Japonların Kopya Çekme Sanatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
Ben derste çalışmazdım kopyada çekmezdim derste dinlemezdim haytalıkta yapardım ama yine de geçerdim derslerden :ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

zekı ınsan nolcak

jeosalih

jeosalih

Üye
Üniversitede herkesin bildiği tarzlarda kopya çektim. Duvara yazma silgi vs. Fakat lise sonda ayrı bir yöntemimiz vardı. Arkadaşın biri biyerden öğrenmiş tam hatırlamıyorum nerden. Ozaman fotokopi makineleri bu kadar gelişmemişti yani şimdiki gibi toz mürekkeple çalışmıyordu. Biz sabahçıydık. Bizim çıkışımızda idare boşalırdı. Öğlencileri sıraya sokmak, saç, sakal, kıyafet kontrol etmek için. Fotokopi makinası müdür yardımcısının odasındaydı. Sınav zamanı 3 arkadaş elimizde siyah bir poşetle fotokopi makinasına yanaşırdık. Arkadaş bir iki tuşa basardı fotokopi makinası adeta kusardı (ihrenç tabir olabilir). Karbon kağıtlarına benzer mürekkepli şeffaf çok ince kağıtlar verirdi o tuşa basınca. Bir çeşit negatif yani. Sonra onları cafede yada kahvede kağıda yazardık. Soruların hepsini almış olurduk. Matematik fizik kimya vs tüm dersleri. Lise 1 ve 2 de ortalama bir öğrenci başarısına sahip ben lise sonda 2 dönem takdir almıştım:)

• Beğen
Tepkiler: pelın_
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
japonyanın kişi başına düşen para miktarı çok yüksek herkez zengin benzin ucuz. hudutları dört bir tarafı denizle cevirili
Adamların terk dertler deprem refah içinde yaşıyıp gidiyorlar haliyle düşünüp bişeyeler üretmek daha kolay oluyor.
bizler öğle degiliz günü kurtarıyoruz gelecek kaygımız yok pek ümülide değiliz

__xXx__

__xXx__

Üye
adamların kafası rahat dert tasa pek yok bizz öyle değiliz dediğine katılıyorum

waycell

waycell

Üye
bende sınavda kitabı kucağına alıp kopya çekerken yakalananlardanım malesef japonların kafası zehir gibi

pelın_

oho anlatcamben şimdı bıey yapardık bızde olmaz:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konunun kopyası çok çekildi dostlar :naughty:

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...