu fakat cwm yok nasıl yaparım yani cwm nasıl yuklerim. birde tel in imei numarası ihracat yoluyla kaydedilen imei diyo bu romu yuklersem sorun cıkarırmı şindiden tesekkurler

tequilaq

Üye
link gitmiş bi el atıver kardeş

caddog09

Üye
link ölmüşOmega v24 Final Jelly Bean 4.1.2 Omega Files●►Fully Modded bu yeni versiyon çok kullanışlı ve stabil buradan indirebilirsiniz

Kardesim bu rom da Türkçe dil seçeneği varmı?