İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cloverfield [Canavar]
(2008)

Cloverfield Film Ekibi
Yönetmen
Matt Reeves

OyuncuRol
Lizzy CaplanMarlena
Jessica LucasLily
T.J. MillerHud
Michael Stahl-DavidRob Hawkins
Mike VogelJason Hawkins
Odette YustmanBeth McIntyre
Anjul NigamBodega Cashier
Margot FarleyJenn
Theo RossiAntonio
Brian KlugmanCharlie
Kelvin YuClark
Liza LapiraHeather
Lili MirojnickLei
Ben FeldmanTravis
Elena CarusoParty Goer
Cloverfield Detaylar
Gösterim Tarihi
15 Şubat 2008

Ülke :
Amerika

Tür :
Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim

Süre : 85 dakika
Konu

New York'taki bir barda kulakları sağır eden bir gürültü duyulur, bardaki kargaşa sırasında davetliler merdivenden aşağıya kaçmaya çalışırken New York caddelerini alev alev yanan yıkıntı ve enkazlar kaplar. Ardından Manhattan tarafında şiddetli bir patlama olur, Özgürlük Heykelinin kafası tıpkı dev bir top güllesi gibi caddeye çarpar. New York'a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü.

10
----
9

Yorumum: Paranormal Activity - Blair Witch filmlerinden alışık olduğumuz tek bir el kamerasıyla o kamerayı taşıyanın gözünden izliyorsunuz filmi. Oradaymışçasına! Film uzakdoğuya öğrenim görmek için gidecek olan Rob'a arkadaşları tarafından düzenlenen veda partisinin dışarıdan gelen bir sallantı ve ses ile kesilmesiyle başlar. New York'ta bombalar patlamaktadır. Sokağa çıkan şaşkın insanlar ne olduğunu anlamaya çalışırken birden Özgürlük Heykelinin kafası bulundukları caddeye fırlatılır, çığlık çığlığa olan mahşeri kalabalık askerleri ve binaların arasında gezinen bi şeyler görür..Herkes bir yerlere kaçışıyor heryerde olaylar oluyor kimsenin bir şeyden haberi yok ..
Filmde kendinizi canınızı kurtarmaya çalışırken bulacaksınız.. Soluksuz izledim diyebilirim.. Harika ötesi sürükleyici.. Sanki New Yorkta yaşayan bir vatandaşsınız ve olayların ortasında kalıyorsunuz. Hararetle tavsiye ediyorum..
Aslında 10 puanı hakediyor ama filmin sonu tam bağlanmamış o yüzden 9 puan verdim ama belkide filmi daha çekici yapan bu bilinmezlik unsurudur.. İki kere izlediğim bir filmdir..

- - - Eklendi - - -

Sadece fragmanı izleyin!
Eminim bu kadarı bile ilginizi çekip filmi bir an önce izlemenize yetecektir :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Ah S*lak Kardeşim / Our İdiot Brother

Yapım Yılı:2011
Imdb Puanı:6.5
Süre:90 dakika
Tür:Komedi,Drama
Yorumum;
Aşırı saf karakteri yüzünden ezilen bir adamın hikayesi.Ned aslında çok sevgi dolu bir insan.Ve aşırı derece saf.Bu saflığı yüzünden ilk önce kendi başını sonra da kız kardeşlerinin başını yakıyor.Harika bir komedi filmiydi.Tavsiye ederim :)
Puanım;
7/10

- - - Eklendi - - -

Cloverfield [Canavar]
(2008)

Cloverfield Film Ekibi
Yönetmen
Matt Reeves

OyuncuRol
Lizzy CaplanMarlena
Jessica LucasLily
T.J. MillerHud
Michael Stahl-DavidRob Hawkins
Mike VogelJason Hawkins
Odette YustmanBeth McIntyre
Anjul NigamBodega Cashier
Margot FarleyJenn
Theo RossiAntonio
Brian KlugmanCharlie
Kelvin YuClark
Liza LapiraHeather
Lili MirojnickLei
Ben FeldmanTravis
Elena CarusoParty Goer
Cloverfield Detaylar
Gösterim Tarihi
15 Şubat 2008

Ülke :
Amerika

Tür :
Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim

Süre : 85 dakika
Konu

New York'taki bir barda kulakları sağır eden bir gürültü duyulur, bardaki kargaşa sırasında davetliler merdivenden aşağıya kaçmaya çalışırken New York caddelerini alev alev yanan yıkıntı ve enkazlar kaplar. Ardından Manhattan tarafında şiddetli bir patlama olur, Özgürlük Heykelinin kafası tıpkı dev bir top güllesi gibi caddeye çarpar. New York'a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü.

10
----
9

Yorumum: Paranormal Activity - Blair Witch filmlerinden alışık olduğumuz tek bir el kamerasıyla o kamerayı taşıyanın gözünden izliyorsunuz filmi. Oradaymışçasına! Film uzakdoğuya öğrenim görmek için gidecek olan Rob'a arkadaşları tarafından düzenlenen veda partisinin dışarıdan gelen bir sallantı ve ses ile kesilmesiyle başlar. New York'ta bombalar patlamaktadır. Sokağa çıkan şaşkın insanlar ne olduğunu anlamaya çalışırken birden Özgürlük Heykelinin kafası bulundukları caddeye fırlatılır, çığlık çığlığa olan mahşeri kalabalık askerleri ve binaların arasında gezinen bi şeyler görür..Herkes bir yerlere kaçışıyor heryerde olaylar oluyor kimsenin bir şeyden haberi yok ..
Filmde kendinizi canınızı kurtarmaya çalışırken bulacaksınız.. Soluksuz izledim diyebilirim.. Harika ötesi sürükleyici.. Sanki New Yorkta yaşayan bir vatandaşsınız ve olayların ortasında kalıyorsunuz. Hararetle tavsiye ediyorum..
Aslında 10 puanı hakediyor ama filmin sonu tam bağlanmamış o yüzden 9 puan verdim ama belkide filmi daha çekici yapan bu bilinmezlik unsurudur.. İki kere izlediğim bir filmdir..

- - - Eklendi - - -

Sadece fragmanı izleyin!
Eminim bu kadarı bile ilginizi çekip filmi bir an önce izlemenize yetecektir :)

ben bu filmi izlemeyi düşündüm.ama el kamerasından çekilmiş hissi vermesi biraz kötü oluyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu film öyle değil emin olabilirsin. Efektler falan profesyonel filmlerdeki gibi değil kabul ama gerçek hayatta olduğunda nasıl olması gerekiyorsa aynen öyle.. Bence alışılagelmişin dışında bir şeyler yaşamak isteyen için biçilmiş kaftan. El kamerasıyla çekilmiş olması seni soğutmasın bilhassa ''İyiki izledim'' diyeceğine eminim :)
Filmin içine girip olayları bizzat yaşamak çok farklı bir duygu..

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
larten123

larten123

Üye
Vahşi cin(goblin)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tom Hanks Filmlerini hemen hepsini İzlemiştim Ama Nasıl olduysa birini İzlememişim onuda tv8 de şans eseri İzledim
[h=1]Yeni Hayat[/h][h=2]Cast Away[/h]
Yorum Yapmaya Gerek yok Sanırım Tek kelime Harikaydı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
@Cezzbedici3
Sadece film ismi ve yorum yeterli bence. çok uzun oluyor

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence uzunluğu gayet iyi cezbedici filmleri çok iyi tanıtıp değerlendiriyorsun bence devam et böyle :)

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bence uzunluğu gayet iyi cezbedici filmleri çok iyi tanıtıp değerlendiriyorsun bence devam et böyle :)
Aslında ben film yorumlarımı gereksiz bir şey varmı diye tekrar tekrar irdeledim ve bu formatta paylaşırsam ne fazla ne eksik olur dedim..
Sanırım Furkana göre oyuncu listesi - Detaylar - Konu bölümleri gereksiz.. Ama kimisi (mesela ben:)) bir filmi asla pat diye açıp izlemem. Kim oyunuyor konu ne hangi yıla ait bunlara bakarım öyle izlerim o yüzden böyle paylaşıyorum bir film sever olarak ki gerçekten sinema hayranları bir filmi izlemeden önce bu şekilde bilgilerine göz atarlar.. Aslında ilgini çekmiyor ise oyuncu listesini kaydırır geri kalan kısma bakabilirsin Furkan, faren üzerinde iki satır kaydırmak bu kadar zor olmasa gerek :ehe

Zaten düzenlesem bile oyuncu listesini belki konuyu kaldırır, detaylar bölümünüde daha az yer kaplayacak şekilde düzeltirim. Bunun dışında çok ham bir paylaşım olur. Genel adına konuşmam gerekirse..

minoo

minoo

Üye

X Projesi
Az önce izledim. Tam bi komediydi. "Parti öyle olmaz, böyle olur" demenin 87 dakikalık hali diyebilirim. Güzeldi, tavsiye ederim.

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Aslında ben film yorumlarımı gereksiz bir şey varmı diye tekrar tekrar irdeledim ve bu formatta paylaşırsam ne fazla ne eksik olur dedim..
Sanırım Furkana göre oyuncu listesi - Detaylar - Konu bölümleri gereksiz.. Ama kimisi (mesela ben:)) bir filmi asla pat diye açıp izlemem. Kim oyunuyor konu ne hangi yıla ait bunlara bakarım öyle izlerim o yüzden böyle paylaşıyorum bir film sever olarak ki gerçekten sinema hayranları bir filmi izlemeden önce bu şekilde bilgilerine göz atarlar.. Aslında ilgini çekmiyor ise oyuncu listesini kaydırır geri kalan kısma bakabilirsin Furkan, faren üzerinde iki satır kaydırmak bu kadar zor olmasa gerek :ehe

Zaten düzenlesem bile oyuncu listesini belki konuyu kaldırır, detaylar bölümünüde daha az yer kaplayacak şekilde düzeltirim. Bunun dışında çok ham bir paylaşım olur. Genel adına konuşmam gerekirse..

bunu sevmeye çalışmaya karar verdim.

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Film yorumlarınız istediğiniz kadar uzun olabilir hiç sorun değil. Yeter ki sonu hakkında ya da sürpriz yerler hakkında bilgi verip mahvetmeyin :ehe
Bence Cezzbedici3 gayet iyi yazıyor.

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye

Sana katılıyorum.Oyuncu listesi,Yapım yıl,konusu vs. bunlara bende çok dikkat ederim.2000 yılından önceki filmleri izlemem.Çünkü çok eskiler izlerken uykum geliyor :D

- - - Eklendi - - -

The Ward / Koğuş

Yapım Yılı:2010
Tür:Korku,Gerilim
Süre:88 dakika
Imdb Puanı:5.6
Yorumum;
Bana kalırsa bu film çok karışıktı.Yani ilk başta çok güzel bir film olacak dedim.ama sonlara doğru iyice saçmalaya başladı.Ani çıkışları korkunçtu.Filmdeki kötü karakter halkadaki psikopat kıza benziyordu.Bence komikti.Çoğu yerde güldüğümü hatırlıyorum.:D

- - - Eklendi - - -

El Orfanato / Yetimhane

Yapım Yılı:2007
Tür:Gizem,Gerilim,Korku
Süre:105 dakika
Imdb Puanı:7.6
Yorumum;
Gerilim türünde en iyi filmlerden biri.Gerilim hat safhada.Çocukların olduğu korku filmleri zaten en sevdiklerimdendir.Bu filmde aynen böyledi.Harika ötesi bir gerilim filmi.Aldığı ödülleri ve puanı hakediyor bence.

• Beğen

sarı bordo

Üye
arkadaşlar ful flim sitesini biliyorsunuz oraya ölüme çeyrek kala yazın ve flimi indirin flim süper bakın idda ediyorum sonuna çok ama çok şaşıracaksınız gerçekten bu flimi bir izleyin süper gelip bana teşekkür edeceksiniz gerçekten harika flim başından sonuna hiç durmadan izleyeceksiniz

tempestshine

tempestshine

Üye
arkadaşlar ful flim sitesini biliyorsunuz oraya ölüme çeyrek kala yazın ve flimi indirin flim süper bakın idda ediyorum sonuna çok ama çok şaşıracaksınız gerçekten bu flimi bir izleyin süper gelip bana teşekkür edeceksiniz gerçekten harika flim başından sonuna hiç durmadan izleyeceksiniz

2 hafta önce indirdiğim titanların öfkesi izledikten sonra bu filmide izlerim dostum :D

fnldstntn

Üye
En son Geleceğe Çağrı filmisin izledim sinemada süper yapmışla...Aksiyon filmi severler kesinlikle tavsiye ederim...

xclark

xclark

Üye
Harika bir filim mutlaka izlemniz gerek...sıkılmadan izledigim filmlerden biridir....

[video=youtube;b6H8tmpDY1Q]http://www.youtube.com/watch?v=b6H8tmpDY1Q[/video]

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Harika bir filim mutlaka izlemniz gerek...sıkılmadan izledigim filmlerden biridir....

[video=youtube;b6H8tmpDY1Q]http://www.youtube.com/watch?v=b6H8tmpDY1Q[/video]

bu Filmi iki hafta önce bende İzledim Müthiş bir filmdi Senaryo ve Oyunculuklar Sağlam

larten123

larten123

Üye
Ölüm Tuzağı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

bunu sevmeye çalışmaya karar verdim.
Oğlum bak git :ehe

Film yorumlarınız istediğiniz kadar uzun olabilir hiç sorun değil. Yeter ki sonu hakkında ya da sürpriz yerler hakkında bilgi verip mahvetmeyin :ehe
Bence Cezzbedici3 gayet iyi yazıyor.
Furkan'a karşı bu savunman için çok sağol Ata, adminler olarak sizler olmasanız adam dövecek beni :D

Ve filmler hakkında yorum yaparken asla ama asla izleyicinin merakını kaçıracak bir ipucu vermem benimde en sevmediğim şeydir başka biri bunu yapsa ve ben filmi izlemeden bu bilgiyi görsem o yazana hiddetle çıkışırım saygısızlığından dolayı.

Değerlendirmesini yaptığım o anki film değilde farklı bir yapımdan örnek verdiğim zamanlarda mesela bir iki sayfa önceki testere filmiyle ilgili yorumumda izlemeyenin görmemesi gereken ve filmin gizemini kaçıracak küçük bir yazı paylaştım ama olması gerektiği şekildeydi.. Yani illa can alıcı bir yeri anlatmak istiyorsanız; okuyanın ipucu olduğunu anlayıp o kısmı dalgınlıkla okumasına engel olan (Spoiler) Spidermanın son sahnesinde şu oldu(Spoiler) şeklinde silik bir tonlamayla yazınki kişinin film zevki kaçmasın :oke:
Spoiler = Film hakkında detaylı bilgi - ipucu demek..

- - - Eklendi - - -

X Projesi
Az önce izledim. Tam bi komediydi. "Parti öyle olmaz, böyle olur" demenin 87 dakikalık hali diyebilirim. Güzeldi, tavsiye ederim.
Bu filmin fragmanını izlemiştim.. Parti sahnesi ayrı bi olay ama ortama o havayı estiren Kid Cudi'nin Pursuit of Happyness Remix şarkısı dehşet bişey olmuş hemen indirmiştim :)

Sana katılıyorum.Oyuncu listesi,Yapım yıl,konusu vs. bunlara bende çok dikkat ederim.2000 yılından önceki filmleri izlemem.Çünkü çok eskiler izlerken uykum geliyor :D
Aynen :D

Üst Alt