İstekleriniz Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
    Konu Sahibi
bos konu istek yollamayin ilgilenilmiyor.

santos58
real football manager 2013 (samsung galaxy mini s5570i- surum 2.3.6) ne kadar denediysem uyumlusunu bulamadim.linklerdekiler cakmalari oldugundan adres verme geregi duymadim.bulursanda bulamasabdasimdiden tesekkurler...

İstekte Bulunmak İçin;

1 - Öncelikle Bu Mesajın Altına Bakın Orada İstediğiniz Uygulama Paylaşılmış mı.
2 - İstek Adı
3 - Market veya Herhangi Bir Yerden Uygulama Linki

Yazmanız Yeterlidir.

Bunları Yazmayanların İsteklere Dikkate Alınmayacaktır.

hocam önce yazdığımı oku sonra ilgilenip ilginmediği söyle.

santos58

Üye
real football manager 13.

samsung galaxy mini s5570i (2.3.6 surum.rootlu)
buyur hocam gorelim.

hknyuksel39

Üye
Google play

sınırsız paralı bulabilirmisin

PERFECT KİCK oyunun adı

kanki4a4

kanki4a4

Üye
FieldRunners 2 bu oyunun hilesini bulabilirmisin cok sevinirim

fatih7478

Üye
selam benimde bir istegim olacakti ama insallah olur

programin adi : blitzer.de plus v2.1

hocam link koyamiyorum kabul etmiyor o yüzden bu sekilde yazmak zorunda kaldim zaten play google de arattiginizda karsiniza 2 tane cikar birisi ücretsiz birisi ücretli ücretli olanda plus versiyonu yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkürler saolun

dr fire

dr fire

Üye
bende youtubedan video indirebilmek için bi program istiyorum

alpeler

Üye
mycolorscreen.com/2013/04/29/click-3/ bu sitedeki temayı bana ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirmisin acaba ?

sony experia s

sony experia s

Üye
telefondaki vşdeoları kalıcı olarak silebilirmiyiz

darksfire

darksfire

Üye
Merhaba fx guru uygulamanın tüm içeriği açık bir sürümünü arıyorum yardımcı olurmusunuz.

google play link:

terbiyesizim

Üye
Şu an poweramp deneme sürümünü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Özellik bakımından yeterince tatmin edici. Satın almayı dahi düşünüyorum. Benim şöyle bir isteğim var. Mesela poweramp çalan şarkının albüm kapağını ve sözlerini buluyor. Aynı şekilde çalan şarkının bilgilerini bulabilecek bir poweramp eklentisi ya da başka bu kadar fonksiyonel bir müzik çalar arıyorum. Şarkı bilgilerinden kastım albüm adı, yılı, tarzı vs... kısaca şarkıyı shazam gibi tespit edecek ayrıca şarkının info kısmını otomatik olarak doldurarak kendisi dosyayı düzenleyecek. Böyle bir program var mı? Varsa yardımcı olursanız sevinirim.

AndrOmer

AndrOmer

Üye
2 adet oyun istiyorum

1: Assasins Creed Zippyshare linkli

2: Pou 1.2.22 Sınırsız para hileli Zippyshare veya Mediafire linkli

Lütfen acil

kartalbfl

Üye
arkadaşım galaxy mini pop plus yani galaxy mini s5570i için offline football maneger oyunu bulursan çok sevinirim i serisi olduğundan diger sitelerdeki oyunlari calistiramadim ve 240x320 olmasi lazim simdiden tesekkur ederim calismalarinin devamini dilerim

edifica97

Üye
Fizy 2.5.2

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Bulursan sevinirim :

black.37

Üye
[h=1]Mobiwol: NoRoot Firewall adında uygulamasının apksini arıyorum[/h]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZXRzcGFyay5maXJld2FsbCJd

Toxic_Kiss

Toxic_Kiss

Üye
Telefonum Samsung Galaxy SIII

istediğim Oyun "BACKSTAB"

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye

İstiyorum.

Play:

• Beğen
Tepkiler: Criver
karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
hadi kardeşim bi şey istedik günlerdir bekliyoruz paylaşacaksın diye, bulamadıysan bulamadım de kendimiz arayalım yahu.

aslls

aslls

Üye
Daha önce Symbian işletim sisteminde ve windows' da oynadığım bir oyun vardi ama ismini tam olarak hatırlamıyorum. Görsel olmayan basit bir oyundu. Bir şehirden uyuşturucu vb... alip diğer sehirlerde daha pahalıya satmaya calisiyorduk... inanin ismini hatırlayamadım ama belki bilen biri çıkar diye düşündüm. Saygilarimla Teşekkürler.

darkleader

darkleader

Üye
Selam

Ben bu uygulamanın pro. olanını arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Üst Alt