mürteza16 Üye emrah166' Alıntı: Yukarida bahsedilen oyunlari acmak icin 3. parti uygulamalar kullandiniz mi( greenify seeder task manager vs) ??? Genişletmek için tıkla ... Evet kullandım.
emrah166' Alıntı: Yukarida bahsedilen oyunlari acmak icin 3. parti uygulamalar kullandiniz mi( greenify seeder task manager vs) ??? Genişletmek için tıkla ... Evet kullandım.
Mücteba Üye emrah166' Alıntı: Yukarida bahsedilen oyunlari acmak icin 3. parti uygulamalar kullandiniz mi( greenify seeder task manager vs) ??? Genişletmek için tıkla ... evet sadece grennfy + fmr memory ve honx7up kernel
emrah166' Alıntı: Yukarida bahsedilen oyunlari acmak icin 3. parti uygulamalar kullandiniz mi( greenify seeder task manager vs) ??? Genişletmek için tıkla ... evet sadece grennfy + fmr memory ve honx7up kernel
mürteza16 Üye T.serdar' Alıntı: Sarj nasil gidiyor kardesim oyu performans nasil yazabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Oyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom.
T.serdar' Alıntı: Sarj nasil gidiyor kardesim oyu performans nasil yazabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Oyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom.
T.serdar Üye mürteza16' Alıntı: Oyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom. Genişletmek için tıkla ... Saolasin kardes deniyecegim
mürteza16' Alıntı: Oyunları belirttim. Şarj bana göre iyi gidiyor. Performans olarak kullandığım en iyi rom. Genişletmek için tıkla ... Saolasin kardes deniyecegim
mürteza16 Üye cadde19' Alıntı: valla biri açıklığa kavuştursa iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Konusu yoktu. Emre arkadaşımızda konusunu açtı.
cadde19' Alıntı: valla biri açıklığa kavuştursa iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Konusu yoktu. Emre arkadaşımızda konusunu açtı.
emrah166 Üye D.A.R.K.O' Alıntı: evet sadece grennfy + fmr memory ve honx7up kernel Genişletmek için tıkla ... Honx7up kernelin linkini atar misin kardes?
D.A.R.K.O' Alıntı: evet sadece grennfy + fmr memory ve honx7up kernel Genişletmek için tıkla ... Honx7up kernelin linkini atar misin kardes?
Mücteba Üye emrah166' Alıntı: Honx7up kernelin linkini atar misin kardes? Genişletmek için tıkla ... Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
emrah166' Alıntı: Honx7up kernelin linkini atar misin kardes? Genişletmek için tıkla ... Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
emrah166 Üye D.A.R.K.O' Alıntı: Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Cok saol yarin denicem bunu
D.A.R.K.O' Alıntı: Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Cok saol yarin denicem bunu
T.serdar Üye D.A.R.K.O' Alıntı: herseyiyle super rom Genişletmek için tıkla ... Performans arttirici olarak neler var hocam acarsaniz biraz
D.A.R.K.O' Alıntı: herseyiyle super rom Genişletmek için tıkla ... Performans arttirici olarak neler var hocam acarsaniz biraz
en-sel Üye D.A.R.K.O' Alıntı: Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Hocam romu kurduktan sonra kerneli kuralım mı yoksa sade haliyle mi tavsiyeniz nedir
D.A.R.K.O' Alıntı: Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Hocam romu kurduktan sonra kerneli kuralım mı yoksa sade haliyle mi tavsiyeniz nedir
T.serdar Üye en-sel' Alıntı: Hocam romu kurduktan sonra kerneli kuralım mı yoksa sade haliyle mi tavsiyeniz nedir Genişletmek için tıkla ... Evet hangisi roma bir takviye yapsak daha iyi olur gibisinden tavsiye varmidir arkadaslar
en-sel' Alıntı: Hocam romu kurduktan sonra kerneli kuralım mı yoksa sade haliyle mi tavsiyeniz nedir Genişletmek için tıkla ... Evet hangisi roma bir takviye yapsak daha iyi olur gibisinden tavsiye varmidir arkadaslar
Mücteba Üye T.serdar' Alıntı: Performans arttirici olarak neler var hocam acarsaniz biraz Genişletmek için tıkla ... gernyfy fmr supermacyscripti yukle yeter
T.serdar' Alıntı: Performans arttirici olarak neler var hocam acarsaniz biraz Genişletmek için tıkla ... gernyfy fmr supermacyscripti yukle yeter
T.serdar Üye D.A.R.K.O' Alıntı: gernyfy fmr supermacyscripti yukle yeter Genişletmek için tıkla ... Bir sıkıntı olmaz dimi hocam bide link atabilirsen cok iyi olur onlari tam bilmiyorum
D.A.R.K.O' Alıntı: gernyfy fmr supermacyscripti yukle yeter Genişletmek için tıkla ... Bir sıkıntı olmaz dimi hocam bide link atabilirsen cok iyi olur onlari tam bilmiyorum
Mücteba Üye T.serdar' Alıntı: Bir sıkıntı olmaz dimi hocam bide link atabilirsen cok iyi olur onlari tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... hocam suan mobile gectim sonra atarim istersen
T.serdar' Alıntı: Bir sıkıntı olmaz dimi hocam bide link atabilirsen cok iyi olur onlari tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... hocam suan mobile gectim sonra atarim istersen
T.serdar Üye D.A.R.K.O' Alıntı: hocam suan mobile gectim sonra atarim istersen Genişletmek için tıkla ... Tmm kardesim
D.A.R.K.O' Alıntı: hocam suan mobile gectim sonra atarim istersen Genişletmek için tıkla ... Tmm kardesim