Cezzbedici3
Üye
Cloverfield [Canavar]
(2008)
Konu
(2008)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| Cloverfield Film Ekibi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yönetmen Matt Reeves |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Cloverfield Detaylar |
| Gösterim Tarihi 15 Şubat 2008 Ülke : Amerika Tür : Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim Süre : 85 dakika |
10
----
9
Yorumum: Paranormal Activity - Blair Witch filmlerinden alışık olduğumuz tek bir el kamerasıyla o kamerayı taşıyanın gözünden izliyorsunuz filmi. Oradaymışçasına! Film uzakdoğuya öğrenim görmek için gidecek olan Rob'a arkadaşları tarafından düzenlenen veda partisinin dışarıdan gelen bir sallantı ve ses ile kesilmesiyle başlar. New York'ta bombalar patlamaktadır. Sokağa çıkan şaşkın insanlar ne olduğunu anlamaya çalışırken birden Özgürlük Heykelinin kafası bulundukları caddeye fırlatılır, çığlık çığlığa olan mahşeri kalabalık askerleri ve binaların arasında gezinen bi şeyler görür..Herkes bir yerlere kaçışıyor heryerde olaylar oluyor kimsenin bir şeyden haberi yok ..----
9
Filmde kendinizi canınızı kurtarmaya çalışırken bulacaksınız.. Soluksuz izledim diyebilirim.. Harika ötesi sürükleyici.. Sanki New Yorkta yaşayan bir vatandaşsınız ve olayların ortasında kalıyorsunuz. Hararetle tavsiye ediyorum..
Aslında 10 puanı hakediyor ama filmin sonu tam bağlanmamış o yüzden 9 puan verdim ama belkide filmi daha çekici yapan bu bilinmezlik unsurudur.. İki kere izlediğim bir filmdir..
- - - Eklendi - - -
Sadece fragmanı izleyin!
Eminim bu kadarı bile ilginizi çekip filmi bir an önce izlemenize yetecektir