J700F Brick Oldu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Kendomen

Üye
    Konu Sahibi
J700F Brick Oldu Yardım
Merhaba. Cihazı 1 hafta önce rootlayıp custom rom attım. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ama dün kendi yaptığım bootlogoyu cihaza yükleyinca cihaz bir daha açılmadı. Logo falan hiçbir şey gelmiyor. Recovery modda açılmıyor. Sadece dowload moda girebiliyorum. Stok rom atmayı denedim, başarılı olmasına rağmen telefon yine açılmadı. Ne yapabilirim?
 
SARIDROD

SARIDROD

Üye
Eğer kardeşim bildirim ışığı açtığında kırmızı ise veya hiç yanmiyor yada tek renk yanıp değişmiyorsa %65 entegrenin değişmesi lazım diyebilirim .
( Aslında çokta zor olmamalı Sahibinden veya letgo gibi sitelerden . ekranı kırık , bataryası bitik, hoparlörü patlak, bir j700f alıp entegresini değişbilirsin senin tercihin :hmmm Yaadaaa entegresini çıkar fırına at Şoklama taktığı (h) )
Yada bi telefoncudan rica et şu XBOX gibi değişik bi OTG kablosu gibi bi aparatları var . O aparat bir bilgisayar ve içindeki direncler yardımı ile ufak bi dalga ile telefona hem orjinal ROM hemde hard reset atıyor .
Bide sanki odin üzerinden bi brick kaldırma gibi bi yazılım atıyor olabilirsin sanki belki yanlış hatırlıyor olabilirim ..
 


Üst Alt