jar uzantılı oyunları sis uzantılı yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

emremafya

emremafya

Üye
    Konu Sahibi
jar uzantılı oyunları sis uzantılı yapmak
bu nasıl oluyo sis dosyası jar bilin varsa sölesin kankiler

• Beğen
Tepkiler: asdorat, ASK23, eyuu ve 1 kişi daha

kacak_masum

Üye
arkadaşım bende arıyorum ama yok işte boşver ne yapalım her program sis oluyo ama jarı da çıkar allahtan ümit kesilmez

NobLe

NobLe

Üye
benim bildigim .jar dan .sis e çevrilmez tam tersi olur ama genede emin degilim

lyon_69

lyon_69

Üye
banada sisleri jar yani java yapmaya yarayan program lazım bilen war mı??

dumanxtr

dumanxtr

Üye
KACO KOCA YAZAYIMDA BİDAHA BİİDAHA BÖYLE KONULARLA KARŞILAŞMAYALIM ARKADAŞLAR
ARKADAŞLAR BU KONU NEDENSE DEFALARCA AÇILIP HERYERDE KARŞIMA GELİYOR HAYIR KILLIK OLSUND DİYEMİ BİLMİYORUM AMA BEN SIKILMADAN CEVAPLARIM .

JAR VE SİS UZANTISI FARKLI İŞLETİM SİSTEMİ GİBİ DÜŞÜNÜN
BUNLARIN BİR BİRİNE ÇEVİRMEK İMKANSIZ ÇÜNKÜ TAMAMEN FARKLI TABANLARA AYİT BUNLAR
ŞÜYLE DÜŞÜNÜN NASIL BAZI PROGRAMLAR VARDIR VİSTAYI DESTEKLEMEZ YADA LUNAX DESTEKLEMEZ ÇÜK İŞLETİM SİSTEMLERİ FARKLI OLMAZ ARKADAŞ OLMAZ
Bu olayı video çevirici gibi düşünmeyin !!!

dgn

dgn

Üye
Alıntı: NobLe göndermiş. >
benim bildigim .jar dan .sis e çevrilmez tam tersi olur ama genede emin degilim
bubana lazım programı en kısa zamanda yollar mısın

eldergod

eldergod

Üye
yahu adamın açtığı konunun başlığına bakıpta konuşun jardan sise diyo siz sisden jara diyosunuz

ero21

Üye
KACO KOCA YAZAYIMDA BİDAHA BİİDAHA BÖYLE KONULARLA KARŞILAŞMAYALIM ARKADAŞLAR
ARKADAŞLAR BU KONU NEDENSE DEFALARCA AÇILIP HERYERDE KARŞIMA GELİYOR HAYIR KILLIK OLSUND DİYEMİ BİLMİYORUM AMA BEN SIKILMADAN CEVAPLARIM .

JAR VE SİS UZANTISI FARKLI İŞLETİM SİSTEMİ GİBİ DÜŞÜNÜN
BUNLARIN BİR BİRİNE ÇEVİRMEK İMKANSIZ ÇÜNKÜ TAMAMEN FARKLI TABANLARA AYİT BUNLAR
ŞÜYLE DÜŞÜNÜN NASIL BAZI PROGRAMLAR VARDIR VİSTAYI DESTEKLEMEZ YADA LUNAX DESTEKLEMEZ ÇÜK İŞLETİM SİSTEMLERİ FARKLI OLMAZ ARKADAŞ OLMAZ
Bu olayı video çevirici gibi düşünmeyin !!!

Fexplorer dan değişiyomuş .... S::vur:yuru:bann:

gokhan5445

Üye
yha bilen varsa banada smlesin

hacker1992

Üye

saol arkadaşım...

05385543093

Üye
sis i jar uzantıya çevire bilirmiyim

AİCAF

Üye
kardeşim söylediğin şey imkansız nasılsa beyaz birisini zenciye çevirmek aynı öle bişi olmaz yani

mehmetemren

Üye
buyrun ark.

psp_hacker

psp_hacker

Üye
Ya olurmu öyle şey nediyon oğlum sen ya
mannyak yaw Yemin ediyorum mannyak

dist

Üye
arkadaşlar önce o sis. dosyasını not defterinin içine bırakıyoruz.sonra not defterinde abuk subuk harfler çıkacak.en son olarakda o dasyayı farklı kaydediyorız AMA SONUNA JAR. YAZMAYI UNUTMUYORUZ ÖRNEK:maxicep 2008.jar gibi.ben daha 5 dk önce uyguladım oldu arkadaşlar.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yanılmışım olmuyor :(

haystars

haystars

Üye
sis dosyasını jar dosyasına çevirmek mümkün değildir arkadaşlar sis c++ dilinde jar ise ondan çok daha kolay ve daha farklı bir dille yazılmıştır burda sizin yaptığınız tamamen imkansızdır boşuna uğraşmayın hiç bir zaman sonuca ulaşamayacaksınız zaten öyle bir ihtimal oldu diyelim sis dosyaları en az 1 mbken jar ise en fazla 1 mbdır bu iki tür dosya birbirinden tamamen farklıdır isterseniz uğraşın ama olmaaaazzzzz:pro:

halil_15

halil_15

Üye
ya böyle bişey yok arkadaşlar bundan 1 ay öncesinde bende araştırıyordum ama bilgisayar mühendisi böyle birşey olamayacağını açıkladı ama bekleyin bir gun jar da çıkar

cen.dur

Üye
fx plorer den sadece dosyanın adı değişiyor arkadaşım ...dosyayı açmaya kalktığındada bilinmeyen dosya der... oyle bişey olsaydı bende pcdeki oyunları s60 a çevirmeyi denerdim. sen söyle bu mumkunmu. tabiki değil.

Üst Alt