itunese baglan priz işareti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

tusunami2009

Üye
    Konu Sahibi
itunese baglan priz işareti yardım
arkadaşlar iphone 3g 16 gb kullanıyom cihaz sanırım yurtdışı tüm veri ve içerikleri silince cihaz itunese baglan ve piriz işareti çıkıyo bunu normale nasıl çevirecez bi yolu vardır tuşları felan 10 saniye basılı tutuyomusun böyle bi taktik varmış bilen bi yardım etsin telefoncuya gitsem 60 70 milyon alıcak ustadlar bi yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonda hangi fw yüklü?

tusunami2009

Üye
    Konu Sahibi
3.1.2 yüklü

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilen

rkadaşlar iphone 3g 16 gb kullanıyom cihaz sanırım yurtdışı tüm veri ve içerikleri silince cihaz itunese baglan ve piriz işareti çıkıyo bunu normale nasıl çevirecez bi yolu vardır tuşları felan 10 saniye basılı tutuyomusun böyle bi taktik varmış bilen bi yardım etsin telefoncuya gitsem 60 70 milyon alıcak ustadlar bi yardım 3.1.2 yazılım yüklü

maktama

maktama

Üye
3.1.2 yüklü

yokmu bilen

rkadaşlar iphone 3g 16 gb kullanıyom cihaz sanırım yurtdışı tüm veri ve içerikleri silince cihaz itunese baglan ve piriz işareti çıkıyo bunu normale nasıl çevirecez bi yolu vardır tuşları felan 10 saniye basılı tutuyomusun böyle bi taktik varmış bilen bi yardım etsin telefoncuya gitsem 60 70 milyon alıcak ustadlar bi yardım 3.1.2 yazılım yüklü
Sanırım cihazınız unlock yani başka simkartlarına kilitli.Şurdaki konuyu inceleyin, önemli olan basebandiniz yükseltmeden yeni yazılım yükleyebilmeniz, gerçi 3g'lerde jailbreak ve unlock 3Gs'lerdeki gibi sorun olmuoyr snırım ama bu linteki konuyu uygulayarak hem yeni ios'a sahip olursunuz hem de basebandiniz yükselmeyeceği için unlock sorununuz olmaz, cydiadan uygun programla unlock yapabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/iphone-deste...-jailbreak-yapmak-resimli-anlatim-461457.html
Sadece yukarıdaki linkteki snovbreeze 2.2 yerine aşağıdaki linkteki 2.2.1 kullanın.

Telefonunuzu 3.1.2 yazılımında tutarak da açmanın yöntemleri vardır muhakkak. MEsela blackra1n kullanarak telefonunuzu jailbreak yapabilir ve sonrasında yüklenen cydiadan unlock yapabilirsiniz sanırım. Konunun uzmanı yukarıda verdiğim forum başlığını açamn HakanKurban arkadaşımızdır bence, ona sorarsanız daha uygun bir cevap alabilirsiniz sanırım.

tusunami2009

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sagol yanlız bu işlem o işaret çıkıncamı yoksa normal telefon jeilbrekliykendemi yapılıyo ben şimdi içerikleri silecem o işaret çıkacak ozamanmı yapıyım o işlemi cevap lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
blackra1n i kendi sitesinden indir çalıştır eğer win 7 kullanıyorsan özelliklerinden windows xp uyumluluk modunu seçip çalıştır o jailbreak yapacaktır sonra telefon açılınca snow u yükleyip unlock yapacaksın..

tusunami2009

Üye
    Konu Sahibi
Dostum içerikleri sildim sonra telefonu 3.1.3 restore ettim şimdi ekranda itunese baglan simgesi ama tuş kildi aç diyorum emergency bölümü çıkıyo orasını yapamıyom blackrain1 programını buldum yapamadım normal ekrana çevirsem sonra cydiadan unlock yaparım ben bi menüyü açsam bana bir yardım edin lütfen resimli koyarsanız makbule gecersiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş 3.1.3 için spiriti indirip jailbreak yapacaksın..

tusunami2009

Üye
    Konu Sahibi
CİHAZIM YURTDIŞI ONUDA BELİRTTİYİM 4.2.1 sn0wbreize 2.2.1 var yanlız korkuyorum unlock yok diyolar ona birde sync kaydını almamız lazımmış geri versiyonlara dönmek için onuda nlatırsan sevinirim sabırsızlıkla yukarıda ve burdaki yazıma cevap bekliyom kurbanınız olayım bir yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş snowbreeze i açıp 4.2.1 i göster sonra en yukarda preserve baseband seçeneği olur onu tıkla custom fw yi hazırlayıp restore et, bir sorun olmaz..

maktama

maktama

Üye
Dostum içerikleri sildim sonra telefonu 3.1.3 restore ettim şimdi ekranda itunese baglan simgesi ama tuş kildi aç diyorum emergency bölümü çıkıyo orasını yapamıyom blackrain1 programını buldum yapamadım normal ekrana çevirsem sonra cydiadan unlock yaparım ben bi menüyü açsam bana bir yardım edin lütfen resimli koyarsanız makbule gecersiniz
Blackrain 3.1.2 içindir. ha yok illa shsh kaydınızı alıcaksanız Nadir'in söylediği gibi spirit ile jb yapın, sonra unlock yapın. O arada cydia ana ekranında shsh kaydınızı alması için öneri yapar, "make my life easer" gibi bir seçenek olucak, onu tıkalrsınız. Sizin shsh kaydınızı almak için sıraya sokar. Aldığı zamanda haberiniz olur zaten, cydia ana ekranında shsh kaydı alınmıştır gibisinden(ingilizce olarak) bir uyarı olur hep.

CİHAZIM YURTDIŞI ONUDA BELİRTTİYİM 4.2.1 sn0wbreize 2.2.1 var yanlız korkuyorum unlock yok diyolar ona birde sync kaydını almamız lazımmış geri versiyonlara dönmek için onuda nlatırsan sevinirim sabırsızlıkla yukarıda ve burdaki yazıma cevap bekliyom kurbanınız olayım bir yardım
ARkadaşım, sen verdiğim linki okuduğuna emin misin?!?!?!?!?!
Eğer 4.2.1 ios'u yükleyecekseniz (direkt olarak değil, yukarıdaki linkte anlatıldığı şekilde, snowbreeze ile) 3.1.3 ile jb yapmakla falan uğraşmayın.
Basebandini yükseltirsen sorun yaşarsın unlock olayında, onun için verdiğim linkteki yöntemi uygulayarak baseband'inizi koruyarak 4.2.1 fw yükleyin diye anlattım önceki mesjımda.

tusunami2009

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok sagol herşeyi süper anlatmışsın agzına saglık son sorum siprinti yüklüyünce yinemi restore edicez orasını tam anlamadım yine aynı durumla karşılaşmam dimi birde sys kaydını alın diyolar bazı forumlara baktım eski versiyona dönemessiniz diyo biz bu dediklerini yapınca almışmı oluyoz teşekkürler yorumun için kafanı şişirdim ee ne yapalım sora sora ögrenilirmiş

dostum son yaptıgını denedim şu on saniye tut meselesini zor yaptım ireb diye bişey çıktı onu beklicemmi uzunmu sürüyo yoksa yanlış bişeymi yatım 4.2.1 gösterip basabandı işaretliyip devam dedim sonra o onsaniye home felan o kısmı gecince ireb li olan bölüme geldik hareket yok acaba uzun sürüyo diyemi bişey anlayamadım dogru yoldamıyım eksik bişemi var

Üst Alt