Arkadaşlar merhaba, öncelikle yönetici arkadaşlardan özür dilerim forumda kendimi tanıtma kısmını bulamadım ve ilk mesajımı buraya yazıyorum.
Bende bir lg optimus black kullanıcısıyım1 yıldan fazla bir süredir. benim bu v30b yazılımı ile ilgili birkaç sorum olucak eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1. şarj süreniz ne kadar oldu benim şarjım birgün gitmiyor (2.3.4 ile)
2. ben v30b ile cihazımı garantiye göndersem garanti dışı kalır mı ?
3. bisüre sonra eski çalıştığım yer olan vatan bilgisayardan garantiye göndericem, power tuşu bazen tutukluk yapıyor, garantiye göndermeden yazılımı yukleyeyım mı yoksa garantiden geldikten sonra mı v30b yi yukleyeyim ?
şimdiden cevaplar için herkeze teşekkür ederim.
Alastar, ilgine tesekkur ederim ama ben dayanamayip kurdum v30b yi hersey cok guzel sadece bazen tepkiler yavas cok kucuk takilma gibi oluyor birde ram i birazcik daha fazla kullaniyor. Garantiye gonderirkende artik sft ile orjinal v20b ye donucem, sarj konusunuda yarin tecrube etmis olucam zaten telefonu degistircm bi sure sonra
Benim sarjim simdi bitti, ayrintilara baktigimda 23 saat gibi bir sure gayetde kullandim wirelles genelde acik ve surekli kurcalama modunda ama ufak sikintilarim oldu
1. Telefonun dokunmatik hassasiyeti biraz azaldi
2. Bazi uygulamalar hata verdi kapandi felan yeniden kurmak zorunda kaldim.
3. Eskiden home +power tusuna basinca screen shot alirdi ama simdi almiyor.
Hersey biyana hepsine deger bu 4.0.4
alaStar öncelikle sana çok teşekkür ederim sayende İCS yi kurdum şuan memnunum radyo çalışıyor ama bi sorun galiba ayarlarda telefon aşağı yukarı çekerken kasıyor gibi . İlkten ram çok harcıyordu açtım kapatım ram problemide kalktı
alaStar öncelikle sana çok teşekkür ederim sayende İCS yi kurdum şuan memnunum radyo çalışıyor ama bi sorun galiba ayarlarda telefon aşağı yukarı çekerken kasıyor gibi . İlkten ram çok harcıyordu açtım kapatım ram problemide kalktı
klavyede problem oluyor sizdede varmı o ? bazı harfler basmıyor taskkıller yapınca duzelıyor rom yukledıkten sonra fabrıka ayarına dondum herseyı yaptım ama bu problem olmaya basladı.. bide arada melodiler orjinale dönüyor bunada bi care bulamadım..