İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bir film önerir misin Fevzi abi uzun zamandır film izlemiyorum aksiyon filmi olmasın mümkünse :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Olmasın" demişsin...
O halde "Never Let Me Go" filmini izle...
Aksiyon yoktur filmde... Hatta hayatımda izlediğim en az şiddet içeren ama aslında en vahşi filmdi...
İlginçtir.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
"Olmasın" demişsin...
O halde "Never Let Me Go" filmini izle...
Aksiyon yoktur filmde... Hatta hayatımda izlediğim en az şiddet içeren ama aslında en vahşi filmdi...
İlginçtir.

Eyvallah Ata abi :sarıl:

minoo

minoo

Üye
Akşam Rezervuar Köpekleri'ni izleyeceğim.

• Beğen
haltie

haltie

Üye
Kirli geçmiş çok güzel bir filmdi

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bir film önerir misin Fevzi abi uzun zamandır film izlemiyorum aksiyon filmi olmasın mümkünse :)
Arkadaşların önerdiklerini izledikten sonra sana hayatımda izlediğim en durgun en sakin ama tüm bu ağır akışına rağmen gizem dolu ve her dakikasını yok artık diyerek izleyeceğin bir film öneriyorum.. Çok sıradışı bir yapımdır.. Diyaloglar o kadar etkileyici ki bir süreden sonra filme sonuna kadar odaklanıp kalıyorsun ve ''lütfen lütfen bitmesin ne olur bir saat daha bir saat daha'' diyorsun.. Beğeneceğine eminim :)

Man from Earth [Dünyalı]
(2007)

- - - Eklendi - - -

Bu arada bu filme puanım :)
10/10

Bilirsin nadiren bir filme 10 veririm :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
çok sağol Fevzi abi ablam gelsin onunla beraber izlerim artık :eller:

- - - Eklendi - - -

bilirim :D

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İzledikten sonra mutlaka yorumunu bekliyorum (;

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tabi yorum yaparım :oke:

haltie

haltie

Üye
Süt kardeşleri izliyorum öneririm trt 1 :D

• Beğen
Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Dark Knight Rises izledim.Filmin epikliğinden o kadar etkilendim ki Batman Arkham City' yi bir daha bitirdim.Christopher Nolan abimiz işi biliyor cidden tebrik ederim burdan.

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Dark Knight Rises izledim.Filmin epikliğinden o kadar etkilendim ki Batman Arkham City' yi bir daha bitirdim.Christopher Nolan abimiz işi biliyor cidden tebrik ederim burdan.
ben hala izleyeceğim :zzz:
Sözde sinemaya ilk seansa koşa koşa gidecektim o da yalan oldu :kotu:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
A Clockwork Orange!!!
(Otomatik Portakal)

1971 yapımı bir efsane!!!
Puan verilmesinin pek de mümkün olmadığı...

Stanley Kubrick'in başyapıtı.

Sebepsiz şiddet uygulayan kahramanımız ve lideri olduğu gurup tecavüz ve şiddet dolu çeşitli suçlara karışmaktadır.
Bir gün kahramanımız yakalanır ve hapse girer. Toplumun onu hak ettiğini gördüğü yere. Sonrasında suçluları topluma geri kazandırma programına gönüllü ve şans eseri katılır.
Toplum ve suçlu, suçun sebepleri ve sonuçları hakkında derin derin düşünmenizi sağlayacak, ağzınız açık izlediğiniz ve filmin bitmesinden sonra bir üre daha kapatamadığınız bir filim olmuş...

Namını tam anlamıyla hak ediyor! İzleyin izlettirin.

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Band Of Brothers
(Kardeşler Takımı)

10/9.99

Bir efsane daha...
125 Milyon $ harcanması, Steven Spielberg ve Tom Hanks gibi ustaların elinin değmesi aslında belgesel niteliği taşıyan bu 10 bölümlük diziyi efsane kılmış.

Dizide Easy Company adlı paraşütçü bölüğünün 2. Dünya Savaşı sırasında yaşadıkları, Normandiya Çıkartması öncesi, sırası ve Almanların düşmesine kadar sonrası hakkında bir seyir şöleni.

Dizide gördüğümüz karakterlerin gerçek hayatta yaşayan kişiler olması, dahası bu gerçek kişilerin (savaş gazisi dedelerin yani :) ) her bölüm öncesi yaşadıklarını kimi zaman göz yaşları içinde anlatması, orada olduğunuz hissini size sonuna kadar yaşatıyor.
Kesinlikle bir rambo filmi değil. Kahramanlık destanı da değil. Elbette bir parça propagandası var yine Amerika'nın ancak her filmde olandan çok çok daha az olması dizinin inandırıcılığı konusunda oldukça büyük bir önem arz ediyor.

Bana IMDB'de 9.6'dan daha fazla puan almış bir yapım gösterebilir misiniz?
Boşuna değil...

Savaş filmlerinden hoşlanıyorsanız, tarih seviyorsanız, gerçekleri görmek istiyorsanız bu diziyi indirin ve soluksuz olarak izleyin.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Artık bol bol vaktim olacak bakayim önerilere:)

Üst Alt