İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Abicim sen swiftkey keyboard ın linkini vermissin sağolasın fakat linkleri görebilmek icin foruma uye olun diyor yardimci olursan sevinirim birde mobil olduğum için link veremiyorum direk market programına bağlanıyor onun icin adını yazayım -sound hound link atabilirsen cok ayar olur

hocam malesef üye olmanız lazım soundhound'u da indiriyorum şuan 5 dk ya siteye atmış olacağım.

- - - Eklendi - - -

1,5 ay önce yüklemiştim çok fazla alan kapladığı için geri sildim sonra nerden indirdiysem bulamadım

hocam dediğim gibi ben yükledim ve sorunsuz oynadım.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
Abicim sen swiftkey keyboard ın linkini vermissin sağolasın fakat linkleri görebilmek icin foruma uye olun diyor yardimci olursan sevinirim birde mobil olduğum için link veremiyorum direk market programına bağlanıyor onun icin adını yazayım -sound hound link atabilirsen cok ayar olur

haciapo

Üye
Swiftkey keyboard icin diğer forumun verdiği rar dosyasını indirdim fakat hatalı çıkaramadım

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi

haciapo

Üye
Sağol gece gece ugrastirdim seni

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
güncel

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hocam mp3 müzik indirebilmek için herhangi bir app bulabilir misiniz?

symbianbella

Üye
Beyler ROOT'SUZ Galaxy SIII var. Nesne, eşya vs. bulma oyunu arıyorum. İsim vermeniz bile yeterli linkleri ben bulurum.Bir kaçtane olsa yeter.

Anlamayanlar için mesela bi resim gelcek baya kalabılık bi resim nesne bakımından. Senden o resimde makası veya ne bileyim kalemi vs. bulmanı isteyecek sende onu arayacan. Mutlaka vardır görmüştüm hatta ama bulamıyorum şimdi.

Şimdiden teşekkürlerr..

santos58

Üye
real football manager 2013 (samsung galaxy mini s5570i- surum 2.3.6) ne kadar denediysem uyumlusunu bulamadim.linklerdekiler cakmalari oldugundan adres verme geregi duymadim.bulursanda bulamasabda simdiden tesekkurler...

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
real football manager 2013 (samsung galaxy mini s5570i- surum 2.3.6) ne kadar denediysem uyumlusunu bulamadim.linklerdekiler cakmalari oldugundan adres verme geregi duymadim.bulursanda bulamasabda simdiden tesekkurler...

İstekte Bulunmak İçin;

1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
3 - Market veya Herhangi Bir Yerden Uygulama Linki

Yazmanız Yeterlidir.

Bunları Yazmayanların İsteklere Dikkate Alınmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

Beyler ROOT'SUZ Galaxy SIII var. Nesne, eşya vs. bulma oyunu arıyorum. İsim vermeniz bile yeterli linkleri ben bulurum.Bir kaçtane olsa yeter.

Anlamayanlar için mesela bi resim gelcek baya kalabılık bi resim nesne bakımından. Senden o resimde makası veya ne bileyim kalemi vs. bulmanı isteyecek sende onu arayacan. Mutlaka vardır görmüştüm hatta ama bulamıyorum şimdi.

Şimdiden teşekkürlerr..

İstekte Bulunmak İçin;

1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı

Yazmanız Yeterlidir.

- - - Eklendi - - -

Hocam mp3 müzik indirebilmek için herhangi bir app bulabilir misiniz?

İstekte Bulunmak İçin;

2 - İstek Adı

Yazmanız Yeterlidir.

santos58

Üye

samsung galaxy mini s5570i(2.3.6 surum) uyumlusunu bulabilirsen cok super olacal tesekkurler.

symbianbella

Üye
İstekte Bulunmak İçin;

2 - İstek Adı

Yazmanız Yeterlidir.

- - - Eklendi - - -

İstekte Bulunmak İçin;

2 - İstek Adı

Yazmanız Yeterlidir.

- - - Eklendi - - -

İstekte Bulunmak İçin;

2 - İstek Adı

Yazmanız Yeterlidir.

ismini bilsek zaten apkmania da ya da burda aratır buluruz ismi belli olanı bulmak zor değil

fbhak01

Üye
s3 kullanıyorum telefonun belli saatlerde otomatik olarak kapanıp açılması için bir program varsa eklerseniz teşekkürler isimde verebilirsiniz

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
s3 kullanıyorum telefonun belli saatlerde otomatik olarak kapanıp açılması için bir program varsa eklerseniz teşekkürler isimde verebilirsiniz

İstekte Bulunmak İçin;

2 - İstek Adı

Yazmanız Yeterlidir.

santos58

Üye
bos konu istek yollamayin ilgilenilmiyor.

Üst Alt