Itunes olmadan ipa Oyun ve Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

selimpel

selimpel

Üye
    Konu Sahibi
Itunes olmadan ipa Oyun ve Program Yükleme
Mobile installition dosyaların felan tabi herkezin şuan oluşmuş v crakli dosyaları pc ye atabiliyo olmamız lazım...bunu bu şekilde kabul ediyorum ve acıklamama devam ediyorum

cydia içerisine girin ; erica utilities ,safari download plug-ın,uuıd generator bunları kurun

cydia içersine girin ve yazcağım sourceleri ekleyin;

-

-http://crackedappstore.nsk.ru/repo/

bunlaru ekleyin

sourceleri ekledikten sonra manage source kısmında buna tıklayın ve içinde iki dosya olucak

appshare i de installousu da kurun(kurulmuyosa sallayın kurulmasın) ...Diğer sourcede de ipa installer onu kurun bununlada kurablyrz uygulamlrmızı...

ve herşey tamam.

şimdi iphone home ekranında APP SHARE ye tıklayın ve bekleyin ve harfen bütün kırılmış iphone uygulamalarının listesine ulaşın... istedğinize tıklayın ve download kısmından indirin ve daha sonra ise resimlerde anlattım

Resmi büyük görmek için tıkla

Ve app store yeni giren oyun yada programların crackli halleri o gün içersinde kırılmış olarak buraya ekleniyo haberiniz ola mükemmel bi olay ... hiçbiyerde yok bu emin olabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: gnclzalim, benicalim, cafenaw ve 3 diğerleri

yararli

Üye
resimler görünmüyor linkler ölmüş

ziya68

ziya68

Üye
Evet linkleri yenile kardesim tesekkürler:)

derin_dalga

derin_dalga

Üye
herşey tamam install diotum ama masa üstünde gözükmüyor ne yapmam gerekli yardım lütfen

bthn1993

Üye
merhaba arkadaslar ipa uzantılı dosyaları nokia ya nasıl yükleyebilirm yardımcı olurmusunuz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
merhaba arkadaslar ipa uzantılı dosyaları nokia ya nasıl yükleyebilirm yardımcı olurmusunuz
nokiayaya yükleyemezsin o programların sis veya sisx uzantılı versiyonlarını bulman lazım..

bthn1993

Üye
peki nokia e63 uygun facebook programı var mı sohbet acılan facebook for ıphone gibi

__atakan__

Üye
teşşekürler

d1eq00

Üye
açılmıo linkler ölmüş yha

callahan12

Üye
linkler felç :S

lkjhmnb

Üye
arkadaşlar iphone oyun yüklüyorum itunes ile senk yaptıktan sonra telefon menüsünde oyun çıkmıyor..ne yapmam gerek biri yardımcı olabilir mi?

darkcross

Üye
ben yazdıklarını uyguladım oldu şimdi oyun yüklüyorum işe yaradı gerçekten sagol

krm14

Üye
arkadaşlar ben de çin malı wentto f003 var iphone java uzantılı telefonumda .ipa oyunlarını açarmıyorum yardım ederseniz sevinirim çok ACİLL!!!!!!!

kimo18

kimo18

Üye
bune hiçbişiy anlamadım yardım :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

pilot81

Üye
:alkisne yazmışsın bakalım

musa.075

Üye
arkadaşlar ben de çin malı wentto f003 var iphone java uzantılı telefonumda .ipa oyunlarını açarmıyorum yardım ederseniz sevinirim çok ACİLL!!!!!!!
Telefonun sadece .jar ve .jad uzantılı uygulamaları ve oyunları desteklemektedir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt