IZS v0 [ICS 4.0.4 V30C] HAKKINDA YARDIM !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
34formula

34formula

Üye
    Konu Sahibi
IZS v0 [ICS 4.0.4 V30C] HAKKINDA YARDIM !
Arkadaşlar benim bu rom'u lg optimus black'ime yüklemem lazım xda'da konusu var IZS v0[ICS 4.0.4 V30C Huexxx] adlı bir başlık altında konuya bakıyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum linkler felan yok cidden yabancı sitelerde çok karışık zaten biri bana teker teker ne yapacağımı neleri indireceğimi felan linklerini vererek ve söylerek bu rom'u kurmama yardımcı olabilir mi lütfen?

enver_techno

enver_techno

Üye
Türkiye'ye V30A geldi onu yükleyin resmi sürüm ;)

cemmesut

Üye
telefonunuzun root lu olması gerekir recovery konumunda yüklenir.

technoshark

technoshark

Üye
Valla şuan 30A yı yüklemeye çalışıyorum duruma göre hareket edeceğim :) Bundan önce Fransa vardı şimdi Türkiye çabasındayım :)

aliefe1907

Üye
Huexxx'in yaptığı ics romu yükleyebilmen için tlfonun rootlu olması gerekir..romu hafıza kartına atarsın ve recovery modda yüklersin.. ama şuan o.b. için orjinal ics rom olduğu için ona gerek kalmadı.. zaten orjinal romla aynı tadı vermez,bir süre sonra kldırmak istersin

denizci35

denizci35

Üye
ben buna katımıyorum bu son çıkan orjinal romda pil çabuk gidiyor bazı hataları var hatalar giderilmedikçe orjinal rom bi işe yaramaz bence şuanda izs 30C orjinal romdan çok daha güzel ve hatasız sıfır hata ve aynı zamanda çok hızlı ,aslında bende senin gibi düşünürdüm ama orjinal 30x başarızsızlığını gördüm ve bunu yükledim gayette memnunum

- - - Eklendi - - -

yani kaldırmak aklımın ucundan bile geçmiyor

cemmesut

Üye
huexxx her zaman bir numara

denizci35

denizci35

Üye
gerçektende güzel rom yapıyor

Beyaz Rena

Üye
Ya bende LG pcsuite uygulamasini indirmek istyorum ama olmuyo yardim edebilir misiz acaba

aliefe1907

Üye
bende huexxx in zeus v6 kullandım uzun süre... huexxxin romları gayet stabil çalışıyor ondan yana sıkıntı yok, ama bir süre sonra kasmaya başlıyor.. o.b. için 1 yıldır orjinal ics bekliyorduk ve geldi, ilk olduğu için mutlaka kasma batarya sorunları olacaktır ama dah stabil geliştirmeler olacağını düşünüyorum..

denizci35

denizci35

Üye
adres vereyim ordan indirin

- - - Eklendi - - -

siz hangi siteden indiriyorsunuz

- - - Eklendi - - -

lg nin kendi ssitesinden mi

- - - Eklendi - - -

http://lg-pc-suite.en.softonic.com/ bu adresten indirin son versiyonudur

- - - Eklendi - - -

linki adres satırına yapıştırıp sayfaya gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt