İyiki Doğdun iyiki Varsın Üstad'ım GÖKÇEN (OttomaN TigeR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye

Allah yardımcın olsun Süleyman, gelirsin üstesinden sen inşallah.

---------- Eklendi @ 23:09:19 ---------- Yazıldı @ 23:08:27 ----------

Allah razı olsun abi teşekkür ederim.

Sağol Gökçen abi inşallah da büyük ihtimalle yapamayacağım çünkü çarşamba günü ingilizce ve perşembe günüde matematikten parabol sınavım var

Tepkiler: spy ghost

Sağol Gökçen abi inşallah da büyük ihtimalle yapamayacağım çünkü çarşamba günü ingilizce ve perşembe günüde matematikten parabol sınavım var

Ya arkadaş neden bu kadar sıkıştırıyorlar bir türlü anlam veremiyorum.

Tepkiler: Türe

Türe

Üye

Ya arkadaş neden bu kadar sıkıştırıyorlar bir türlü anlam veremiyorum.

Yeni eğitim sistemi abi işte sözde öğrenciye dayalıymışmış (!) Öğrenciye dayalı değil Öğrenciye dayayan sistem resmen !

Tepkiler: spy ghost ve OttomaN TigeR

m542tf

Üye
doğum günün kutlu olsun kardeşim nice sağlıklı senelere mumları söndürdükten sonra pasta benuuum ona göre

Tepkiler: OttomaN TigeR
iyiki dogdun gökcen nice senelere

yeni gördüm abi mutlu yıllar

DiaBLoS

Admin
Değerli abicim , öncelikle özür diliyorum . Hakkını helal et ...
Cumadan beri Amcam ve Dayım'ın Adanaya misafir gelmeleri nedeniyle , gördüğünüz üzere forum da hiç aktif olamadım 3 güne yakındır ... Daha yeni görüyorum ...

Nice güzel seneler diliyorum abicim . Yeni yaşının , her daim mutluluk , sağlık ve huzur dolu günler getirmesi dileklerimle ...

tam lık adamım.

gokcen abım dogum gunun kutlu olsun. Kusura bakma abım yenı gordum. Cok kızdım sımdı kendıme nıye bakmamkı buraya :

nıce mutlu yıllara abi

Teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun güzel duan için. İnşallah daha nice seneler geçiririz birlikte.

---------- Eklendi @ 14:54:12 ---------- Yazıldı @ 14:50:52 ----------

tam lık adamım. Gokcen abım dogum gunun kutlu olsun. Kusura bakma abım yenı gordum. Cok kızdım sımdı kendıme nıye bakmamkı buraya : nıye mutlu yıllara abi
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun, birlikte eskitelim inşallah. Kendine de kızmana hiç gerek yok kardeşim ben seni gayet iyi tanıyorum...

Tepkiler: L-LumieRe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...