3.1.2 yüklü
--------------- Ekleme ---------------
yokmu bilen
--------------- Ekleme ---------------
rkadaşlar iphone 3g 16 gb kullanıyom cihaz sanırım yurtdışı tüm veri ve içerikleri silince cihaz itunese baglan ve piriz işareti çıkıyo bunu normale nasıl çevirecez bi yolu vardır tuşları felan 10 saniye basılı tutuyomusun böyle bi taktik varmış bilen bi yardım etsin telefoncuya gitsem 60 70 milyon alıcak ustadlar bi yardım 3.1.2 yazılım yüklü
Sanırım cihazınız unlock yani başka simkartlarına kilitli.Şurdaki konuyu inceleyin, önemli olan basebandiniz yükselt
meden yeni yazılım yükleyebilmeniz, gerçi 3g'lerde jailbreak ve unlock 3Gs'lerdeki gibi sorun olmuoyr snırım ama bu linteki konuyu uygulayarak hem yeni ios'a sahip olursunuz hem de basebandiniz yükselmeyeceği için unlock sorununuz olmaz, cydiadan uygun programla unlock yapabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/iphone-deste...-jailbreak-yapmak-resimli-anlatim-461457.html
Sadece yukarıdaki linkteki snovbreeze 2.2 yerine aşağıdaki linkteki 2.2.1 kullanın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonunuzu 3.1.2 yazılımında tutarak da açmanın yöntemleri vardır muhakkak. MEsela blackra1n kullanarak telefonunuzu jailbreak yapabilir ve sonrasında yüklenen cydiadan unlock yapabilirsiniz sanırım. Konunun uzmanı yukarıda verdiğim forum başlığını açamn HakanKurban arkadaşımızdır bence, ona sorarsanız daha uygun bir cevap alabilirsiniz sanırım.