jar uzantılı oyunları sis uzantılı yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

caneremek

Üye
Arkadaşlar böle bişey olması çok zor. Sebebi ise .jar uzantılı oyunlar java platformu üzerinde geliştirilmiştir ancak .sis uzantılı oyunlar ve uygulamalar symbian platformunda geliştirilmiştir... Sizin dediğiniz bilgisayar oyununu .exe yi .jar'a çevirmek gibi bişey oluyor bu da olamaz.Zaten .jar oyunlarını symbian işletim sistemine sahip telefonlarda açıyor

300spartalı

300spartalı

Üye
diger arkadaşlarımızında söyledigigi gibi jar ve sis uzantılı oyunlar tamamen birbirinden farklı dillerle yazılmıştır illede sis olmasını istiyorsan jar uzantısını sil ve sis yaz belki ozaman teselli olursun biraz:oke:

asedme

asedme

Üye
kaco koca yazayımda bidaha biidaha böyle konularla karşılaşmayalım arkadaşlar
arkadaşlar bu konu nedense defalarca açılıp heryerde karşıma geliyor hayır kıllık olsund diyemi bilmiyorum ama ben sıkılmadan cevaplarım .

Jar ve sis uzantısı farklı işletim sistemi gibi düşünün
bunların bir birine çevirmek imkansız çünkü tamamen farklı tabanlara ayit bunlar
şüyle düşünün nasıl bazı programlar vardır vistayı desteklemez yada lunax desteklemez çük işletim sistemleri farklı olmaz arkadaş olmaz
bu olayı video çevirici gibi düşünmeyin !!!

evet eger cevirirseniz söyleyin bende 6630uma 3g entegresi monte etcem ::d:d:d:d:d

efe_415

Üye
Ya Arkadaslar banada acilen java prgoramı lazım bulabılırmısınız?

emirhan82

emirhan82

Üye
abi bak ilk önce birlikte aç diyerek
oradan metin belgesini seçiyorsun ondan sonra metin belesinde değişik yazılar çıkacak dosya yazan yerden farklı kaydet diyerek sonuna (.sis .jar .rar) gibi biçimlerden yazbilir ve biçimini değiştirebilirsinizzz.:oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
soyadını değiştirince sis doyası jar olmaz sadece adı öyle görünür.:)

abcdhakan

Üye
kesinlikle böyle birşey olamaz

statius

Üye
Fexplorerden uzantıyı çevirirsin sadece istersen oyunları mp3 yap müzik çalarda çalar oynarsın

okaydemir

Üye
Jarı niye sis yapmak istiyorsunuz anlamıyorum, sis uzantısını açan teller zaten jarı da açıyor!

halil469

halil469

Üye
sis leri jar uzantılı yapabileceğimize inanıyorum böyle bir program çıkarsa bana lazım

--------------- Ekleme ---------------

okaydemir arkadaşımıza katılıtorum

gzts

Üye
dosyanın soy adını değiştir yani book.sis jara döndürmek için book.jar yaz kaydetmeden önce sonra kaydet anında java oluyor............

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
The Thoth

The Thoth

Üye
Fexplorer de oluyor diyorsunuz ama öyle yüklemez ki

bRy@nT

bRy@nT

Üye
sis dosyasının soyadını ve biçimini istediğin kadar jara değiştir telefona attığında ya açılmıyor yada işlem başarısız diyor. yani sis jar'a dönüştürülemiyor

manyak kral

Üye
nasıl yanı

--------------- Ekleme ---------------

yapma programı yokmuuuuuuu

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
ufak at be

gamzelim_89

gamzelim_89

Üye
merhaba arkadaslar benım nokıa 6260 tlfnum var ona oyun yuklemek ıstıyorum ama bı turlu yapamıyorum bıldıgınız sıs uzantılı oyunlar varsa bana onerebılır mısınız telefonum javayı desteklemıyor cevap larsanız çok sevınırım gamze

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
forumda vardı sanki sis to jar jar to sis gibi

daniel_23

daniel_23

Üye
benim merak ettiğim neden böyle bir şey istiyorsunuz, symbian telefonlar zaten java destekliyor

-berq-

-berq-

Üye
evet bilen varsa lütfen yardımcı olun .jar ları sis yapmam lazım :d

Üst Alt