B16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bari ilk yorumu ben yapıyım paylaşımın için teşekkürler
ram hızı arttırma fln yok ayrıca burda java dan bahsediyoruz hade symbian telefonlarda ram die bişi var ama o şeyin javada ne işi vars yani bu program bi işe yaramaz bakıyorum ekrana bişiler oynayıp duruyo kendi kendine s
ya snde abartıyon aa bilmiyoz sanki bnm tel 3110c v.5.51 ram 2 veya 2,5 mb olması gerek bunları fln biliyorum java tellerdeki ram telefonun hızını pek etkilemez 1 gb hafıza kartım full fakat 1 kere bile kasmadı üstelik 4 film, 71 mp3, 35 oyun, 16 uygulama, 563 resim, 102 video varken kasmayan bir telefon içn gereksiz gördüm bu uygulamayı şimdi snde bnm dediklerimi yanlış anladın bn bi ara symbianlada uğraştım mesela symbianda bi uygulama vardı tele atıyodun hafıza kartından belirlediğin bir miktar mb alıp telin ram i olarak kullanıyordu çünkü genelde s60 serisinde kasmalar oluyor bunu önlemek içn snn verdiğin bu uygulamada uygulama çalışıyor tamam sorun yok ama uygulama çalışırken başka bir şey yapamıyorsun mesela s60 ta bir uygulama çalışırken telin diğer özelliklerini kullanma gibi bir özellik var ama s40 ta bu yok malesef bn o yüzden dedim zaten ha gelip gidip durmuş ha o çalışırken tel hızlanmış çalışmadığında nolcak?? konuyu uzatmayalım
tmm neyse yinede eline sağlık.. program biraz garip amatartışma bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?