Java oyun,program-wallpaper-zil ve mesaj sesleri isteklerinizi yazabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum samsung s5233w telefon için çakmak oyununu bulabilir misin zippo mu ne varmış ama onlar uyumlu değil :(

Lütfen...

var öyle bir oyun ama symbian uyg.laması İphoneler ve symbian destekleyen cep teller açar samsung s5233w açmaz. üzgünüm bende çok aradım ama bulamadım.:(((((((((((8:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

sahan68

sahan68

Üye
kardeş bende samsung f480 war ona göre yarış oyunların ve temaların warsa upload edebilirmisin

hesoyamgta123

Üye
aynen hocam samsung F480 için java program veya oyun bikaç tane koyar mısın ? Şimdiden Teşekkürler

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
hemmen arıyorum.

papyruss

papyruss

Üye
dostum bende zil sesi isticem senden. nokianin mesaj sesi bip var ya bana o bip sesini bulursan sevinirim

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
hemmen arıyorum.
busiteye gir select phone model yazan yere telefonunun modelini yaz -sonra select catagory yazan yerede java sofware de bir sürü oyunve uygulama çıkacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

sahan68
hesoyamgta123
busiteye gir select phone model yazan yere telefonunun modelini yaz -sonra select catagory yazan yerede java sofware de bir sürü oyunve uygulama çıkacaktır.[/QUOTE]

--------------- Ekleme ---------------

dostum bende zil sesi isticem senden. nokianin mesaj sesi bip var ya bana o bip sesini bulursan sevinirim
burdan indirebilirsin:

içinden çıkmazsa bunu indir:

bundanda çıkmazsa bunu indir:

sahan68

sahan68

Üye
Saolasın kardeş teşekur ederim (buyuk harfle yazaıyorum kusura bakma işyerinde kucuk harf yasak oldugu için capslocku iptal etmişler )

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın kardeş teşekur ederim (buyuk harfle yazaıyorum kusura bakma işyerinde kucuk harf yasak oldugu için capslocku iptal etmişler )
önemli değil---zaten küçük harf görünüyr.

Pianist07

Pianist07

Üye
bana samsung s5233 için tic tac toe oyununu bulabilir misin...

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
burdan indirebilirsin:

Pianist07

Pianist07

Üye
pek beğenmedim oyunu ama yine de emeğe saygım sonsuz :) Ama benim istediğim oyun şu videonun 55. saniyesindeki oyundu. Onu bulabilir misin lütfen? (Çok mu şey istedim ya içime aniden kötü bir his geldi :))

bberkan

bberkan

Üye
    Konu Sahibi
o tic tak toeyi bende çokaradım ama bulamadım...hiçbir yerdeyok.:(((

cloyy

Üye
krdsm bana su samsung star ıcın bana bı java zıppo bulurmusun dokunmatık varya oyun turu

Samsungsever

Üye
nedir bu zippodan çektiğimiz al Tükkandan bi zippo oyna durmadan asdasda

bodanoglu

Üye
selamın aleyküm kardeş. bana da word gibi bi prog lazım. tlf nin not defteri 100 karakter bana yetmiyor s5233 wifi .
yardım edersen sevinirim

seftik62

Üye
Selamun Aleykum bana Samsung Corby Pro için oyun ve mp3 bulabilirmisin kardeş şimdiden teşekkürler.

emhhre

Üye
selamlar arkadaşım ben de monte var yeni aldım teli java tabanlı office pdf programları var mı acaba??

izmailov3

Üye
merhaba samsung m3200 beat s modeli ne sahibim... uygun oyun veya program ama oyunlar fln sağlam olsun bide istek olarak acaba [bounce tales] samsunga uyumlu bulabilir misin şimdiden çok saol kardşm

bodanoglu

Üye
ya kardeş isteğiniz varsa yazın demişsin yazdık ama yanıt yok... yeni üyeyiz diye mi böle yapıyon :aha:

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
samsung monte için iyi bir teman varmı

Üst Alt