Amaru Shady
Üye
Oğlum bak git
Furkan'a karşı bu savunman için çok sağol Ata, adminler olarak sizler olmasanız adam dövecek beni
Ve filmler hakkında yorum yaparken asla ama asla izleyicinin merakını kaçıracak bir ipucu vermem benimde en sevmediğim şeydir başka biri bunu yapsa ve ben filmi izlemeden bu bilgiyi görsem o yazana hiddetle çıkışırım saygısızlığından dolayı.
Değerlendirmesini yaptığım o anki filmde değilde farklı bir yapımdan örnek verdiğim zamanlarda mesela bir iki sayfa önceki testere filmiyle ilgili yorumumda izlemeyenin görmemesi gereken ve filmin gizemini kaçıracak küçük bir yazı paylaştım ama olması gerektiği şekildeydi.. Yani illa can alıcı bir yeri anlatmak istiyorsanız; okuyanın direk anlayıp o kısmı atlamasını sağlayan (Spoiler) Spidermanın son sahnesinde şu oldu (Spoiler) şeklinde silik bir tonlamayla yazınki kişi filmin sonunu anlayamasın
Spoiler = Film hakkında detaylı bilgi - ipucu demek..
tamam uzatmayın

:-)
Iron Man,Captain America,Hulk'un filmlerini izlemiştir.Bu filmi de yine beğenerek izledim.Aksiyonu bol,Kahramanı bol bir film.Kesinlikle tavsiye ederim.Hayatınızın en maceralı 143 dakikasını yaşayacaksınız.