Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jar uzantılı oyunları sis uzantılı yapmak
Sponsorlu Bağlantılar
turko9999
Üye
böl bişi yok ve olamaz da zaten! Çünkü sis dosyasınıın içinde sys ve private ye atılan dosyalar var, jar da ise sadece class dosyaları ve MANİFEST.MF !!!!
spacesyng
Üye
böyle programlar çalışmıyo zaten çalışmazda çünki programın içine girip kodları alt üst etmesi lazım
KACO KOCA YAZAYIMDA BİDAHA BİİDAHA BÖYLE KONULARLA KARŞILAŞMAYALIM ARKADAŞLAR
ARKADAŞLAR BU KONU NEDENSE DEFALARCA AÇILIP HERYERDE KARŞIMA GELİYOR HAYIR KILLIK OLSUND DİYEMİ BİLMİYORUM AMA BEN SIKILMADAN CEVAPLARIM .
JAR VE SİS UZANTISI FARKLI İŞLETİM SİSTEMİ GİBİ DÜŞÜNÜN
BUNLARIN BİR BİRİNE ÇEVİRMEK İMKANSIZ ÇÜNKÜ TAMAMEN FARKLI TABANLARA AYİT BUNLAR
ŞÜYLE DÜŞÜNÜN NASIL BAZI PROGRAMLAR VARDIR VİSTAYI DESTEKLEMEZ YADA LUNAX DESTEKLEMEZ ÇÜK İŞLETİM SİSTEMLERİ FARKLI OLMAZ ARKADAŞ OLMAZ Bu olayı video çevirici gibi düşünmeyin !!!
Arkadaşım böyle birşey mümkün ve programı da var bende boş boş konuşup ukalalk yapma yanlış bilgi verme tamam mi
yunus5055
Üye
Programı Vardır ya nden olmasın... Neler neler yapıyorlarda bunumu yapamayacaklar ... Jar dosyadan jad yapan program varda sis yapan niye olmasın ... Bu arada sis her zaman iyidir ... Midlets e dosya gitmiyo sis olunca .. Ve hız bakımındanda daha hızlı .. Yama yapmasida kolay oluyo ... Oyun içindeki mekanlara karakterlere istediğin ismi koymak gibisi yok