İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Oğlum bak git :ehe

Furkan'a karşı bu savunman için çok sağol Ata, adminler olarak sizler olmasanız adam dövecek beni :D

Ve filmler hakkında yorum yaparken asla ama asla izleyicinin merakını kaçıracak bir ipucu vermem benimde en sevmediğim şeydir başka biri bunu yapsa ve ben filmi izlemeden bu bilgiyi görsem o yazana hiddetle çıkışırım saygısızlığından dolayı.

Değerlendirmesini yaptığım o anki filmde değilde farklı bir yapımdan örnek verdiğim zamanlarda mesela bir iki sayfa önceki testere filmiyle ilgili yorumumda izlemeyenin görmemesi gereken ve filmin gizemini kaçıracak küçük bir yazı paylaştım ama olması gerektiği şekildeydi.. Yani illa can alıcı bir yeri anlatmak istiyorsanız; okuyanın direk anlayıp o kısmı atlamasını sağlayan (Spoiler) Spidermanın son sahnesinde şu oldu (Spoiler) şeklinde silik bir tonlamayla yazınki kişi filmin sonunu anlayamasın :oke:
Spoiler = Film hakkında detaylı bilgi - ipucu demek..

tamam uzatmayın :zzz:
:ehe

veysel001905

Üye
en iyi esaretin bedeli filmi gerçekten çok film izledim ve hayatımda izlediğim en iyi film aksiyon olarak görevimiz tehlike başlangıç hızlı ve öfkeli cehennem melekleri

tempestshine

tempestshine

Üye

1408
Yapım Yılı:2007
Tür:Gerilim,Gizem
Süre:104 dakika
Imdb Puanı:6.8
Yorumum;
Ben açıkçası çok beğendim.Odanın içinde saf kötülük var.Gerilim ve gizem hat safhadaydı.Oyunculuklar harikaydı.Imdb puanınıda haketmiş.Beni oldukça gerdi.Adam buradan nasıl kurtulacak neler olacak? bunları yapan kim vs. vs. gizem dolu bir film.

Kobay / Bloodwork
Yapım Yılı:2012
Tür:Korku,Gerilim
Süre:96 dakika
Imdb Puanı:4.8
Yorumum;
Bana kalırsa korku yönünden pek iyi değil.Ama gerilim olarak gayet iyi.Ayrıca iğrençlik hat safhada.Bağırsak deşmeler vs. vs. iğrenç.Kurgu harika.Sonu tuhaf bitti.İkincisi gelir mi bilmem ama gelirse tutulur gibime geliyor.Imdb puanı en azından 5.6 filan olabilirdi.

Meeting Evil / Şeytanla Buluşma
Tür:Gerilim,Gizem,Drama
Süre:89 dakika
Imdb Puanı:5.2
Yorumum;
Bugünlerde izlediğim 2.Samuel Jackson filmi.Oyunculuk yine harika.Bu adamı seviyorum :D filme bakarsak çok gizemli.gerilim yok denecek kadar az.gerilecek veya korkacak birşey bulamazsınız.drama kategorisine de hiç uymamış.çünkü hiç alakası yok.Imdb puanını haketmiş.

The Smurfs / Şirinler
Yapım Yılı:2011
Tür:Animasyon,Macera,Komedi
Süre:103 dakika
Imdb Puanı:5.3
Yorumum;
Bu filmi nasıl izledim bilmiyorum.ama iyiki izlemişim.animasyon tek kelimeyle harika.o gözler ne kadar şeker anlatamam :D şirinleri bu zamana kadar hiç sevmemiştim.Bana hiç komik ve ilginç gelmediler.Bu film bana şirinleri sevdirdi :D How I Met Your Mother dizisinden bildiğimiz Barney de bu filmdeydi.İzlemenizi tavsiye ederim :D

Wrath Of The Titans / Titanların Öfkesi
Tür:Aksiyon,Macera,Fantastik
Süre:99 dakika
Imdb Puanı:5.9
Yorumum;
2 hafta önce telefonuma indirdiğim ama bir türlü izleyemediğim filmi sonunda izledim.Mitolojiye zaten bir merakım vardır.Geçen sene Titanların Savaşını izledim.Ve bu Yunan mitolojini araştırdım.Çok ilgimi çekti.Bu sene ikincisi çıkınca kaçırır mıyım hemen izledim.Yalnız Sam Worthington saçları ne biçim olmuş.gülmekten yarıldım :D neyse konuya dönelim.film dehşetti.ama bazı yaratıklar beni ürküttü.üçüncüsü gelirse umarım oğlu Helyus'u ele alırlar.Perseus'un devri bitti artık.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1408'i bende çok sevdim gerçekten güzeldi bir sahnenin arkasından ne çıkacak merakla bekleten bir film ama dediğin gibi sır dolu.. Bazı saçmalıkları da yok değil tabiki..
Titanlara gelirsek ilk filmi çok daha iyiydi bana göre.. 2. cide tadı kaçmış çok fazla tanrıcılık oynamışlar sıkıyor bir süre sonra
Şirinleri ise hiç beğenmedim çizgi filmleri filmine on basar doğru düzgün işleyecek bir konu bile bulamamışlar.. Resmen film yapalımda nasıl olduğu önemli değil gibi bişey olmuş

- - - Eklendi - - -

Baya film izleyip kartları tek seferde vurmuşsun bu arada:D
Bende iş yoğunluğundan kaç zamandır film izleyemiyorum :(

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben her gece izliyorum.Mesela bir tane daha izledim.onu da şimdi yazacağım :D

tempestshine

tempestshine

Üye

Boogeyman / Karabasan
Yapım Yılı:2005
Tür:Korku,Gizem,Dram
Süre:89 dakika
Imdb Puanı:3.9
Yorumum;
Karabasan serisinin birinci filmi tek kelimeyle fiyasko.tıpkı diğerleri gibi.Gizem ve gerilimin olduğu bir film.ilk başlar herşey harika.filme bayılıyorsunuz.sonra son sahne geliyor.aman Allahım o da ne.efektler tek kelimeyle berbat.

Boogeyman 2 / Karabasan 2
Yapım Yılı:2007
Tür:Korku,Gerilim,Dram
Süre:93 dakika
Imdb Puanı:5.0
Yorumum;
Birinci filme göre efektler şahane.Gerçekten korktum :D ama kanlı sahneler çok fazlaydı.İnsanın midesini bulandıracak cinsten iğrençti.kurgu güzeldi.

Boogeyman 3 / Karabasan 3
Yapım Yılı:2008
Tür:Korku,Gerilim
Süre:94 dakika
Imdb Puanı:4.7
Yorumum;
Karabasan serisinin en kötü filmi.her ne kadar birinci filmin efektleri berbat olsa bile burada efektlerde çalıntı.o kadar çalıntıki gülmekten yerlere yatarsınız.ben açıkçası bu filmde güldüm.karabasanı görene kadar her şey normaldi.tıpkı bir korku filmi gibi.karabasanı görmemle kahkahayı basmam bir oldu.Spoiler mesaj vermek istemem ama karabasan aynı Halka'daki kız :D

Not:Yukarıdaki filmlerin karabasan ile alakası yok.Bizim bildiğimiz karabasan geceleri üzerimize yatar.Ve bizi nefessiz bırakır.Filmlerdeki karabasan tamamiylen farklı.

• Beğen

Baltak

Üye
benim izlediklerimden:
-V for vandetta
-Mekanik
-wanted
-Ben 4 numara(süper bi film)
-elite killer
-reel steel
-transformers serisi
-alacakaranlik serisi
-banka işi(filmin ismi yanlış olabilir tam hatırlamiyorum)
-uzay yolu
-kehanet
-30 gün gece(özellikle sonu ok güzel başlarında insanı biraz bayiyor sonunu mutlaka izleyin)
-karyal
-son savaşcı
-yenilmez 1-2-3 filmleri
-tron efsanesi-
-asla pes etme(okul pansiyonunda izleyince disipline gittik ****):) :-)
-güneşi gördüm
-29. dosya (güzel tavsiyedir)

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

[h=2]Extremely Loud and Incredibly Close (2011)[/h]Çok Gürültülü ve Çok Yakın 2011

11 Eylül saldırılarında çok sevdiği babası (Tom Hanks) ölen 11 yaşındaki Oskar Schell küçük yaşına rağmen zeki ve meraklı bir çocuktur. Amatör olarak mucitlikle ilgilenen, takı tasarımcılığı yapan, astrofizikle ilgilenen, pasifist olan ve tef çalmayı bilen küçük Oskar; babasının ölümünden 2 yıl sonra bir gün (Thomas Horn) babasına ait bir vazoda gizemli bir anahtar bulur ve anahtarın hangi kilide ait olduğunu bulmak için araştırmalar yapmaya başlar.

Araştırma içerinde olan Oskar araştırma yaparken sergilediği oyunculuğu gerçekten muhteşem, bir baba ve oğul öyküsü izlenmeye değer diyorum.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Leon

Jean Reno ve Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı muhteşem bir film. Jean Reno filmde her zamanki kalitesini konuşturmuş. Natalie Portman'ın daha o zamanlar ilerde müthiş işler çıkaracağı belliymiş. Uzun zamandır böyle bir film izlememiştim dram da vardı aksiyon da vardı diyebiliriz. O müthiş senaryo bu ikilinin muhteşem oyunculuçuyla birleşince tadından yenmeyecek hale gelmiş. Hele öyle üzücü bir final vardı ki shape of my heart şarkısıyla bitince benim bile ağlayasım geldi. Herkese tavsiye edebileceğim 10 üzerinden 10 verdiğim bir film...

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Leon

Jean Reno ve Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı muhteşem bir film. Jean Reno filmde her zamanki kalitesini konuşturmuş. Natalie Portman'ın daha o zamanlar ilerde müthiş işler çıkaracağı belliymiş. Uzun zamandır böyle bir film izlememiştim dram da vardı aksiyon da vardı diyebiliriz. O müthiş senaryo bu ikilinin muhteşem oyunculuçuyla birleşince tadından yenmeyecek hale gelmiş. Hele öyle üzücü bir final vardı ki shape of my heart şarkısıyla bitince benim bile ağlayasım geldi. Herkese tavsiye edebileceğim 10 üzerinden 10 verdiğim bir film...
Harikasın :)
Hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasında.. Beni çok etkileyen nadir yapımlarıdan 4 ya da 5 kere izledim.. Ne zaman eve kalmaya misafir gelse eğer sinemadan konu açılırsa ve bir film izleyecek olursak ve Leon dediğimde ''İzlemedim'' yanıtını alırsam istisnasız bunu izlettiririm ve yine ilk seferki keyifle bende tekrar izlerim.. Tekrar tekrar izleyebilirim..

Leon hakikaten 10/10 ve fazlası...

Geç kalmışsın ama hiç izlememiş olmandan daha iyi :)

- - - Eklendi - - -

Leon

hevesim yerine geldi :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Oğuzhan
MetQ7

MetQ7

Üye
En son Batman:Kara Şovalye Yükseliyor filmine gitmiştim.Puan vermem gerekirse 8.6 diyorum :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye

The Avengers / Yenilmezler
Tür:Aksiyon,Bilim Kurgu,Fantastik
Süre:143 dakika
Imdb Puanı:8.5
Yorumum;
Tek kelimeyle harika :aha: Iron Man,Captain America,Hulk'un filmlerini izlemiştir.Bu filmi de yine beğenerek izledim.Aksiyonu bol,Kahramanı bol bir film.Kesinlikle tavsiye ederim.Hayatınızın en maceralı 143 dakikasını yaşayacaksınız.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Harikasın :)
Hayatımda izlediğim en iyi 5 film arasında.. Beni çok etkileyen nadir yapımlarıdan 4 ya da 5 kere izledim.. Ne zaman eve kalmaya misafir gelse eğer sinemadan konu açılırsa ve bir film izleyecek olursak ve Leon dediğimde ''İzlemedim'' yanıtını alırsam istisnasız bunu izlettiririm ve yine ilk seferki keyifle bende tekrar izlerim.. Tekrar tekrar izleyebilirim..

Leon hakikaten 10/10 ve fazlası...

Geç kalmışsın ama hiç izlememiş olmandan daha iyi :)

- - - Eklendi - - -

hevesim yerine geldi :ehe
ablam izletmişti yoksa izlemek aklımın ucundan geçmezdi :ehe

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İnception

Anlatılmaz yaşanır en iyisi siz bir izleyin :oke:

minoo

minoo

Üye
Leon.. Böyle bir filmi nasıl bu kadar geç izlerim ben!!
Anlatacak cümle bulamadım filmi :dry:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Oğuzhan
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Men in Black III [Siyah Giyen Adamlar 3]
(2012)

[video=youtube;Y2r9AIfYcV8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Y2r9AIfYcV8[/video]

Men in Black III Film Ekibi
Yönetmen
Barry Sonnenfeld

Müzik
Danny Elfman
OyuncuRol
Will SmithAgent J
Tommy Lee JonesAgent K
Josh BrolinYoung Agent K
Jemaine ClementBoris The Animal
Emma ThompsonAgent O
Michael StuhlbargGriffin
Mike ColterColonel
Nicole ScherzingerBoris' Girlfriend
Michael ChernusJeffrey Price
Alice EveYoung Agent O
David RascheAgent X
Keone YoungMr. Wu
Bill HaderAndy Warhol
Cayen MartinColonel's Son
Clarke ThorellPrison Guard #1
Men in Black III Detaylar
Gösterim Tarihi
25 Mayıs 2012

Ülke : Amerika

Tür : Aksiyon, Komedi, Bilim-Kurgu

Süre : 106 dakika

Konu
Ajan J, Ajan K'yı bulmak için zamanda geriye gittiği, uzun bir yolculuğa çıkacaktır. Zira dünyanın sonunu getirebilecek bir seri olayın fişeği ateşlenmiştir. Ajan J, zamana karşı şimdi her zamankinden daha hızlı hareket etmelidir...

Oyuncu Will Smith ve yönetmen Barry Sonnenfeld Siyah Giyen Adamlar efsanesini yeniden canlandırmak için üçüncü kez bir araya geliyorlar. Gezegenimizi bir kez daha düşmanlardan kurtaracak çok gizli devlet örgütlerinin dünyasına iniyoruz. Ayrıca serinin üçüncü filmi bu kez 3D teknolojisinin olanaklarından sonuna kadar faydalanıyor...

10
----
6

Yorumum: Bu bölümdeki zamanda yolculuk olgusu filmi biraz karmaşık yapmış bazı sahneleri anlayabilmek için 2 kere geri sardığım oldu. İlk iki film bana göre daha sürükleyici idi. Dünyadaki pek çok ünlüyü uzaylı olarak gösterlemeleride filmi ilginç ve cesur kılmış. Üst seviyede bir seyir zevki olmasada fena değil.

- - - Eklendi - - -

Uzun bir aradan sonra sinema rüyasına kaldığım yerden devam ediyorum.. Beni özlemişsinizdir :ehe

minoo

minoo

Üye

Ucuz Roman. Bir Tarantino filmi. Ucu çok açık bir film ama çok güzeldi. Hala esas kadına ve kıvırcık saçlı zenciye ne olduğunu düşünüyorum :D

Çok beğendim. Ve tabii ki her Tarantino filminde olduğu gibi film müzikleri bir mükemmel!

minoo

minoo

Üye
Bazen çok geç izlediklerim oluyor böyle. Dalga geçme :dry:

Üst Alt